Adresa serverului de TeamSpeak s-a schimbat! Noua adresa este 89.40.233.182:9987.

Welcome to EVICT.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Anunțuri

  • snd

   SC GOODPLAY SRL - Gazduire Web & Jocuri [reclama platita]   24.07.2017

   - SC GOODPLAY SRL a fost infiintata pe 10.07.2017 folosind codurile caen 6110 (Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu) si 6311 (Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe)
   - SC GOODPLAY SRL este o firma de gazduire jocuri si servicii web ce cauta sa gazduiasca cat mai multe servicii la cele mai bune preturi de pe piata si sa ofere o calitate inalta in schimbul aprecierilor venite din partea clientilot.
   De ce sa ne alegi pe noi?
   * Sunt o firma inregistrata la Registrul Comertului, avand C.U.I: 37926818 si Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   * Suntem o firma neplatitoare de TVA, asta inseamna ca preturile afisate pe site sunt cele finale
   * Dedicatele folosite sunt colocate in Datacenter-ul BTSTELECOM
   * Ne straduim sa tinem preturile cat mai jos posibil si calitatea serviciilor oferite sa fie cat mai ridicata   Contact:
   Mail: contact@good-play.biz sau contact@good-play.com.ro
   Telefon: Vodafone: 0738 468 814 / Orange: 0746 548 997
   SC GOODPLAY SRL SRL
   Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   C.U.I: 37926818
   Locatie Sediu: Bucuresti, Sectorul 2, Sos. Morarilor, Nr. 2B, Parter, Camera 6


   Modalitati de plata:
   - Card Online (urmeaza)
   - Transfer Bancar
   - PaySafeCard
   - PayPal
   - Skrill (urmeaza)
   - SMS

     Gazduire WEB cPanel: 

     Gazduire Counter-Strike 1.6 GameCP: 

     Gazduire Counter-Strike Global Offensive GameCP: 

     Gazduire San Andreas MultiPlayer GameCP: 

     Gazduire Radio WHMSonic:    
     Inregistrare Domenii: 
     Link-uri utile:
   SITE
   CLIENTI
   GAMECP
   CPANEL

