Sari la conținut

Locked

Ex Staff
 • Număr conținut

  84
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Locked a câștigat ziua ultima dată pe August 12 2017

Locked a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

18 Incepator

Despre Locked

 • Rang
  Administrator Evict / Owner Arena.Evict.Ro / Owner JailBreak.Evi
 • Dată Naștere August 29

Contact Methods

 • Facebook
  Todorut Stefan

Vizitatori Recenți Profil

368 citiri profil
 1. Locked

  Asa sa fie, in 24h vei avea gradul. Locked
 2. Locked

  Toate donatiile de se fac doar la Locked & Hundredth! Puteti lua legatura cu noi daca doriti sa cumparati unul dintre gradele de pe server-ul nostru: Contact: Locked: - Mesaj Privat - Steam: http://steamcommunity.com/id/lockedpezona/ - Skype: respawn.12 -Discord: Locked #8424 Hundredth - Mesaj Privat - Steam: https://steamcommunity.com/id/flaviusflavius/ - Mail: flaviusd15@gmail.com - Skype: eusuntflavius Toate accesele sunt permanente si puteti sa primiti up fara sa mai aveti titlul de donator cand veti primii. Chiar daca ati donat asta nu va permite sa va aratati aroganta pe server, sunteti la fel ca oricare alt admin! PREMIUM: 25 RON Transfer Bancar/25 RON PaySafeCard/5€ PayPal/Skin-uri CSGO in valoare de 8€* - Acces Skin-uri PREMIUM (ex: Dragon Lore, Medusa, Gamma Doppler etc.) - Acces Gloves (!glove) - Acces Trail-uri (!trail) - TAG PREMIUM pe chat - Slot rezervat - Face parte din ECHIPA ARENA.EVICT.RO Gradele Owner si Co-Owner beneficiaza de toate bonusurile gradului PREMIUM. Owner: 240 RON Transfer Bancar/250 RON PaySafeCard/50€ PayPal/Skin-uri CSGO in valoare de 60€* Co-Owner: 125 RON Transfer Bancar/125 RON PaySafeCard/30€ PayPal/Skin-uri CSGO in valoare de 40€* ADMIN: 75 RON Transfer Bancar/50 RON PaySafeCard/15€ PayPal/Skin-uri CSGO in valoare de 15€* MODERATOR: 50 RON Transfer Bancar/50 RON PaySafeCard/10€ PayPal/Skin-uri CSGO in valoare de 15€* HELPER: 25 RON Transfer Bancar/5€ PayPal/Skin-uri CSGO in valoare de 8€* SLOT: 1€ PayPal/Skin-uri CSGO in valoare de 2€** *In cazul in care sunt mai multe skin-uri, ele trebuie sa fie de minim 1€ fiecare. **In cazul in care sunt mai multe skin-uri, ele trebuie sa fie de minim 0,5€ fiecare.
 3. Locked

  Pentru a intra în echipa JAILBREAK.EVICT.RO te rugăm lasă o cerere după modelul dat: Nume: Nick: Vârstă: STEAM ID: Ore Jucate: De ce consideri că ai fi un bun admin pe server?: Ce ai schimba la server?: STEAM ID-ul se poate afla de pe acest site sau oricare altul. Pentru a afla cât timp ai petrecut pe server, intră AICI. Pentru a face o cerere de HELPER, trebuie sa aveti minim 5 ore petrecute pe server.
 4. Locked

  Regulament Playeri: - Utilizarea de hack-uri/cheat-uri/scipt-uri este interzisa. - Limbajul vulgar/licentios este interis. - Certurile sunt si ele interzise si se vor pedepsi ca atare. - Spam-ul pe chat sau voice chat este interzis. - Reclama este strict interzisa si se vor lua masuri in acest caz. - Nu va certati cu adminii pe server, daca considerati ca au facut ceva gresit, va rugam faceti-le o reclamatie pe forum. Regulament admini: - Nu abuzati de rank, rank-ul nu este pentru aroganta ci pentru ajutor pe server! - Daca nu sunteti siguri de o comanda, intrebati alt admin, nimeni nu s-a nascut invatat. - Certurile intre admini vor fi sanctionate in ambele parti. - Adminii cu rank mai mare au autoritate fata de cei inferiori.
 5. Locked

  Update.
 6. Locked

  v2 clar, nu vad nicio schimbare la v1.
 7. Locked

  Merci bro mult. Sa traiesti.
 8. Locked

  14 euro
 9. Locked

  10, pt ca @Hundredth
 10. Locked

  Suntem destui helperi, deoarece server-ul nu se mentine tot timpul plin, vei primi doar slot momentan, cand vom creste tu vei fi primul care va primi helper, LOOK AT MA NAME NIGGA.
 11. Locked

  Locked, mai ai un topic.
 12. Locked

  @Hundredth incape
 13. Locked

  Hai continua, fi serios, deci 7
 14. Locked

  5
 15. Arunc in @Panda-Hns.Evict.Ro cu @Hundredth.
×