Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 25.03.2024 în Postări

  1. Comemorand 7 ani de la fondarea comunitatii USP.RO, va invitam sa va inscrieti la Turneul de 1v1 de CS2. Link turneu: https://link.usp.ro/1v1 sau https://www.faceit.com/en/championship/f43d5f04-ce36-4347-a1a2-a4610b81cf4c/7 ani de USP | 1v1 Tournament Premii in valoare totala de 5.000 FP + ~40 Euro AK-47 Asiimov (Field-Tested) Premiile se vor da in felul urmator: Locul 1: 3.000 + AK-47 Asiimov (Field-Tested) Locul 2: 2.000 Inscrierile au loc pana pe data de 4 Mai ora 20:00. Turneul incepe pe 4 Mai la ora 20:05. Meciurile sunt BO1. Hartile se joaca in mod 1v1. Mai multe detalii despre turneu, gasiti pe faceit in pagina turneului. Turneul si unele meciuri vor fi transmise LIVE pe https://youtube.com/USPEsports in functie de disponibilitate. In cazul in care vor fi schimbari, acestea vor fi anuntate in aceasta postare, asadar va recomandam sa o frecventati regulat.
    4 puncte
  2. PRO, merita up totusi cererea a fost facuta la 73 de ore si req este de 75, mai multa atentie data viitoare
    1 punct
  3. 1 punct
  4. 1 punct
  5. PRO, Activ,merita gradul
    1 punct
  6. Arbitra Ghada Mehat (28 de ani) a fost agresată fizic pe teren de fotbalistul Youcef Belaili (32 de ani), la meciul de fotbal la care a fost delegată. Ghada Mehat a fost delegată recent să arbitreze meciul de fotbal din Cupa Algeriei dintre WA TIemcen și MC Alger, scor 0-2. Nemulțumit de o decizia a arbitrei, internaționalul algerian Youcef Belaili a agresat-o fizic pe aceasta la partida cu WA TIemcen din Cupă. Concret, fotbalistul celor de MC Alger s-a apropiat de femeie și a început să o tragă de tricou, moment în care un coleg a intervenit și a încercat să-l calmeze pe coechipierul său. Ce a amendă a primit Youcef Belaili, după ce a agresat-o pe Ghada Mehat După imaginile care au făcut înconjurul lumii, Youcef Belaili a fost amendat de algerieni pentru comportamentul său la adresa Ghadei Mehat. Suma de bani pe care Youcef Belaili trebuie să o plătească pentru ieșirea sa necontrolată este surprinzătoare: doar 700 de euro, notează ladepeche.fr. Suma pe care Youcef Belaili trebuie să o achite pentru comportamentul său pare una destul de mică, având în vedere modul în care a reacționat la adresa arbitrei Ghada Mehat. Deși Youcef Belaili a făcut un gest grosolan, Ghada Mehat a surprins pe toată lumea cu reacția sa în timpul meciului: aceasta nu l-a eliminat pe fotbalistul de la MC Alger, ci i-a acordat doar cartonașul galben. După cartonașul primit de la Ghada Mehat, Youcef Belaili a făcut încă un gest care a produs consternare. Acesta a șutat mingea în direcția arbitrei. Cine este Youcef Belaili, jucătorul care a agresat-o pe Ghada Mehat Youcef Belaili a început fotbalul la MC Oran, după care a mai jucat pe la Esperance în Tunisia, USM Alger din nou în campionatul intern, Angers în Franța, Al-Ahli în Arabia Saudită, la Qatar SC, Brest, Ajaccio, iar în vara anului 2023 a semnat cu MC Alger. În anul 2019, Youcef Belaili a ieșit campion al Africii cu naționala Nigeriei. Sursa: digisport
    1 punct
  7. De vreo 2 saptamani,majoritatea categoriilor s-au mutat pe canalul nostru de Discord,deja vorbisem cu el cand am dat T/C la cerere.
    1 punct
  8. Imi schimb numele in zfx ( zifex )
    1 punct
  9. Falcons au anunțat semnarea lui Peter „⁠dupreeh⁠” Rasmussen , ducând la îndeplinire o mișcare care a fost raportată de HLTV săptămâna trecută. Tânărul în vârstă de 31 de ani va ocupa locul lăsat liber de recentul mandat al lui Mohammad "⁠BOROS⁠" Malhas. Dupreeh își desfășura recent meseria pentru Preasy, s-a alăturat la sfârșitul lui 2023 cu scopul de a se califica pentru PGL Major Copenhaga. Cu toate acestea, echipa nu a reușit să atingă acest obiectiv, deoarece a ieșit din Europa RMR cu un record de 1-3 în urma pierderilor cu HEROIC, OG și Guild Eagles. Danezul sosește la Falcons pentru a servi ca înlocuitor permanent al recentului BOROS, care a fost retras din echipă în urma campaniei eșuate de calificare a echipei pentru Major. Organizația saudită l-a semnat pe Oleksandr „⁠s1mple⁠” Kostyliev de la Natus Vincere cu un împrumut pe o lună pentru BLAST Premier Spring Showdown, dar acordul pe termen scurt nu a fost prelungit când a expirat pe 19 martie. Alăturându-se la Falcons, dupreeh s-a reunit cu foștii colegi de echipă Emil „⁠Magisk⁠” Reif și Danny „⁠zonic⁠” Sørensen , jucători cu care dupreeh a câștigat mai multe majore și a creat o eră ca parte a Astralis . zonic și dupreeh au mai câștigat împreună un alt major pe Vitality , înainte ca acesta din urmă să fie pus pe bancă de echipă în ceea ce Zonic a descris drept „cea mai grea decizie” pe care a luat-o în cariera sa. Falcons urmează să ajungă pe server pentru sezonul 19 al ESL Pro League, care va avea loc în perioada 23 aprilie-12 mai, echipa fiind plasată în Grupa B alături de G2 și, în mod interesant, Vitality . Trioul danez al lui Falcons va fi, prin urmare, pregătit pentru o confruntare timpurie împotriva echipei pe care au plecat cu toții anul trecut. Șoimii sunt acum: Marco "Snappi" Pfeiffer Emil "Magisk" Reif Pavle "Maden" Bošković Álvaro "SunPayus" García Peter "dupreeh" Rasmussen Danny "⁠zonic⁠" Sørensen (antrenor) Mohammad "⁠BOROS⁠" Malhas (în bancă) Miłosz "⁠mhL⁠" Knasiak (în bancă) Laurențiu "⁠lauNX⁠" Țârlea (în bancă) Franţa Nathan "⁠NBK-⁠" Schmitt (în bancă)
    1 punct
  10. @snd, @Angrry™ x x x
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.