Sari la conținut

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez cel mai apreciat conținut din 20.05.2018 în toate secțiunile

 1. 4 puncte
  toate cererile / reclamatiile vor primi raspuns in seara asta! de acum ma voi ocupa eu de server, veti primi raspuns la cereri in fiecare seara daca nu zilnic cel mult odata la 2 zile! orice cerere/reclamatie facuta in privat nu va fi luata in considerare; doar cererile/reclamatiile de pe forum vor primi raspuns!
 2. 4 puncte
 3. 2 puncte
  La regula 26, nu ar fi mai ok sa ii mutam noi la ct daca joaca mai mult de 2 mape?
 4. 2 puncte
  PRO 25% CONTRA 75% / CONTRA ca amandoi isi fac treaba pe server si toate cele , dar si PRO pentru ca nu au facut cererea , dar se poate sa aiba motivele lor .
 5. 2 puncte
  50-50 Nu prea meriti ca ai facut numai prostii pe server si cu gradul ala,DAAAAR ai un pro de la mine pentru o a doua sansa si incearca sa te schimbi
 6. 1 punct
  Pro, consider ca tinta aia te ajuta foarte tare ca seeker si ca e un avantaj prea mare pentru ca uneori chiar nu mai e nevoie sa faci check la toate spoturile si gasesti foarte rapid hiderii, iar ca hider nu iti mai vine sa stai ascuns in cuti sau spoturi din care nu poti iesi usor, propun sa se scoată daca este posibil.
 7. 1 punct
  Pentru inceput sunt chiar ok lucrarile
 8. 1 punct
 9. 1 punct
  Salut, aseară am băgat un addons nou pe server, toate bune și frumoase până când încerc să intru pe server și primesc această eroare "STEAM ID VALIDATION REJECTED" mă poate ajuta cineva? Am căutat și pe google și nu am găsit rezolvare, mulțumesc! Edit: Am pus niște prieteni să intre pe server, le zice la fel.
 10. 1 punct
  Intra in server.cfg si cauta linia: sv_lan 1 Modifica in: sv_lan 0 Daca nu schimba dproto. (De la ce firma ai host ? )
 11. 1 punct
  Jucătorul va fi avertizat, tc.
 12. 1 punct
  Contra, uneori duce glumele prea departe si nu stie când sa se oprească, nu il consider prietenos si demn de acest grad Orele sunt ok.
 13. 1 punct
 14. 1 punct
  Prietene,nu decizi tu daca fac sau nu reclamatie,de ce da gag degeaba? dupa ce imi explici de ce eu nu mai zic nimic!
 15. 1 punct
  Pentru asta mi-am luat gag de la nik,iar tu dupa imi dai gag degeaba dupa ce se terminase cel precedent.
 16. 1 punct
  Exact , @Red cosul asteapta.
 17. 1 punct
  https://evict.ro/forum/index.php?/topic/9210-addons-furien-clasic-furienu-lu-kenny/
 18. 1 punct
  Sincer sa fiu nu votez CONTRA Nu ai varsta necesara pentru grad PRO Cred ca o sa te descurci cu el daca o sa il primesti
 19. 1 punct
  PRO / Acelasi motiv ca si headShot
 20. 1 punct
  Pro, il vad activ pe server. Cred ca merita o sansa.
 21. 1 punct
  Contra / inactivitatea actuala e varza . Fa activitate si vedem.
 22. 1 punct
  Incearca sa folosesti alt font,kw
 23. 1 punct
 24. 1 punct
 25. 1 punct
 26. 1 punct
  Nu e cel mai mare grad Pro si de la mine, dar nu stiu @PorcusorulMagic dacă mai accepta ptr trusted.
 27. 1 punct
  Donațiile se fac doar la devil-.eyes / Panda Prețuri vip! 1. ViP SILVER - 5 euro 2. VIP GOLD - 10 euro 3. VIP DIAMOND - 15 euro 4. VIP PLATINA - 20 euro Prețuri grade! 1. Helper - 5 euro 2. Admin - 10 euro 3. Moderator - 15 euro 4. Trusted - 20 euro 5. Co-owner - 30 euro Prețuri sunet / tag / nume rainbow personalizat! 1. sunet personalizat - 5 euro 2. tag personalizat - 3 euro 3. nume rainbow - 3 euro
 28. 1 punct
  Nickname: Steam id: Motivul banului: Adminul care v-a dat ban: Dovada: IMPORTANT!!! Cine nu respecta modelul dat ii v-a fi respinsa cererea În cerere trebuie să răspundă adminu care v-a dat ban ( dacă nu răspunde +1 WARN ) NU AVEȚI VOIE SĂ ÎNJURAȚI! Adminul și persoana banată trebuie să vină cu o dovadă altfel nu se v-a lua în considerare. PE CERERE AU VOIE SĂ VORBEASCĂ DOAR ADMINU CARE A DAT BANU / JUCĂTORU BANAT / MARTORII LA BAN . cine nu a fost martor la eveniment v-a primi +1 warn sau chiar ban model unban făcut de devil-.eyes
 29. 1 punct
  @HATEAND , daca tot ai dat ador, poate rezolvi si tu chestia asta cu editu', ca nu pot sa dau de ceva timp. @kSer , am incercat ceva si nu stiu daca o sa iti placa asa ca am facut 2 variante. https://imgur.com/fmIpGVz https://imgur.com/B5AyLYV @HATEAND , merge sa dau doar la posturile recente, gen asta.