Top


Popular Content

Showing most liked content since 20.07.2017 in all areas

 1. 11 likes
  Bună ziua , Cu toate că prinţesa noastră ( @KeNny. ) a stat mai mult pe centură în ultimul timp , am reuşit cu ajutorul vostru ( al adminilor , playerilor de pe server , şi al celorlaţti fondatori ) să ducem serverul pe un loc ce părea cam imposibil în urmă cu ceva timp pentru un server de furien ( fără a avea posibilitatea '' de a investi '' sume foarte mari in boost-uri .. :3 ). Serverul va continua să urce în urmatoarea săptămână pe cât de mult posibil :) sper să rămâneţi în continuare alături de noi , şi cât mai sus cu el !! <3 Mulţumesc încă odată tuturor care au fost alături de noi până acum ! :) http://www.gametracker.com/server_info/93.119.26.76:27015/
 2. 10 likes
  Comunitatea Evict a fost fondată pe 30 iunie 2017 și în mai puțin de 1 lună, pe 26 iulie 2017 am reușit să ajungem la 1000 membri! Vă mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi și care muncesc zi de zi pentru a duce acest proiect cât mai sus. Mulțumim tuturor membrilor că ne-au ales!
 3. 7 likes
 4. 7 likes
 5. 7 likes
  Go to: Select a standard .SPACE or .TECH domain name for 1 year Click "No Thanks & Continue" Remove privacy protection from your cart. Use code at checkout to get a domain for free. Create an account and place order. Done!
 6. 7 likes
  Comunitatea Evict a fost fondată pe 30 iunie 2017 și în mai puțin de 1 lună, pe 26 iulie 2017 am reușit să ajungem la 1000 membri! Vă mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi și care muncesc zi de zi pentru a duce acest proiect cât mai sus. Mulțumim tuturor membrilor că ne-au ales!
 7. 7 likes
  Daca ai nevoie si de versiunea 150x200 contacteaza-ma via PM. Avand in vedere ca esti Fondator am renuntat la watermark pentru ca ar fi stricat lucrarea.
 8. 6 likes
  @Qubicon @Hazard' @hardwell693 @Tam @Kesha.xoxo ♥ @Maseratti @Deea.
 9. 6 likes
  "GFX School" GFX School este un proiect lansat pentru a reduce conținutul canceros în masă și pentru a îi ajuta pe cei dornici să experimentezi stiluri noi de lucru. Cum va decurge acest proiect? Fiecare "student" va primi un task ce va fi nevoit să îl realizeze. Lucrarea trimisă va fi analizată și notată. Aceasta va fi nota inițială a fiecăruia. Organizatorii se vor ocupa de fiecare participant în parte (asta înseamnă că task-urile, tutorialele și sfaturile vor varia). În final se va calcula o medie a tuturor notelor și se va realiza un clasament. Regulament: Abaterea de la regulament se va penaliza cu trecerea persoanei respective în Blacklist și excluderea acesteia din cadrul acestui proiect Orice injurii aduse organizatorilor vor fi penalizate Posthunt-ul va fi sancționat cu excluderea din proiect Organizatorii își rezervă dreptul de a edita regulamentul Distribuirea resurselor din pack se va penaliza cu interzicerea permanentă a contului. Premii: Locul I: Avatar + semnătură realizate de către organizatori, Wreck the Qubs starter pack, adăugarea portofoliului curent la Featured pe o perioadă nedeterminată și setarea propriului logo pe server-ul de TeamSpeak ca și Client Icon. Locul II: Avatar + semnătură realizate de către organizatori și adăugarea portofoliului curent la Featured pe o perioadă de 2 săptămâni. Locul III: Avatar + semnătură realizate de către organizatori și adăugarea portofoliului curent la Featured pe o perioadă de o săptămână. Persoanele ce ocupă locurile I, II și respectiv III vor fi promovate ca Designer. Nu vor exista niciodata campanii de recrutare!
 10. 5 likes
  Da, ce sa zic, te-am invatat bine. Sutem constienti de unde ai invatat meserie si tu si Rusul, dar jos palaria, l-ati dus bine. Acum vad ca a venit si Alina, stiu ca si-a facut treaba si la Matei, o femeie mereu organizeaza altfel. Vad ca nu s-au dus pe pl sutele de euro, poate mii pe care le-am adus pe serverul asta, KenNy, a stiut sa continuie, e adevarat ca au fost perioade si mai proaste si mai bune, dar serverul traveseaza cea mai buna perioada de cand a fost deschis. Bravo Cosmine, bravo Cataline si sa nu-l uit si pe botul de Nutu care se ocupa si el foarte bine. Succes, poate mai intru sa vedem care e treaba, de dragul vremurilor trecute.
 11. 5 likes
  @hardwell693 @slow ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ
 12. 5 likes
 13. 5 likes
