Sari la conținut

cRRRisa ;x

Girl
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Metode de contact

  • Instagram
    Cristina CN

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui cRRRisa ;x

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

36

Reputație Comunitate

  1. cRRRisa ;x

    Prezentare exe

    Bine ai venit !
  2. cRRRisa ;x

    Mi se spune a.Y.e

    Buna, sedere placuta !
  3. Tipul [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: Avatar Text principal: Flawless dis. Text secundar [ruls.ro]: ruls Dimensiuni: maxim Stock/Render[obligatoriu]: https://imgur.com/a/UM5Flsb Alte precizări: ceva frumos :))
  4. Următoarele reduceri vor avea loc pe Data de 27 decembrie 2018
  5. Există mai multe destinații pentru dezvoltatori să-și publice jocurile și pentru gameri să le cumpere, însă Steam domină piața de ceva timp, dar acest lucru s-ar putea să nu mai fie valabil pentru mult timp. CD Projeckt Red are propriul magazin de jocuri numit GOG.com, Razer și-a lansat propriul sistem de distribuție, iar acum Epic Games, creatorii Fortnite, anunță că intră în joc cu un magazin virtual care le promite dezvoltatorilor o ofertă mai bună decât cea a Steam. Epic Games Store nu va percepe 30% din venitul generat de jocuri și nici nu va avea un sistem progresiv de taxare, cum are în acest moment Steam. Magazinul va lua doar 12% din venit, iar restul sumei merge producătorul jocului. De asemenea, în cazul jocurilor construite cu motorul lor grafic Unreal 4, compania va renunța la cota sa parte din licențierea motorului. Astfel, Epic Games vrea să aibă un produs care să fie mai prietenos cu dezvoltatorii, mai ales cu cei mai mici care nu-și permit să cedeze 30% din venituri, și astfel vrea să atragă studiourile de jocuri să-și listeze producțiile la ei în magazin. Steam va trebui să reducă astfel costul dacă nu vrea să piardă prea mulți dezvoltatori. De exemplu, Bethesda a ales să nu-și pună cel mai nou titlu,Fallout 76 în Steam, ci să-l vândă pe propriul site. De fapt, platforma Valve a anunțat că va reduce prețurile însă doar dacă anumite praguri de venituri sunt atinse. Așa că poate, în viitor, Steam va renunța la praguri și va trece direct la un procetanj 80/20%. Epic Games a ales să ocolească Google Play Store pentru a nu plăti cei 30%, însă nu a putut să facă același lucru și pe iOS deoarece pe iPhone poți instala jocuri și aplicații doar din App Store. Tim Sweeney, CEO-ul Epic, a anunțat că magazinul Epic Games Store se va lansa curând și va conține o selecție de jocuri de PC și Mac, însă numărul și numele acestora vor fi anunțate pe 6 decembrie în cadrul The Game Awards.
  6. Samsung Galaxy S10 se apropie de lansare, iar acum avem și primele imagini reale cu modelul Plus al smartphone-ului pe care îl vom vedea în cam două luni. Samsung Galaxy S10 va debuta în primele luni ale anului 2019, cel mai probabil în ianuarie sau în februarie. Până acum, au tot existat speculații cu privire la designul telefonului, că va fi așa sau că va fi pe dincolo. Imaginile render apărute până acum prezentau designuri destul de grotești pentru viitorul telefon; avem acum și imagini cu ceea ce pare a fi un S10+ real. Imaginile vin din China, unde cineva a făcut un unboxing al unui smartphone care pare a fi un Samsung Galaxy S10+. Există chiar și un video pe Weibo, rețea socială din China, dar momentan pare inaccesibil. De acolo provin și imaginile cu telefonul. Sunt câteva lucruri ilustrate corect, dar altele nu par a fi în concordanță cu zvonurile apărute. Telefonul are trei camere foto pe spate, ceea ce indică faptul că vorbim despre modelul de top, Galaxy S10, așa cum a apărut și până acum în zvonuri. Nu are senzor de amprentă pe spate, ceea ce înseamnă că acesta a fost mutat pe ecran, în partea din față. Ce nu e în regulă, însă, este designul ecranului. De ceva vreme se vehiculează ideea că telefonul va avea ecran de tip Infinity-O, cu perforație pentru camera frontală. Telefonul apărut în aceste imagini pare să păstreze designul cunoscut deja de pe modelele anterioare, S8 și S9. Dacă Samsung nu adoptă o schimbare în direcția asta pentru telefoane, vor avea iarăși de-a face cu vânzări sub așteptări. Mai probabil e însă ca telefonul să fie un prototip pentru care s-a folosit un ecran vechi, probabil pentru că cele noi nu au intrat încă în producție. La urma urmei, designul telefonului pe partea din spate nu este comun cu al vreunui alt Samsung deja lansat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.