Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Azi
 2. Pro. Se descurca si e prietenos!
 3. Ieri
 4. ✦Nume : Alexandru ✦Nick : ッ █▬█ █ ▀█▀ シ ✦Admin'ul care te-a banat : KennyS ✦Harta : Dust Old ✦Steam ID : STEAM_0:0:424453634 ✦Steam Profile Link : http://steamcommunity.com/id/alecshiccup/ ✦Motivul pentru care ai luat ban : Hack probabil, dar nu am avut. ✦Ora/Data : 26 aprilie 2018, ora 00:20. ✦Dovada : https://imgur.com/a/q6lFIjP ✦Alte obiectii : Nu am avut coduri. Nu inteleg pentru ce am primit ban.
 5. Reciteste regulamentul (ambele) Acceptat ca nu avem admini , t.c
 6. Respins , nu ai orele necesare si nu te vad pe server . T/C
 7. Nume:Catalin Vârsta: 18 Nick:icykelZ SteamID :STEAM_1:0:87131690 Profil steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198134529108/ Ore jucate pe server:40.55 (sunt cu vreo 2-3 mai multe dar nu cred ca s-a actualizat) Ai citit regulamentul?:poate Gradul actual:helper De ce vrei upgrade?: helper-ul nu face prea multe, nici macar kick nu am. Era un codat pe server si am incercat sa il pacalest cu /kick .. you have been banned from the server. Asta e singurul motiv pentru care vreau admin, sa pot da ban,kick pentru ca am dat de prea multe situatii in care imi trebuiau comenzile astea si nu puteam face nimic. Special pentru Wazy: dupa ce te vad la fel de activ ca mine pe server, te las sa comentezi cat vrei.
 8. T/C, nu am stiut ca apare slot in loc de upgrade, sper sa se rezolve.
 9. sa inchizi aici smokey. fac unde trebuie cererea
 10. @Spokey Te rog mult nu te mai juca cu comenzile sau in /admin pentru ca poti face niste necazuri pe server si voi luat masuri , Nu ai warn pentru ca @anonimulcsgo nu a facut reclamatie si chiar te-a laudat. Ai mai multa grija . T/C
 11. Pro se descurca e activ dar nu s-a băgat cerere de up așteaptă să se bage și apoi faci cerere că și eu aștept dar inca nu s-a bagat!
 12. ✦ Nume : - ✦Nick : Rikyy ✦Admin'ul care te-a banat : Red_Car ✦Harta : Duster 2 ✦Steam ID : sunt pe tel ,dau in privat ✦Lista profilului profilului : ✦Motivul pentru care ai luat ban :nu stiu Ora / data : nu stiu ✦Dovada : am ban ✦Alte obiectii : Garfield pot să știu de ce ai dat respins daca nu am avut nici un contract si Red nu are demo ?
 13. Nume :Dobra Alexandru Nick :Bolt Varsta :13.Imediat 14 Locatia:Reșița Ore jucate (link gametracker) :Bug Gametracker am 2 ore,Dar serverul e mic și nu prea am cu cine juca pe el trebuie să chem eu playeri... Steam ID :STEAM_0:0:179476408 Steam Profile Link :Nu e nevoie Ai citit regulamentul serverului ? :Competitive De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere)? :Mi-ar place sa fiu primul grad pe server.Stiu comenzi și știi asta NIK...Pot avea grija de server până creste si în continuare.As vrea Admin/Helper(Voi decideti)Pentru a pastra o atmosferă plăcută pe server V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu) :Absolut Alte obiectii :Evict4Life Dacă nu accepti NIK vezi ca stiu unde stai =]]
 14. Pro,merita ! E destul de activ si isi face treaba ! P.S Bafta BRO cu adminu pe care il iei
 15. Pana si tu mi-ai dat intr-un fel PRO =))).Multumesc mult si tie Maruky !
 16. Pro 75% , contra 25% , nu-ti mai da kick singur in rest pare ok.
 17. Baieti, am vazut ca s-a luat Robert repede de mine( cu 1 la mana, 2 la mana), stiu ca nu am facut 30 de ore in plus, sunt doar 23 si stiu ca au trecut numai 2 sapt. Dar acum sincer, e vorba numai de regulament aici sau de faptul ca in cateva zile a trebuit sa il chem de nu stiu cate ori pe fyt sau pe cine gaseam on ca sa rezolve problemele pe server?
 18. Contra, Reguli cerere upgrade admin: - trebuie sa treaca cel putin o luna de la ultima cerere facuta (admin/up) - trebuie sa ai 30 de ore in plus fata de ultima cerere facuta (admin/up) - trebuie sa fie 75% din pareri pro pentru a primii upgrade.
 19. Contra wazy is right
 20. Parca nu se dadea up pe cerere , anyway PRO se descurca si e activ
 21. Name:Catalin Age:18 Nick: icykelZ SteamID: STEAM_1:0:87131690 Steam profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561198134529108/ Hours played on server: 40.55 Have you joined our steam group? INFO:da Have you joined our gametracker clan? INFO:da Have you read the rules?:poate + Comentarii:Helperul nu face prea multe, dau gag si mute non stop, dar s-a intamplat sa dau de codati pe server, lumea sa se planga, am incercat toate comenzile si nu aveam ce sa-i fac. Ca sa nu mai chem repede alti admini sa ii deranjez si sa scapam mai repede de codati, fac aceasta cerere.
 1. Încarcă mai multă activitate
×