Adresa serverului de TeamSpeak s-a schimbat! Noua adresa este 89.40.233.182:9987.

Welcome to EVICT.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Anunțuri

  • snd

   SC GOODPLAY SRL - Gazduire Web & Jocuri [reclama platita]   24.07.2017

   - SC GOODPLAY SRL a fost infiintata pe 10.07.2017 folosind codurile caen 6110 (Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu) si 6311 (Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe)
   - SC GOODPLAY SRL este o firma de gazduire jocuri si servicii web ce cauta sa gazduiasca cat mai multe servicii la cele mai bune preturi de pe piata si sa ofere o calitate inalta in schimbul aprecierilor venite din partea clientilot.
   De ce sa ne alegi pe noi?
   * Sunt o firma inregistrata la Registrul Comertului, avand C.U.I: 37926818 si Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   * Suntem o firma neplatitoare de TVA, asta inseamna ca preturile afisate pe site sunt cele finale
   * Dedicatele folosite sunt colocate in Datacenter-ul BTSTELECOM
   * Ne straduim sa tinem preturile cat mai jos posibil si calitatea serviciilor oferite sa fie cat mai ridicata   Contact:
   Mail: contact@good-play.biz sau contact@good-play.com.ro
   Telefon: Vodafone: 0738 468 814 / Orange: 0746 548 997
   SC GOODPLAY SRL SRL
   Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   C.U.I: 37926818
   Locatie Sediu: Bucuresti, Sectorul 2, Sos. Morarilor, Nr. 2B, Parter, Camera 6


   Modalitati de plata:
   - Card Online (urmeaza)
   - Transfer Bancar
   - PaySafeCard
   - PayPal
   - Skrill (urmeaza)
   - SMS

     Gazduire WEB cPanel: 

     Gazduire Counter-Strike 1.6 GameCP: 

     Gazduire Counter-Strike Global Offensive GameCP: 

     Gazduire San Andreas MultiPlayer GameCP: 

     Gazduire Radio WHMSonic:    
     Inregistrare Domenii: 
     Link-uri utile:
   SITE
   CLIENTI
   GAMECP
   CPANEL

Hundredth

Members
 • Număr conținut

  42
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

14 Incepator

1 Urmăritor

Despre Hundredth

 • Rang
  OWNER ARENA.EVICT.RO / MODERATOR STEAM
 • Dată Naștere 15.03.2001

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/eusuntflavius

Vizitatori Recenți Profil

113 citiri profil
 1. De la mine ai un PRO, chiar daca esti nou, imi place aplicatia ta pentru ca nu este una tipica gen "pt ca vreau sa ajut comunitatea".
 2. Ieri, 18-AUG-2017 am reusit pentru prima data sa facem serverul plin, pentru aceasta am hotarat ca trebuie un upgrade la server. 19-AUG-2017 BIG UPDATE 2 - Am upgradat pluginul de skin-uri, acum toate sunt in ordine si au fost adaugate multe skin-uri noi. - Au fost reduse numarul de skin-uri care sunt la gradul PREMIUM. - Cutite noi adaugate (Bowie, Shadow Daggers). - Am adaugat Revolver la pistoale, la cererea unui jucator. - Tot serverul a fost tradus in proportie de 80% in limba romana. - Am modificat un BUG in care helperii aveau acces la trails. - Hartile au fost schimbate din nou, am adaugat aproximativ 10 harti noi. - Cerintele pentru HELPER s-au schimbat. - A fost scos accesul la kick pentru gradul HELPER si a fost scos accesul la ban pentru gradul MODERATOR pentru a preveni niste antecedente trecute.
 3. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 4. Acceptat! Bine ai venit in echipa!
 5. Acceptat! Bine ai venit in echipa!
 6. Acceptat! Bine ai venit in echipa! P.s. Nu e necesar sa te impui ;)
 7. Am pus pluginul pe server, dar cand pornesc serverul nimeni nu poate intra intr-o echipa si da connection problem, cand il sterg e totul ok.
 8. Noroc.
 9. Nume joc : Football Manager 2017 Pret fara reducere : 54,99€ Pret cu reducere : 11€ PREŢ PROMOŢIONAL! Oferta expiră în 18 August Link : http://store.steampowered.com/app/482730/Football_Manager_2017/
 10. Accesand acest link primiti pe loc un cod pe steam pentru DLC-ul Time Travel Beginner's Pack de pe jocul Tap Adventure. http://www.indiegamebundles.com/tap-adventure-time-travel-beginners-pack-steam-key-giveaway/ Il ofer si eu gratis pe al meu: BKRHH-HGY3V-B3B4H
 11. 16 AUG 2017 - Scos accesul la executarea de configuri de pe toate gradele care au avut pentru a preveni ce s-a intamplat in trecut. - Am adaugat !preturi pentru a fi mai usor ca utilizatorii sa observe preturile gradelor. - Am adaugat !ore care doar te trimite direct din joc in gametracker pentru a vedea cate ore ai petrecut pe server.
 12. Salut, in primul rand, multumim de propuneri si pentru ca iti pasa de server. Legat de propunerea 1, ne vom mai gandi, momentan nu vom adauga, nu consider ca este ceva de care sa ducem lipsa. Legat de propunerea 2, am adaugat !ore in chat si te duce direct pe gametracker. Pe server folosim gametracker pentru a vedea timpul petreceut pe server, iar la fel, ne vom gandi si cu tagul din tab, nu e ceva necesar momentan.
 13. 15 AUG 2017 - BIG UPDATE! - Adaugarea gradului PREMIUM si cu beneficile acestuia. - TRAILS. - GLOVES. - Lista de harti modificata. - Mesaje pe chat modificate. - Runde noi: Deagle, Knife, Headshot Only, Scout. - Challenges. - Mesaj cu damage-ul dat. - Mesaj pe chat cand un jucator omoara prin NOSCOPE. - Usoara modificare a preturilor acceselor.
 14. Incercam sa adaugam si gloves intre timp. Acceptat! Bine ai venit in echipa!
 15. In acest weekend, FOR HONOR si Saints Row IV sunt gratuite. Le downloadati de pe store-ul din steam si le puteti juca cat doriti in acest weekend. Spor :) http://store.steampowered.com/app/304390/FOR_HONOR/ http://store.steampowered.com/app/206420/Saints_Row_IV/