Sari la conținut

Hundredth

Membri
 • Număr conținut

  47
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

17 Incepator

1 Urmăritor

Despre Hundredth

 • Rang
  Ucenic
 • Dată Naștere 15.03.2001

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/eusuntflavius

Vizitatori Recenți Profil

269 citiri profil
 1. Done!
 2. Descriere: Pentru ca mi-am inchis serverul de JB din faptul ca nu mai am timp sa ma ocup de el am hotarat sa imi postez addonsul aici pentru ca si eu am stat foarte mult sa gasesc ceva pe net. Eu nu am creat niciun plugin de la 0 la acest addons, dar am modificat multe dintre ele la codul sursa. Acest addons este bazat pe MyJailbreak, dar cu modificari majore in multe parti. La acest addons se poate lucra mult si bine daca aveti timp, eu din pacate nu prea am avut, e multa traba la el. Descărcare: http://www.girlshare.ro/3489934112.5 Denumire addon: JailBreak Addons by Hundredth Versiune: 1.0?! (Prima versiune publicata) Link oficial: - Instalare: dupa ce ati dezarhivat fisierul, intrati in folderul csgo al serverului si acolo suprapuneti toate folderele din aceasta arhiva cu cele ale serverului vostru. Imagini (obţional): - Alte precizari/detalii: Atentie! Acest addons contine pluginuri care necesita tokenuri pentru functionare (ex: !ws, !knife, !gloves), daca doriti sa nu lucrati cu aceste pluginuri, va invit sa stergeti din csgo/addons/sourcemod/plugins: "francisco_weapon_paints", "gloves" si "kento_knifeupgrade".
 3. 5 Euro si s-a facut
 4. 10 Euro
 5. Pret?
 6. Ieri, 18-AUG-2017 am reusit pentru prima data sa facem serverul plin, pentru aceasta am hotarat ca trebuie un upgrade la server. 19-AUG-2017 BIG UPDATE 2 - Am upgradat pluginul de skin-uri, acum toate sunt in ordine si au fost adaugate multe skin-uri noi. - Au fost reduse numarul de skin-uri care sunt la gradul PREMIUM. - Cutite noi adaugate (Bowie, Shadow Daggers). - Am adaugat Revolver la pistoale, la cererea unui jucator. - Tot serverul a fost tradus in proportie de 80% in limba romana. - Am modificat un BUG in care helperii aveau acces la trails. - Hartile au fost schimbate din nou, am adaugat aproximativ 10 harti noi. - Cerintele pentru HELPER s-au schimbat. - A fost scos accesul la kick pentru gradul HELPER si a fost scos accesul la ban pentru gradul MODERATOR pentru a preveni niste antecedente trecute.
 7. In acest topic voi posta fiecare modificare de grad a unui admin (Upgrade/Downgrade). ATENTIE! Cererile de up nu se cer. Se dau cand considera STAFFII/MANAGERII.
 8. Acceptat! Bine ai venit in echipa!
 9. Acceptat! Bine ai venit in echipa!
 10. Acceptat! Bine ai venit in echipa! P.s. Nu e necesar sa te impui ;)
 11. Am pus pluginul pe server, dar cand pornesc serverul nimeni nu poate intra intr-o echipa si da connection problem, cand il sterg e totul ok.
 12. Nume joc : Football Manager 2017 Pret fara reducere : 54,99€ Pret cu reducere : 11€ PREŢ PROMOŢIONAL! Oferta expiră în 18 August Link : http://store.steampowered.com/app/482730/Football_Manager_2017/
 13. Accesand acest link primiti pe loc un cod pe steam pentru DLC-ul Time Travel Beginner's Pack de pe jocul Tap Adventure. http://www.indiegamebundles.com/tap-adventure-time-travel-beginners-pack-steam-key-giveaway/ Il ofer si eu gratis pe al meu: BKRHH-HGY3V-B3B4H
 14. 16 AUG 2017 - Scos accesul la executarea de configuri de pe toate gradele care au avut pentru a preveni ce s-a intamplat in trecut. - Am adaugat !preturi pentru a fi mai usor ca utilizatorii sa observe preturile gradelor. - Am adaugat !ore care doar te trimite direct din joc in gametracker pentru a vedea cate ore ai petrecut pe server.
 15. Salut, in primul rand, multumim de propuneri si pentru ca iti pasa de server. Legat de propunerea 1, ne vom mai gandi, momentan nu vom adauga, nu consider ca este ceva de care sa ducem lipsa. Legat de propunerea 2, am adaugat !ore in chat si te duce direct pe gametracker. Pe server folosim gametracker pentru a vedea timpul petreceut pe server, iar la fel, ne vom gandi si cu tagul din tab, nu e ceva necesar momentan.
×