Sari la conținut

samethief

Member
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Realizările lui samethief

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

3

Reputație Comunitate

  1. Leo Messi a început să urmărească pe Instagram contul lui Manchester City. Este un detaliu ce pare nesemnificativ, dar care îi îngrijorează pe suporterii Barcelonei şi îi bucură pe cei ai lui City. Plecarea lui Neymar la PSG a zguduit vestiarul Barcelonei. Jucătorii lui Valverde par cu moralul la pământ, lucru care s-a văzut în dubla cu Real Madrid, din Supercupa Spaniei (câştigată de madrileni cu 5-1 la general). Însă fanii Barcelonei au acum noi motive şi mai mari de îngrijorare. Leo Messi a început să urmărească pe Instagram contul lui Manchester City şi gândul lor zboară spre un transfer. Şi nu s-ar fi ajuns aici dacă Messi ar fi fost mulţumit la FC Barcelona. Starul argentinian încă nu şi-a prelungit înţelgererea şi condiţionează semnătura de aducerea unor jucători importanţi. Messi este nemulţumit de politica de transferuri pe care a dus-o conducerea clubului până acum. Rezultatul a fost slăbirea constantă a echipei şi plecarea lui Neymar a fost picătura care a umplut paharul. Imaginea cu persoanele pe care Leo Messi le urmăreşte pe Instagram: Sursa:
  2. @q4e Zic ca face "atacuri la persoana" fiindca in clipul in care ii face roast lui Colo l-a facut prost si alte injuraturi pe care nu le pot expune aici, pe numarate, de 7-8 ori. Le-a numarat chiar Colo. Ok, omu' e prost de felul lui, nu a mers pe principiul "voi invata sa ajung ceva in viata", a ajuns fara sa invete, omu' stie sa vorbeasca, nu e chiar asa prost, insa, alta e ideea. Calinacho spune ca face roast canalului in sine, ci nu persoanei, atunci de ce il jigneste pe Colo? Asta se subintelege ca persoana e proasta, ci nu canalul.
  3. Neymar a demonstrat, duminică seară, că merită fiecare cent din cele 222 de milioane de euro pe care PSG le-a plătit în schimbul său. Contra lui Toulouse, în primul meci jucat în faţa fanilor de pe Parc des Princes, starul brazilian a marcat de două ori, a reuşit o minunăţie de gol în prelungiri, a oferit două pase decisive şi a scos şi un penalty transformat de Cavani. PSG - Toulouse s-a terminat 6-2, chiar dacă echipa lui Unai Emery a jucat cu un om în minus din minutul 69. Show-ul lui Neymar a început în minutul 31, când a profitat de o respingere greşită a portarului advers şi a egalat la unu, iar peste doar patru minute brazilianul avea deja în cont şi o pasă decisivă, după ce combina superb cu Rabiot şi mijlocaşul central făcea 2-1 pentru PSG. Chiar dacă Verratti a plecat mai devreme la cabine, în minutul 69, spectacolul a continuat, iar Neymar a obţinut un penalty, transformat de Cavani (minutul 75). După un autogol al lui Thiago Silva şi un gol al lui Pastore, brazilianul a ieşit din nou la rampă, în minutul 84, când a centrat perfect pentru Kurzawa, care a marcat pentru 5-2. Cum ce e mai frumos e păstrat pentru final, adevăratul moment de magie al lui Neymar a venit în prelungiri, când omul de 222 de milioane de euro s-a distrat cu patru apărători şi a marcat pentru 6-2, punând capăt unei evoluţii superbe la debutul pe Parc des Princes. După trei etape, PSG are maximum de puncte, golaveraj 11-2 şi e lider în Franţa, la egalitate cu Monaco şi Saint Ettienne, iar Neymar se poate lăuda deja cu trei goluri, trei pase decisive şi un penalty obţinut. Minunăţia de gol a lui Neymar poate fi văzută aici. Sursă:
  4. Calinacho e tipul de om frustrat la maxim care isi face filme si el distruge toti youtuberii mari facandu-le roast de proasta calitate. El spune ca se ia de canalul in sine, nu de persoana, si la facut prost academic pe Colo si multe alte jigniri, le-a numarat si in total erau 7-8, cum spune si Panda mai sus. Din tot scandalul asta, Calinacho ori isi inchide canalul, ori nu ii mai raspunde lui Colo, ori nu mai auzim de el, subit.
  5. Prenume: Mario Nick: samethief Profil steam: /godvac/ Vârsta: 16 ani Locație: Bucureşti Hobbyuri: Gaming, fotbal De unde ai auzit de noi?: Nu mai stiu, fiindca stiu de ceva timp Completări: -
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.