Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 28.03.2023 în toate secțiunile

  1. OWNER 1: @PorcusorulMagic OWNER 2: @kayn @M0NSTER IP+PORT SERVER: 191.96.94.141:27015 SUBDOMENIU: OLDCS.USP.RO MOD: Competitive - OLDCS SLOTURI: 24 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: FREĀKHOSTING VECHIME SERVER: 1 zi (Și niște ani grei în spate) LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/191.96.94.141:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: Da AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: Da NUME CONT GAMETRACKER: PorcusorulMagic LINK SOURCEBANS: - LINK DISCORD: https://discord.gg/3s2K3GCeSQ STRUCTURĂ FORUM: Structura veche (dacă mai este arhivată) - Regulament - Cereri (Grad, Upgrade, Ban,Unban), Reclamații, Discuții (Propuneri, Off-Topic)
    5 puncte
  2. Nu te pune nimeni, insa daca vrei sa stii de ce esti sanctionat, ai putea. Atata timp cat joci pe server, te supui acelui regulament. Acuma ca nu e aplicat mereu sau ca e aplicat diferit,e altceva, insa, ca si legea din viata reala, are unele interpretari si poate fiecare admin sa ia decizia in functie de situatie si jucatori. In speta, in acea poza, a procedat corect. Daca tu chiar vrei sa vezi ce zice acel individ, te invit, insa nu pe server. Interesant ca nu stii, dar in poza de la dovada ai scorul, nu ti se pare ciudat? Daca ai facut o cerere, care are la baza ei un sir de evenimente ce se extinde pe mai multe harti, nu mai conteaza, toti cei care au gresit vor fi sanctionati. Mai departe, raspunsul este pentru "restul" care au facut aceasta reclamatie. Atata timp cat jigniti jucatorii incontinuu pe voice si pe chat si pe langa asta spunandu-le ca au o anume boala psihica, nu e ok, chiar daca o are sau chiar daca nu o are. Repetand aceste jigniri, poti primi gag, evident. Va place sa va bateti joc de admini, pentru ca voi ati fost, dar nu sunteti in stare sa respectati un regulament si sa il puneti in aplicare sau sa fiti activi sa ajutati, mai bine incurcati si faceti reclamatie. Iar folosirea functiei de comunicare vocala pe joc, este recomandata sa fie cat mai mica, pentru a nu perturba jocul celorlalti, intr-adevar iti pot da mut acei jucatori, insa si tu poti sa vorbesti mai putin pe server, fiind un server de CS:GO, nu de voice. Daca vrei sa vorbesti mai mult, comunitatea USP.RO v-a pus la dispozitie un server de Teamspeak 3 si un server de Discord unde puteti comunica intre voi fara limite si fara a deranja pe ceilalti, asta pe langa alte mijloace de comunicare disponibile. Pe server, ar fi bine sa dai info, daca doresti sa iti ajuti coechipierii, insa altfel, asa cum ti-a atras atentia adminul, nu sa ii raspunzi inapoi in batjocura. O asa atmosfera nu as tolera nici eu. Pentru regulamentul incalcat si ne-sanctionat in cele 2 harti: Ancient: 16.08.2023 : 22:59-23:35 Dust2: 16.08.2023 : 23:35 - 17.08.2023 : 00:04 AC: Banat 24 de ore. iulibos: Banat 24 de ore. tati: Banat 24 de ore. ARRES: Banat 24 de ore. minvto: Banat 24 de ore. Ban-urile de mai sus, s-au dat pentru datile cand adminul nu avea cum sa va auda/vada mesajele si ati incalcat regulamentul, pe langa alte momente din joc in care, asa cum am spus si mai sus, v-ati batut joc atat de admin, cat si de server (prin incalcarea regulamentului). Data viitoare ban-urile vor avea durata mai mare. wh0watch va primi avertisment pentru a-si rezolva microfonul si va fi atentionat pentru greselile pe care le-a facut. Urmatoarea data va primi warn 1/2. Pentru cei interesati, dovezile: https://dovezi.usp.ro/uploads/wh0_dust2_1692302269.dem https://dovezi.usp.ro/uploads/wh0_ancient_1692302304.dem
    4 puncte
  3. Multumim pentru reclamatie. Andrew va fi avertizat verbal pentru greselile pe care le-a facut. Ai primit kick, deoarece nu are acces la ban. Iar tu (cox) si Zuko veti fi penalizati: cox: Mute & Gag 30 de zile + ban 10 zile. Zuko: Mute & Gag 24 de ore.