  Salutări tuturor. Am folosit un website ca să îmi dau level up la steam și în urma acestor craft-uri am primit câteva cupoane de reducere la niște jocuri. Ofer gratuit doar cupoanele de mai jos ( am selectat jocurile care "merită" ). Am 2 cupoane pentru "Garry's mod". Toate cupoanele expiră pe data de 04.08.2017. Ca să participați la acest giveaway trebuie să dați "Like" acestui post și să lăsați reply. ( De exemplu : Prima persoană scrie "1", a doua persoană "2", ș.a.m.d. ) Dacă nu se strâng destui participanți până pe data de 03.08.2017, o să fac extragerea cu persoanele care sunt înscrise. Mult succes tuturor! P.S. : Adăugați și un link către profilul de steam
 14. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 15. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 16. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 17. 5 likes
  Nu are rost sa bag slot rezervation pentru admini , o data ce bag banii pentru a mentine server-ul full 32/32 de arfi sa intre 5 admini si sa dea 5 jocutori afara , adminul fata de player nu e mai important . RESPINS
 18. 5 likes
  1. maxim o imagine in semnatura si aia sa aiba o marime maxima anume, deoarece toti copii isi pun cate 3 poze pornache. 2. stergerea sectiunii Recrutari, pentru a primi grad nu trebuie sa indeplinesti niste conditii, grad vor primi cei care se implica, nu toti robotii.
 19. 4 likes
  Acum ca am ajuns sa va cunosc pe multi dintre voi, m-am gandit sa fac si eu o listuta cu pareri, sincere desigur :P. Fondators @snd de ajutor, are atitudinea aia de lider pasiv specifica, meserias in ts3, sourcemod etc., face treaba buna cu evict.ro, dar mereu e loc de mai bine, nu? :)) Baza bazei comunitatii. dragut de treaba :))) @t3ed - la fel, de mare ajutor, o persoana super ok, mi-a atras atentia de dinainte sa vin in staff, sincer sa fiu, mi se pare un om de baza in comunitate, foarte serios de fel, cu un server de laudat. @insane - genial, Leonardo Da Vinci in materie de forum design/phBB si ce mai ai tu pe acolo :)). Nu am prea vorbit, dar mi-ai dat de inteles ca esti un om foarte serios, cugetat, la fel, un om de baza aici. Administrators @hateand - Tovaras foarte serios, săritor si profesionist. Initiativa cat incape. Se dedica si face treaba buna, dupa cum se vede. Astept sa vedem ce ne iese cu serverul ala ;) la fel, mi-a atras atentia inca de la inceput. @• Nuțu - entuziast, cu initiativa si serios, cu un server de 1.6 cu care comunitatea se mandreste si cu notepadul pregatit :)). Un om foarte fain. Supervisors @Tal3nt - designer bun, mi-a facut un avatar super ok, pup. @Adi100- cum ti-am spus, activitatea ta ma uimeste :)). Om serios si dedicat, cu mult potential si ii cam place sa inchida topicuri ;). Si sa se certe ofc :)) Super ok omul. Super-Moderators @Ionuts - stiu doar ca ii place LOL-ul mult :D si ca joaca bine, plat boy :)) Moderators @Locked- fratele todorut traperu' comunitatii :))) ii place si lui cearta, da ii om de treaba si calm cand vrea ;) gang gang gang q4e - un tâmpit Panda-Hns.Evict.Ro - Unul dintre oamenii seriosi ai comunitatii, cu potential si o personalitate placuta.
 20. 4 likes
  Felicitări câștigătorului și tuturor participanților. Pe viitor o să mai fie alte giveaway-uri. Mult succes tuturor!
 21. 4 likes
 22. 4 likes
  poti sa suferi singur in liniste
 23. 4 likes
 24. 4 likes
 25. 4 likes
  abstract thing @hardwell693
 26. 4 likes
 27. 4 likes
 28. 4 likes
 29. 4 likes
 30. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 31. 4 likes
  Incepand de azi, aici vom posta (ownerii), fiecare modificare (relativ) majora pe care urmeaza sa o facem. De astazi, 26.07.2017 (la 12 zile dupa ce am deschis serverul, zile de chin :)) ) pot spune ca serverul este 100% stabil , in sensul ca nu avem erori si ca il avem asa cum l-am dorit de la inceput. Asta nu inseamna ca nu vom continua sa il modificam constant si zilnic, evident. Asadar, sper sa va placa "prima varianta finala a serverului", ca sa zic asa. P.S.: Cu playerii stam super ok pentru inceput, trebuie totusi sa mai muncim la asta. 26.07.2017: am aduaugat o varianta foarte buna (cam cea mai buna si stabila) de !ws si !knife (shoutout si credits to @t3ed, multumim boss :)) )
 32. 4 likes
