Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 09.10.2017 în toate secțiunile

  1. *Nume pe forum: AND *Produsul scos la vânzare: 2 servere de go 32 slots *Descriere produs: hostate la xtremehost, 2 servere, cs go, 32 sloturi, default, nefolosite nefacurte noi noute *Modalitate de plată: paysafe / paypal *Preţ produs: 10 euro ambele sau 7 daca ramai cu ele in evict *Date de contact: http://steamcommunity.com/id/HATEAND*Dovadă produs (ss) : cine vrea dovezi pm
    1 punct
  2. Pro ca te cunosc .
    1 punct
  3. Ti am mutat portofoliul la designeri, welcome to our team on: Frumusele! KW!
    1 punct
  4. Bine ai venit. Incep moldovenii sa intre in lumea gamingul-ui.
    1 punct
  5. DNS e gata @Nuțu , @Tal3nt faceti va rog categoriile
    1 punct
  6. Salut bine te-am găsit pe forumul EVICT România. Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor. Dacă ai o problemă îmi poţi citi semnătura şi vei înţelege ce trebuie să faci.
    1 punct
  7. Cloud9 a reușit să obțină încă o sponsorizare, de data aceasta în valoare de 25 de milioane de dolari, de la o sursă încă necunoscută. Este a treia oară din noiembrie 2016 încoace când organizația primeste finanțare. Este totodată a doua rundă de finanțare pe care Cloud9 o obține anul acesta. În martie, organizația a reușit să obțină susținere financiară din partea a numai puțin de 21 de investitori, printre care co-fondatorul Reddit, co-proprietarul LA Dodgers, co-proprietarul echipei de baschet Golden State Warriors și alții. Iar anul trecut, în noiembrie, Cloud9 a obținut trei milioane de dolari. Foarte probabil că acestă rundă de finanțare să aibă legătură cu intrarea organizației în Overwatch League, unde Cloud9 și-a rezervat slotul din Londra pentru suma de 20 de milioane de dolari. Ar mai putea să aibă legătură și cu faptul că pentru a juca în noul sistem NA LCS, organizația va trebui să mai plătească alte zece milioane de dolari.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.