    4 puncte
  4. doresc sa ma retrag din staff, imi place sa fiu jucator mai mult decat admin/helper ms
    4 puncte
  5. Catre dnul director, Buna ziua, in perioada 24-30.06.2023 doresc sa plec din tara. Cer sa mi se motiveze absentele din perioada respectiva. Multumesc!
    4 puncte
  6. O sa fiu plecat cam 10 zile, nu stiu sigur, va anunt pe dis cand revin . Pwp, aveti grija de corpurile voastre
    4 puncte
  7. -youtube: https://www.youtube.com/@JustKibosh/featured
    4 puncte
  8. Inapoi in Unreal ca asta nou nu va place .
    4 puncte
  9. O sa stau o vreme cu numele asta : oly sau 𝖔𝖑𝖞
    4 puncte
  10. Angrry™ - Donații snd Ghostica Flame jaxi_usp Șubz Unreal مارياني777 husH Daddy Biceps patr1xxx#langod 4benten fervecs Actualizată la data: 01.01.2024 Ora: 11:20
    3 puncte
  11. Update: Aparent cand am dat update la TS mi-a resetat levelu. Puteti inchide.
    3 puncte
  12. Server Administrator Angrry snd KroN Flame Owner PorcusorulMagic !kiNNNzuXaT Head of Staff Papuc Supervizor jaxi C1PR1AN Moderator lightinfast Rom1n JJJ weak3hunna jokerjoker13 Ghostica Helper vladuttt oxy Donik0 penzotank hanma SHIBA
    3 puncte
  13. Astăzi este ziua de naștere a omului de bază al acestei comunități, @Angrry™! Cu ocazia aceasta îți urăm un călduros la mulți ani alături de noi! Împreună, de la capetele opuse ale țării noastre am muncit zi și noapte, așa cum ne-a permis timpul, să construim o comunitate unică, zic eu, pentru toți jucătorii de Counter-Strike, ce a evoluat și s-a adaptat în permanență la schimbări. De la CS 1.6, la CS:GO iar mai apoi la CS2, am fost, suntem și vom fi aici pentru generațiile prezente și viitoare de jucători. CS2 vine cu o serie de noi provocări pentru noi, fiind un joc complet nou, sunt multe de învățat și masterat. Decizia VALVE de a lăsa în urmă tot ce s-a contruit în toți acești ani, de către comunitatea CS:GO reprezintă un lucru greu de înțeles pentru noi, cei care oferim servere comunitare, dar cu răbdare și muncă vom reuși să readucem bucuria de a juca pe servere comunitare și pe CS2. Încă o dată, la mulți ani Angrry, și rămâneți alături de noi în următorii ani pentru a ne bucura de tot ce înseamnă CS2!
    3 puncte
  14. De maine, timp de o saptamana sunt plecat in vacanta din tara si nu voi putea fi activ.
    3 puncte
  15. Imi schimb numele din VL3X -> in ∀L3X
    3 puncte
  16. Bună ziua. Doresc sa ma retrag din staff, am clasa 9 plus examenele și nu voi avea timp sa întru pe server, dar dacă voi găsi voi întra sub forma de jucător. Îmi iau cerere, căci nu vreau sa primesc remove prin insuficienta orelor. Promit ca revin pe data de 31.05.2023. Bafta la tot staff-ului serverului GO . Va cuprinde wh0watch!
    3 puncte
  17. Din cate am inteles ban ul a fost dat de @Denis_Toxic in rugamintea lui @fuLLer, asteptam o dovada din partea lui @fuLLersau @Denis_Toxic .
    3 puncte
  18. Nick: ARRES Nick admin: wh0watch Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/profiles/76561199485159555/ Data și ora evenimentului: 23:40 aprox, 08/16/2023 Harta: Dust 2 Scor: Nu mai stiu. Detalii: Baiatul asta da mute, gag si ban uri pentru orice prostie spusa pe chat, a dat gag si mute pentru cuvantul "cuc". Nu mi se pare normal, ne tot ameninta ca ne sanctioneaza in conditiile in care noi vorbim pe voice intre noi si cica nu am avea voie. Este prima data cand aud de la cineva treaba asta. " Nu vorbiti intre voi, va dau mute lasa-ti playerii sa joace ". Daca cineva chiar vrea sa se joace serios poate da mute din consola tuturor sau din TAB, nu? Eram mai multi azi pe harta Dust 2 si pe Ancient si vorbea de diferite lucruri, nu neaparat de joc, ca tot omul, si se trezeste el sa ne zica ca ne sanctioneaza pentru asta, chiar facand-o. Dovezi: https://postimg.cc/Jt5SjkqK Alte precizări: Suntem mult mai multi care ne plangem de el, nu doar eu.