  [RO] Regulament Totodata, insistam sa cititi si regulamentul forumului, pentru a evita anumite neintelegeri. Pe langa regulile bunului simt, exista si cateva reguli clare, pe care orice jucator de pe server are obligatia sa le respecte: 1. Va rugam sa pastrati un limbaj decent pe server. 2. Este strict interzisa folosirea a orice fel de hack/cheat/script etc. care pot conferi un avatanj fata de restul playerilor (sanctiune: ban permanent). 3. Este interzis playerilor sa invite la competitiv ceilalti playeri (sanctiune: mute/gag/silence/ban 30/90min, dupa caz) 4. Este interzisa reclama catre alte comunitati/servere sanctiune (sanctiune: ban permanent) 5. Este interzis "admin disrespect-ul" de orice fel (sanctiune: gag/mute/silence/ban 90 min) 6. Este interzisa deranjarea jucatorilor prin muzica/sunete puternice etc. pe voice chat (sanctiune: mute/silence/kick/ban 90 min) 7. Este interzisa purtarea de conversatii private pe chat-ul si pe voice chat-ul serverului. (sanctiune: mute/silence/kick) 8. Este interzisa ofensarea continua jucatorilor, prin orice mod, exemplul cel mai bun fiind "tilt-ul", respectiv umilirea jucatorilor prin fraze ca si "slab", "usor" etc. (sanctiune: mute/gag/silence/kick) 9. (pe langa drepturile stiute si evidente) Jucatorii au dreptul si indatorirea de a reclama STAFF-ul serverului si de a sesiza orice neregula sau abatere de la regulament a acestuia. 10. Jucatorii au dreptul de a fi respectati si obligatia de a respecta ceilalti jucatori. 11. Jucatorii au dreptul de a fi primiti in STAFF-ul serverului showdown.evict.ro, in cazul in care respecta conditiile si in urma unei cereri aferente. 12. Jucatorii au dreptul de a le fi anulata sanctiunea, in cazul in care isi dovedesc nevinovatia. 13. Jucatorii sunt 100% egali cu orice membru al STAFF-ului, idiferent de grad. 14. Jucatorii au indatorirea si sunt incurajati sa ajute la evolutia serverului prin propuneri/sugestii. Orice ajutor este apreciat si va fi recompensat de catre STAFF. 15. Postarea de linkuri este interzisa pe server, exceptand linkurile legate de server (forum, grup steam etc.). De la aceasta fac exceptie gradele Admin+ 16. Atat STAFF-ul, cat si jucatorii, au obligatia de a nu renunta la drepturile lor, de a le apara si de a le respecta. Echipa administrativa isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentul regulament, iar jucatorii si STAFF-ul au oblicatia de a-l citi si a lua la cunostinta. STAFF-ul Showdown.
 33. 4 likes
 34. 3 likes
  Momentan toate cererile vor ramane deschise. Voi incerca sa raspund fiecareia pana in septembrie cu toate ca voi fi plecat intre 15-20 august.
 35. 3 likes
 36. 3 likes
  v1 - Qubicon (7) v2 - @Tal3nt (2) v3 - @SaUr0N 4 - @hecate (6) Felicitari!
 37. 3 likes
 38. 3 likes
  fa 25 de ore si primesti accept / tc
 39. 3 likes
 40. 3 likes
 41. 3 likes
  Tot ce fac la GFX SCHOOL voi posta in acest topic deoarece eu nu am lucrari anterioare
 42. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 43. 3 likes
  , , , , , , , , , , , ,
 44. 3 likes
  Salut! Tocmai am deschis si grupul de Steam.Va incurajam sa intrati si sa va invitati si prietenii in grup, deoarece va reprezenta unul dintre cercurile majore ale serverului si comunitatii SHOWDOWN. Pe grup veti gasi profilul de Steam al fiecarui membru al staff-ului, respectiv al jucatorilor care frecventeaza si sustin comunitatea. Va asteptam!
 45. 3 likes
  Cereri: -----------------------------------------
 46. 3 likes
  Astazi, eu si cu @Bomeckam decis sa mutam serverul pe "server token dinamic" pentru a putea implementa pluginuri ca !ws, !knife, fake ranks etc., intr-un cuvant pentru a face serverul mai interesant si atractiv. Am implementat tot ce am precizat, in afara de !ws (de care ma ocup maine, acest plugin necesita database-ul hostului, care impune niste costuri suplimentare, la fel ca si "tokenurile". Multumim tuturor membrilor staffului care ne ajuta si ne-au ajutat sa facem acest baby-server cat mai frumos, placut si interesant. Se pare ca interes exista, si asta sincer ma bucura mult. Din nou precizez, orice donatie este 100% facultativa, dar foarte apreciate, oricat ar fi din punct de vedere cantitativ. Eu si cu @Bomeckne straduim sa tinem serverul la nivelul maxim posbil, sa il imbunatatim constant, de aceea am luat aceasta decizie "neortodoxa". Orice feedback este apreciat(in sectiunile idei/propuneri sau discutii libere), spuneti-ne parerea voastra! Mersi pentru atentie. T/C
 47. 3 likes
  OWNER 1: KeNny.OWNER 2: IP+PORT SERVER: 89.40.104.215:27015SUBDOMENIU: GOSURF.EVICT.ROMOD: SURFSLOTURI: 44FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: tniVECHIME SERVER: 11 martie 2017LINK GAMETRACKER: http://www.gametracker.com/server_info/89.40.104.215:27015/AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: inca nuAȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: curandSTRUCTURĂ FORUM: -
 48. 3 likes
  Minecraftul face toata poza <3
 49. 3 likes
 50. 3 likes