Sari la conținut
Bine ai venit pe EVICT!

t3d

Banați
 • Număr conținut

  270
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

77 Vrednic

Despre t3d

 • Rang
  Senior

Vizitatori Recenți Profil

1.190 citiri profil
 1. am scos cateva grade, cine il vrea inapoi sa lase reply in topic cu steamid si motivul pentru care il vrea inapoi.
 2. Am revenit, totul va revenii la normal, revenim in forta. Toti cei care ii vad la concurenta remove + ban instant.
 3. Daca mai esti interesat de grad, imi dai mesaj pe steam. http://steamcommunity.com/id/t3edsurf/ Revin in forta , se va face curatenie, cine e la concurenta sau se joaca acolo, ban + remove aici. lock.
 4. Daca mai esti interesat de grad, imi dai mesaj pe steam. http://steamcommunity.com/id/t3edsurf/ Revin in forta , se va face curatenie, cine e la concurenta sau se joaca acolo, ban + remove aici. lock.
 5. Daca mai esti interesat de grad, imi dai mesaj pe steam. http://steamcommunity.com/id/t3edsurf/ Revin in forta , se va face curatenie, cine e la concurenta sau se joaca acolo, ban + remove aici. lock.
 6. Daca mai esti interesat de grad, imi dai mesaj pe steam. http://steamcommunity.com/id/t3edsurf/ Revin in forta , se va face curatenie, cine e la concurenta sau se joaca acolo, ban + remove aici. lock.
 7. Daca mai esti interesat de grad, imi dai mesaj pe steam. http://steamcommunity.com/id/t3edsurf/ Revin in forta , se va face curatenie, cine e la concurenta sau se joaca acolo, ban + remove aici. lock.
 8. Daca mai esti interesat de grad, imi dai mesaj pe steam. http://steamcommunity.com/id/t3edsurf/ Revin in forta , se va face curatenie, cine e la concurenta sau se joaca acolo, ban + remove aici. lock.
 9. Daca mai esti interesat de grad, imi dai mesaj pe steam. http://steamcommunity.com/id/t3edsurf/ Revin in forta , se va face curatenie, cine e la concurenta sau se joaca acolo, ban + remove aici. lock.
 10. Shaniu suspendat pe termen nedefnit Emy mute ul ramane cine mai da mute uri sau banuri fara demo sau dovezi, primeste remove din prima, ca sa stiti pe viitor.
 11. nu e treaba voastra de ce nu activeaza cineva, omul a vorbit cu mine, care este problema?
×