    3 puncte
  19. Salut bro! Am sa fiu absent iarasi pe o saptamana, plecam la odihna. Seara faina
    3 puncte
  20. Nume: [numele tău real]: Denis Vârstă [minim 14]: 21 Nick: [numele tău de pe server]: Denis97 Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198271926376/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:0:155830324 Ore jucate pe server [link gametracker]:https://www.gametracker.com/player/Denis97/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/3rdy61v 114 ore Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: din cate imi amintesc,da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: nu stiu daca mai sunt,n am verificat Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: da, Denis Detin un Microfon functional si il folosesc pe server: da Ai citit regulamentul?: bineinteles ca nu
    3 puncte
  21. Am verificat demo-ul. Dovezi insuficiente. Unbanned. Probabil a fost influentat de ce a spus ca e cont nou, dar nu conteaza, la fel poate sa fie si unul cu cont cu ore si cu skin-uri si tot sa joace cu cod. Deci nu conteaza cate ore are contul, ce skin-uri are, etc. Momentan nu vei primi warn, dar te rog sa te uiti mai mult de 3 runde pe un individ. Chiar alea 3-4 runde, nu a facut chiar nimic, poate a fost o faza si te-ai lasat dus de val cu criteriile pe care le-ai spus.
    3 puncte
  22. Nici eu, nici adminii care m-au sustinut nu am fost 100% siguri daca ai sau nu, dar intradevar ai avut unele play-uri suspecte, mai ales pentru un cont cu 17 ore. Daca auzeam si eu parerea celorlalti admini, nu iti mai dadeam ban, dar toti pe care i-am auzit au zis ca esti suspect. Imi pare rau pentru neintelegere, dar asteptam si parerea fondatorilor dupa ce se vor uita pe demouri.
    3 puncte
  23. Avand in vedere ca esti un player care nu foloseste un limbaj adecvat pe server niciodata, daca imi amintesc bine mai si injuri adminii care iti dau gag din cand in cand, consider ca meriti gag permanent.
    3 puncte
  24. din 1geeeeeo1 in georgeecbr ca e mai frumi asa
    3 puncte
  25. Când este only A, să existe 1 limită de AWP/echipă sau să nu iți poți lua AWP, este greu să iei runda cand 2 se joacă cu AWP si este only A.
    3 puncte
  26. Motivul pentru care ai primit gag este prezent in regulament, reclamatia ta nu are sens in cazul acesta. E de prost gust sa mai faci si reclamatie pentru un gag de 15 minute fara ca macar sa citesti regulamentul inainte de asta
    3 puncte
  27. USP.RO GIVEAWAY Cu ocazia implinirii de 6 ani a comunitatii USP.RO, asa cum am amintit si in alte anunturi si mesaje, acesta este giveaway-ul cu un skin de CS:GO, mai exact AK-47 | Elite Build | Factory New. Tot ce trebuie sa faceti este sa va puneti inventarul pe public si sa lasati un link-ul de trade al vostru aici* ca raspuns. Cum faceti asta? Apasa click pe SPOILER. ATENTIE!!! Nu trebuie sa oferiti nimic, acesta este un cadou, NU ACCEPTATI OFERTE CARE VA CER DIN INVENTAR ITEME! Castigatorul va fi extras la intamplare in urma unei extrageri care va avea loc pe 14 Mai 2023. *Membri eligibili ai concursului sunt cei care nu fac parte din Staff-ul Comunitatii USP si care au contul pe forum creat de dinainte de 10.5.2023 (adminii de pe serverele comunitatii se pot inscrie) *Ofertele pentru trade ale castigatorilor vor fi valabile doar pentru 48 de ore.
