Adresa serverului de TeamSpeak s-a schimbat! Noua adresa este 89.40.233.182:9987.

Welcome to EVICT.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Anunțuri

  • snd

   SC GOODPLAY SRL - Gazduire Web & Jocuri [reclama platita]   24.07.2017

   - SC GOODPLAY SRL a fost infiintata pe 10.07.2017 folosind codurile caen 6110 (Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu) si 6311 (Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe)
   - SC GOODPLAY SRL este o firma de gazduire jocuri si servicii web ce cauta sa gazduiasca cat mai multe servicii la cele mai bune preturi de pe piata si sa ofere o calitate inalta in schimbul aprecierilor venite din partea clientilot.
   De ce sa ne alegi pe noi?
   * Sunt o firma inregistrata la Registrul Comertului, avand C.U.I: 37926818 si Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   * Suntem o firma neplatitoare de TVA, asta inseamna ca preturile afisate pe site sunt cele finale
   * Dedicatele folosite sunt colocate in Datacenter-ul BTSTELECOM
   * Ne straduim sa tinem preturile cat mai jos posibil si calitatea serviciilor oferite sa fie cat mai ridicata   Contact:
   Mail: contact@good-play.biz sau contact@good-play.com.ro
   Telefon: Vodafone: 0738 468 814 / Orange: 0746 548 997
   SC GOODPLAY SRL SRL
   Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   C.U.I: 37926818
   Locatie Sediu: Bucuresti, Sectorul 2, Sos. Morarilor, Nr. 2B, Parter, Camera 6


   Modalitati de plata:
   - Card Online (urmeaza)
   - Transfer Bancar
   - PaySafeCard
   - PayPal
   - Skrill (urmeaza)
   - SMS

     Gazduire WEB cPanel: 

     Gazduire Counter-Strike 1.6 GameCP: 

     Gazduire Counter-Strike Global Offensive GameCP: 

     Gazduire San Andreas MultiPlayer GameCP: 

     Gazduire Radio WHMSonic:    
     Inregistrare Domenii: 
     Link-uri utile:
   SITE
   CLIENTI
   GAMECP
   CPANEL

eIonut

Members
 • Număr conținut

  6
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Incepator

Despre eIonut

 • Rang
  Nou-venit
 • Dată Naștere
 1. Helloo, nu mi-a cerut WG. Ma ameninta ca daca nu scot cfg-ul pe care nu il am nu stiu ce imi facea imi dadea ban degeaba. Cica la ei Contra cica reclamatie inutila! Eu i-am facut wg sa inceteze cu amenintarile de prost gust ! Deci cocmentariile voastre sunt inutile . Daca nu ai dovezi ca folosesti un cfg taci si fa-ti treaba de admin nu ameninti jucatorul ca nu stiu ce crede admin-ul ca ai tu. Dovezi ? Era Alina pe server statea spec si se ocupa de server mai erau vreo cativa admini care tin cu Noob-. Sa ameninti un jucator fara sa ai niciun (Gram) de dovada e absurd pentru un astfel de admin. Si un comportament de prost gust
 2. . Nick-ul d-voastra : eIonut2. Nick-ul reclamatului : Noob~3. Data si ora : 23:014. Motivul reclamatiei : Amenintare, cica la el sa scot cfg-ul WTFF!!!!!!!!! E nebunn omul. Dupa cum i-am zis nu am si am facut si un wg sa se convinga 5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=871058 De fata era si Alina, Croos si mai erau Nu am prins faza asta de sus *SPEC* Noob~ : ionut ai 1 minut *SPEC* Noob~ : Eu atat ti-am z Dar va poate confirma admini online Si Croos, a zis sa scot cfg-ul, baieti daca nu stiti nimic nu judecati...
 3. @Marrius, nu vreau să mă cert cu tine pentru un joc. Dar dacă tot ai văzut pozele că sunt curat de ce mi-ai dat ban ? Din cauza unei amarâte de poze se vede clar și la prima poză că sunt curat... Și pe imgur se încarcă cam greu din câte observ eu, degeaba încerci să negi atunci când ți-am dat pozele ai zis că mai aveam 3 minute, și nu cred că m-ai aveai 10 după mine mai era un player spec și un admin. Sorry, be more careful next time!
 4. @Jelu, nu se observă fiindcă nu folosesc :))
 5. 1. Numele tau : eIonut2. Numele adminului care te-a banat : Marrius 3. IP : 92.80.185.2554. STEAM ID : STEAM_1:0:4536462355. Data si ora : 16:336. Motiv : Nu mai trebuie să spun nimic, aici se văd dovezile și motiv-ul! https://evict.ro/forum/index.php?/topic/3428-reclamatie-admin-marrius/7. Dovezi(se accepta numai SS/ demo in consola) :
 6. 1. Nick-ul d-voastra : eIonut2. Nick-ul reclamatului : Marrius3. Data si ora : 16:334. Motivul reclamatiei : Ban degeaba, i-am dat 4 poze si una greșită și un admin mi-a zis că sunt curat n-am nimic, era ceva de așteptat ! Pentru o poză primesc ban ? Pofim Marriuse saturăte de poze, sper să pățești după cum adminezi!5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : Marriuse, am aim + wall + speed, nu ?