Sari la conținut

insane

Hall of Fame
  • Număr conținut

    79
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

Orice postat de insane

  1. insane

    cerere ajutor

    885w / 477h Incepand cu astea urci pana la cat vrei tu.
  2. Nume server: DOROHOI.USP.RO Mod: CLASSIC De câţi admini ai nevoie?: Cat mai multi Steam ON/OFF: Neimportant Contact: PM / teamspeak / steam: https://steamcommunity.com/id/insanetk/ Va astept cu cereri aici: https://usp.ro/forum/forum/5390-slotadminvip/ sau reply la acest post, cu ce model vreti voi + PM. Avand in vedere ca serverul este nou, nu se va tine cont de activitatea pe server.
  3. insane

    LA MULTI ANI ANGRRY

    La multi ani, @Angrry™!
  4. Nu e bug. Bara aia desparte ultimele reply-uri (cele noi, necitite) de restul.
  5. insane

    Creații Nuțu

    Frumos blur, ti-am furat si eu un avatar, mersi.
  6. Cam asa arata limitele de stocare pentru gradele "Gfx Leader", respectiv "Designers". Nu vad care e problema.
  7. Timpul in care utilizatorii isi pot modifica propriul continut a fost marit de la 5 minute la 5 ore, iar pentru membrii premium, de la 10 minute la 10 ore. In curand o sa ma ocup si de a doua propunere. Multumim, topic inchis!
  8. insane

    Default Avatar

    Topic inchis Multumesc tuturor!
  9. Am primit deja 2 reclamatii de la persoane diferite cum ca acest baiat Baws a intrat pe mai multe canale si a inceput sa arunce cu vorbe urate in stanga si in dreapta. Gradul lui a fost scos, topic inchis.
  10. insane

    Default Avatar

    Mai astept. Am facut acest topic important (pinned), asta pana o sa am de unde sa aleg. Cand o sa stabilim un avatar o sa sterg topicul.
  11. insane

    Default Avatar

    Nu o sa respect modelul de cerere, fiindca e vorba despre un avatar default / no avatar pentru forum, cred ca stiti toti ce inseamna. http://www8.zippyshare.com/v/PVve9Vkn/file.html Aici aveti un PSD cu logo-ul in format vectorial, asta inseamna ca il puteti redimensiona dupa bunul plac, el pastrandu-si claritatea. Am nevoie de doua versiuni: 1. Avatar normal de 150x250 2. Avatar patrat de 150x150 Avatarele sa contina textul "NO AVATAR" + "evict.ro" (undeva sub NO AVATAR, stiti voi) Daca puteti sa faceti ceva in AE ar fi si mai frumos. Astept cat mai multe avatare. Multumesc!
  12. insane

    Prezentare Mitzocul

    Salut si bine ai venit!
  13. insane

    [Prezentare] q4e

    Salut, bine ai venit si multumesc!
  14. ADOBE PHOTOSHOP: Logo CyberZone: Logo CyberZone Winter: INSANE LOGO / Personal logo: MOONVIBES LOGO + BACKGROUND: ADOBE ILLUSTRATOR: GreenMask Logo: RedMask Logo: INSANE Logo / Personal logo: Moonvibes Logo: C. LOGO: theKraken Logo: MIRROR27 Logos: PANDAWEAR Logo + T-shirt KINGPANDA: Andrew Design Logo: Control-Server Logo: Brusc Logo + Banner: Evict Logo:
  15. Tipul: Avatar Dimensiunile: 150x300 Textul principal: INSANE / insane Textul secundar: evict.ro Stock/Render [obligatoriu]: Link către ultima cerere: Asta e ultima Alte precizări: Vreau sa fiu uimit
  16. Rezolvam cat de curand. Alege, te rog, un model (1,2 sau 3).
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.