 30. 1 punct
  tu nu stii sa raspunzi la cereri? unban, tc
 31. 1 punct
 32. 1 punct
  respins tc nici nu m am chinuit sa citesc
 33. 1 punct
  https://imgur.com/uLp39rg - Am încercat să readuc color imaginea, pentru că se vedeau pixeli.
 34. 1 punct
  Pro, nu cred ca a gresit din moment ce a jucat doar pe o alta comunitate, asteptam parerea celorlalti si decizia founderilor.
 35. 1 punct
  4-6 - Castigator @WolfMateYT
 36. 1 punct
  CONTRA Nu te-am mai vazut pe server de foarte mult timp , eu zic sa mai faci activitate ( asta imi cam suna si mie ) EDIT: PRO Dupa cele spuse de rock
 37. 1 punct
  Nume jucator: Joker Steamid jucator: nush Timp: l-am tinut in kick Motiv: aimlock,spin,speclis,wall
 38. 1 punct
  Activ,da Serios ,nu stiu ce sa zic (joaca cu hack ) Hai sa fie pro..
 39. 1 punct
  @Garfielld @PorcusorulMagic voi sunteti batuti in cap am impresia, se vede de la o posta ca nu sunt la fel imaginile http://3.bp.blogspot.com/-8oemXMAVChI/Vecd8ihmUgI/AAAAAAAAB6Y/zKPlrPSyto8/s1600/1a1.jpg http://i.imgur.com/6fSNuCt.jpg si dupa regulile cui se da ban pt asa ceva chiar daca ar fi fost rip?
 40. 1 punct
  Pwp , Multumesc mult @PorcusorulMagic
 41. 1 punct
  Pro, activ pe server.
 42. 1 punct
 43. 1 punct
  Grad pe server: admin Ore jucate: 120 aproximativ
 44. 1 punct
  Tot in durere ramai , ca vrei ca nu . Vreau Veteran pe hns
 45. 1 punct
  MODEL Nume : Nickname : Varsta : Primele 7 cifre din CNP: Steam ID : Link catre profilul tau de steam : Ai intrat in grupul de steam? (CLICK): Ore jucate pe server (CLICK) : Experinta anterioara cu administrarea server-ului (Da/Nu) : Ai citit regulamentul? : CERINTE (IMPORTANT) : - Sa ai minim 15 ani IMPLINITI - Sa ai minim 15 ore jucate pe server! - Sa stii majoritatea comenzilor - Sa petreci in fiecare zi macar o ora pe server - Sa dai invite la prieteni in grupul de steam CLICK INFO : - Afla-ti steamid-ul: CLICK - Daca faci spam pe privat la cineva sa accepte cererea, sa dea pro sau sa se uite peste ea, considera cererea deja respinsa! Fiecare stie ce are de facut, nu e nevoie sa stresezi pe nimeni! -Toate punctele de mai sus sunt obligatorii! - Aveti voie la o singura cerere pe saptamana ( in caz ca sunteti respinsi ) . - STEAM ID-ul il aflati prin tastarea comenzii " status " in consola in timp ce sunteti pe server .
 46. 1 punct
  Pro / BolT nu a stiut.Fii mai atent data viitoare.
 47. 1 punct
  Contra / Nu au trecut 2 sapt + Ai facut-o intentionat , ca la cererea trecuta cum am spus.
 48. 1 punct
  PRO / Omul chiar e de treaba , chiar de 10 . Eu zic sa ii dati o sansa + Cojo si-a luat remove , Supreme la fel . Ar merita o sansa , cine stie poate chiar e capabil de acest HELPER . Pepi OUT !
 49. 1 punct
  PRO 75 % & CONTRA 25 % / PRO , eu chiar nu glumeam cand am zis ca fac poze , chiar v-am zis dar nu m-ati crezut . CONTRA : BolT procurati dovezile tale data viitoare , una peste alta , multe dovezi cu abuz etc . Asta a fost OPINIA mea . Pepi OUT
 50. 1 punct
  PRO : Mai am 2 poze , nu stiu daca sunt bune sau nu , dar ai mai avut o sansa Cojo , cum a zis si Bolt , nu ai profitat de ea . https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1368091317 https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1374145346 Oricum , Cojo ai avut atatea sanse , pana la urma ai ajuns la post-uri in continuu . Nu e vina nimanui ca tu ameninti , etc. Daca e sa o luam dupa parerea celorlalti , ai dat-o in bara a 5-a oara . Asta se plateste cu remove cred .
×