Sari la conținut

hecate

VIP
 • Număr conținut

  59
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

hecate a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 13 2017

hecate a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

46 Eminent

Despre hecate

 • Rang
  Ucenic
 1. Reguli playeri: Limbajul inadecvat se pedepseste cu gag de la 3 minute la 10 minute in functie de gravitatea acestuia. Folosirea hack-urilor se pedepseste cu ban permanent. Folosirea abuziva sau pentru injurii a microfonului va fi pedepsita cu mute. Reguli admini Adminii sunt obligati sa prezinte un comportament adecvat fata de playeri, cat si de ceilalti admini. Folosirea abuziva a comenzilor asupra playerilor se pedepseste in functie de gravitatea faptei. Folosirea comenzilor asupra unui admin se pedepseste in functie de gravitatea faptei, de la suspend pana la remove permanent. Fiecare admin trebuie sa activeze cel putin 1h pe zi , iar daca are o problema, trebuie sa o anunte in prealabil la staff zone. La cererea de admin unde intreaba daca ati citit regulamentul o sa raspundeti "OLDCSGO" Adminii sunt obligati sa activeze pe forum sectiunea serverului cat de des posibil pentru a raspunde la reclamatii/cereri/anunturi. Si in ultimul rand, daca donezi nu inseamna ca esti imun la remove.
 2. Steamid-ul tau: Profil steam: Ore pe server(link gt): Ai citit regulamentul?: De ce vrei admin?: Varsta: Detii microfon? Experienta adminat:
 3. Aici puteti discuta lucruri diverse care privesc sau nu serverul, desigur, in limita bunului simt si cu un limbaj cat se poate de adecvat.
 4. Numele tau: Numele si steamid-ul adminului reclamat: IP-ul tau ( in cazul in care ai fost banat): Motivul reclamarii: O mica descriere a incidentului: Dovezi ( Screenshots/demo):
 5. Multumesc frumos pentru sfat, am incercat sa il pun in aplicare: La cele cu garfield nu mi-a prea iesit oricum, dar o sa incerc sa tin cont de sfaturile tale.
 6. Vad ca esti bun la comentat peste tot. Am vazut multi ca tine, care nu au nici o tangenta cu subiectul despre care se discuta dar sunt buni la gura cand e vorba de comentat.
 7. Nume: hecate Numele celui provocat: @Steeze. @Deea. @hardwell693 Tipul lucrari: Avatar Dimensiuni ( daca este nevoie ): 150x250 Text ( optional ): Cu/fara Stock/Render: Alte precizari: Fara animatii Numar de voturi la care se incheie provocarea: 5 voturi o lucrare. Persoana la care se trimit lucrarile: @Tal3nt
 8. Numele celui provocat: @SaUr0N @Tal3nt @Qubicon Tipul lucrari: Avatar Dimensiuni ( daca este nevoie ): 150x250 Text ( optional ): La alegere/fara Stock/Render: Alte precizari: Fara animatii. Numar de voturi la care se incheie provocarea: Prima lucrare care face 7 voturi. Persoana la care se trimit lucrarile: @Maseratti
 9. Sa schimbe avatarul si semnatura.
×