    3 puncte
  28. Felicitari castigatorilor: Cei 3 au castigat un AK 47 | Elite Build | Factory New @GainaYT @fabii @KeNt De asemenea, @ZereF va primi si el un M4A4 | Evil Daimyo | Factory New datorita unei greseli din partea noastra. Extragerea poate fi urmarita aici:
    3 puncte
  29. MODEL [copiază și completează-l într-un topic nou] Nume: [numele tău real]:Raimundo Vârstă [minim 14]:18 Nick: [numele tău de pe server]: Lemone Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199162528648/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]:STEAM_1:0:601131460 Ore jucate pe server [link gametracker]:https://www.gametracker.com/player/Lemone/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]:https://imgur.com/a/UaJ1NRz Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]:Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]:Da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]:Da Lemone Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da, Lemone137#3288 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]:Da Detin un Microfon functional si il folosesc pe server:Da Ai citit regulamentul?:bineinteles ca nu
    3 puncte
  30. Cu ocazia implinirii a 6 ani de la crearea comunitatii USP.RO, va invitam sa va inscrieti la Turneul de WINGMAN 2v2. Link turneu: https://link.usp.ro/turneu2v2 sau https://www.faceit.com/en/championship/1daeddb3-3bd2-49c9-8777-b25b8cb7de9f/6 ani de USP | 2v2 Premii in valoare totala de 5.000 FP Premiile se vor da in felul urmator: Locul 1: 3.000 Locul 2: 2.000 Inscrierile au loc pana pe data de 7 Mai ora 18:00. Turneul incepe pe 7 Mai la ora 18:05. Meciurile sunt BO1. Hartile se joaca in mod Wingman, iar acestea sunt: Inferno, Vertigo, Short Nuke, Short Dust, Cobblestone, Boyard, Chalice, Overpass, Train, Lake Mai multe detalii despre turneu, gasiti pe faceit in pagina turneului. Turneul si unele meciuri vor fi transmise LIVE pe https://youtube.com/USPEsports in functie de disponibilitate. In cazul in care vor fi schimbari, acestea vor fi anuntate in aceasta postare, asadar va recomandam sa o frecventati regulat.
    3 puncte
  31. 3 puncte
  32. De pe 29 aprilie pana pe 1 mai voi fi plecat dar revin va pupa fervecs
    3 puncte
  33. O sa fiu plecat de acasa pe 27 si 28 aprilie, iar pe 29 si 30 lucrez, revin cu activitate din mai. Bafta la facut legea intre timp
    3 puncte
  34. Din RofL^ben in BenTen
    3 puncte
  35. 3 puncte
  36. Nume: [numele tău real]: Catalin Vârstă [minim 14]: 18 Nick: [numele tău de pe server]: TOP G (probabil ma stiti sub numele husH) Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/topg01/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:0:32703736 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/husH/go.usp.ro:27015/ si de pe cel nou https://www.gametracker.com/player/TOP G/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/ndUz8m0 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo Da/Nu]: Da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [Facebook USP Da/Nu]: Da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [GameTracker USP Da/Nu + nume]: Da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [Discord USP Da/Nu + nume]: Da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [YouTube USP Da/Nu]: Da Detin un Microfon functional si il folosesc pe server: Da Ai citit regulamentul?:bineinteles ca nu
    3 puncte
  37. Salut ! Doresc sa mi se scoata gradul pentru ca nu mai petrec asa de mult timp pe server iar cand o sa mai intru vreau sa fiu un player obisnuit. merci
    3 puncte
  38. Turneul va avea loc in perioada 17-31 martie 2024, in capitala Danemarcei, Copenhaga. Royal Arena, care a gazduit mai multe turnee BLAST incepand din 2017, a fost ales ca loc de desfasurare. Anuntul vine dupa ce saptamana trecuta a fost dezvaluit succesorul lui CS:GO — Counter-Strike 2, si a inceput faza de testare limitata, care va dura pana la lansarea oficiala a noului joc, asteptata in vara. Turneul de la Copenhaga va fi primul turneu Major care va avea loc dupa BLAST.tv Paris Major, care se va desfasura in perioada 8-21 mai. Valve a dezvaluit vineri ca nu va mai exista un al doilea Major in 2023, dar, in ciuda acestui fapt, fondul de premii al turneului va ramane la fel ca de la PGL Major Antwerp — $1,250,000. Silviu Stroie, CEO-ul PGL, a impartasit ambitia companiei ca primul Major de Counter-Strike 2 sa doboare recordul de audienta din toate timpurile, pe care PGL l-a stabilit la PGL Major Stockholm 2021, cu un varf de audienta simultana de peste 2,7 milioane de spectatori in timpul marii finale dintre Natus Vincere si G2. Royal Arena va gazdui primul Major de Counter-Strike 2 PGL CS2 Major Copenhaga 2024 va fi al patrulea Major la nivel global si al treilea din 2021 incoace, organizat de compania romaneasca PGL si va fi primul Major de Counter-Strike gazduit de Danemarca. hltv.org
    3 puncte
  39. N-ai voie cu alt nume cand esti admin, decat cu cel cu care ai gradul de admin. Recomandat ar fi sa ramai doar cu unul singur, nu sa il schimbi ca pe ciorapi. Din ce vad nu ai din pacate nici macar 1 ora in medie in ultima saptamana cu numele "rr". Din pacate nu iti pot marii gradul. Trebuie sa ai activitate putin mai mare. Revin-o cand indeplinesti cerintele.
