SUNTEM IN PROCES DE MUTARE AL HOSTULUI LA TNI. SITE-UL POATE SA NU FUNCTIONEZE CORECT IN URMATOARELE ZILE SI EXISTA POSIBILITATEA SA SE PIARDA ANUMITE DATE.

Welcome to EVICT.RO - COMUNITATE CS:GO, SERVERE CS:GO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Amon^Rha

Membri
 • Număr conținut

  36
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  1

Amon^Rha last won the day on October 18

Amon^Rha had the most liked content!

Reputație Comunitate

6 Incepator

Despre Amon^Rha

 • Rang
  Ucenic
 • Dată Naștere
 1. Pro
 2. Aștept dovada lui master
 3. pro ,dar implicate mai mult
 4. Bai ,sincer Imi pare rău pentru aceasta veste ,dar pe deoparte avem un mare avantaj. Pe parcursul dezvoltări acestui server ai reușit sa ti găsești oameni de încredere care mai apoi au devenit o familie și care au ajutat la ridicarea serverul .Ce sa mai zic..,mult noroc pe viitor Kenny și îți mulțumim pentru “mosteneirea lăsată” 😅. Speram ca fondatorii care au rămas sa facă o treaba cel puțin la fel de buna ca și tine.
 5. Contra
 6. Pro
 7. Pro,e un slot ..
 8. Contra ,aștepți ca toți ceilalți
 9. Prezent!
 10. Andrei ,eu zic sa încetezi cu,comportamentul asta de copil ,nu te avantajează. Mai bine ne chinuim noi ăștia care suntem decât sa vina un copil ca tine . Și legat de comentariile de mai sus ,faci camp și tb aproape mereu .Nu ne trebuie un admin ca tine
 11. Contra ,nu au trecut nici măcar 7zile de la ultima cerere