Sari la conținut

Hash.

Membri
 • Număr conținut

  88
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  1

Hash. last won the day on November 20

Hash. had the most liked content!

Reputație Comunitate

18 Incepator

1 Urmăritor

Despre Hash.

 • Rang
  FuRiEn AdMiN 4EVER <3
 1. 1. Nick : Hash. 2. Absenta / retragere : absenta 3. Motiv : sunt plecat in Cehia translator,as fi postat mai devreme dar nu am avut cand.. 4. Durata : 2.12-10-11.12.2017 Nu stiu exact cat stau.. Sper sa ajung cat mai devreme.. #vapupatatahash
 2. Degeaba că are ip - dinamic=))) În fine, aşteptăm :*
 3. Nene,vezi ca slot nu e admin :) e doar nume rezervat pe sv. =))) eu nu stiu ce sa zic nu sunt nici pro nici contra...sa ia decizia fondatorii. =))
 4. Ne dai şi nouă o părere/argument? Nu mai daţi pro/contra doar de dragul de a da.. Am vorbit şi la şedinţă, daţi mă un argument,ca nu muriţi..
 5. Data viitoare când îţi dai şi tu cu părerea , te rog să scrii ca să înţalegem şi noi.. Cât despre reclamaţie aman2 merită -1 pentru comenzi pe admini,doar atâta am de spus,bft
 6. Cum am zis în motiv,aştept. Şi mersi,chiar aveam nevoie de o reclamaţie,te pup
 7. un pro de ala simplu :))
 8. Si tineti cont toti admini cand mi-ati facut ss la toti vam dat ss-urile si el mia facut o data si i leam dat dar de data asta mi se blocase pc ! Si de data asta nu a fost corect sa ma baneze, ca mi-e imi trecuse banu permanent, intri pe servar De aici aţi înţeles că are ban activ? Că eu sunt pe lângă.. Din câte ştiu eu , şi mie mi-a dat pozele.. Şi părerea mea e că e reclamaţie inutila.. Emil a aşteptat pozele,nu a mers aia e , faci cerere unban ai pus pozele,gata.. Reclamaţie inutilă zic eu..
×