    3 puncte
  40. OWNER 1: @qSonor IP+PORT SERVER: 45.13.151.141:27015 SUBDOMENIU: HNS.USP.RO MOD: HIDE AND SEEK SLOTURI: 20 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: **cenzurat** VECHIME SERVER: 3 zile LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/45.13.151.141:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: Da AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: Da NUME CONT GAMETRACKER: qsonor LINK SOURCEBANS: - [opțional] LINK DISCORD: https://discord.gg/DdRmXVjBsb STRUCTURĂ FORUM: daca inca o mai aveti, cea veche de acum cateva luni
    2 puncte
  41. Cum spunea si subz majoritatea dintre noi am revenit in banci si mie imi va scadea activitatea si voi intra pe server doar in weekend sau foarte rar in timpul saptamanii va pupa fervecs
    2 puncte
  42. Te salut Arres! Faza cu sanctiunea pentru cuvântul,, cuc'': Bun deci am dat gag pentru acest cuvânt deoarece eu am luat ca sens de organ al bărbatului. Locul unde eu trăiesc acest cuvânt des se folosește cu sensul menționat! Faza cu amenintare: În primul rand nu va amenințat ci team avertizat cu o sancțiune, deoarece tu și grupul cela de jucatlri vorbeați permanent! Faza cu vorbitul în timpul rundei: Domnul @BOT RSPOWERa trimis mai sus partea din regulament, dacă ești atent trebuia demult sa primești ban pentru,, limbaj vulgar, incompetenta și suferinte'' Acum îți explic asa. Voi sunteți un grup de jucători: Tu, Iulibos, Miți, Tati, Mami. Voi ati început sa ma urâți de atunci când am dat gag cu motiv smurf dat din neștiință motivului corect. Din timp ce întru eu pe server primul mesaj care îl vad este,, miti: Iară el!'' ceva de genu și tot voi după fiecare sancțiune râdeți de parca fac ceva urat. Bun mai departe eu cred ca ieri am fost mult nai blând și cred ca voi merge după regulamentul mai serios. Voi acest știți doar sa vorbiți urat chiar tu Arres și echipa voastră mai ales tu cu ce scrii în chat,, Arres: **CENZURAT** **CENZURAT** **CENZURAT** **CENZURAT**" dacă nu ai scris tu totul este pe demo (de_ancient). Iulibos tot vorbește toată runda fără sa termina și fără sens. Tați e defel ta istorie, el scria în chat anecdoate cu prostii și versuri din cântece cu prostii și a fost sancționat cu ban de 10 min alterior scos de @Angrry™. Miți ea este timida tot meciul și nu poate trai fără a pune ale sale 2 capici, ea ma urăște ca persoana și iam scris anterior în Discord sa nu ma mai atingă și faptul ca eu nu vreau conflicte tot ce spune ea iau ca o glume. După părerea mea voi trebuie sa primiti sancțiune din parte lui Angrry și sa schimbați atitudinea fata de Fiecare Admin sau măcar jucătorii care suporta toată nebunia ce o faceți voi, căci dacă era alt admin pe sv exemplu @Fervecs@fervecs avea sa fie liniște și pace! Dacă vam supărat prin mesajul meu va rog sa ma scuzați!!
    2 puncte
  43. Am verificat si eu demo-ul, dovezile sunt insuficiente. Unbanned. Ne cerem scuze pentru banul acordat gresit.
    2 puncte
  44. Multumim pentru reclamatie. Intr-adevar, nu a fost intocmai un mesaj corespunzator din partea adminului, pe u@ sau nu iar acesta va fii avertizat.
    2 puncte
  45. In regulament scrie clar: "Nu este permis spam-ul (folosirea abuzivă și fără rost) la microfon sau în chat (nu e server de teamspeak, incercati sa vorbiti doar info si sa nu deranjati ceilalti jucatori cand sunteti morti)", sa nu mai spun de faptul ca te luai de ceilalti jucatori de pe sv sau ca ai scapat cateva injuraturi.
    2 puncte
  46. Deoarece nu am gasit nici eu un plugin bun pentru Grenade, m am gandit sa fac eu unul. Compiler folosit: SourcePawn Compiler 1.10.0.6502 Informatii despre plugin: - 1. Nu primesti grenade in rundele de pistoale(runda 0 si runda 15) - 2. Nu se suprapun grenadele (nu primesti grenada respectia daca o ai deja, si asa mai departe) - 3. De adaugat in groups.ini "Grenades" "1" Sursa:
    2 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+02:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.