Sari la conținut

MNS# Andrei

Membri
 • Număr conținut

  235
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Days Won

  1

MNS# Andrei last won the day on November 26

MNS# Andrei had the most liked content!

Reputație Comunitate

18 Incepator

Despre MNS# Andrei

 • Rang
  Junior
 1. Salut! Nutu îmi poți explica și mie DC nu ma suporți!? DC nu îți dorești să primesc grad? Te-am deranjat cu ceva? Ce ți-am facut frate? Spune-mi și mie ca nu înțeleg!
 2. 1. Nick-ul d-voastra :Fan MNS2. Nick-ul reclamatului :Cookie3. Data si ora :Acum 4. Motivul reclamatiei : Frate băiatu asta trb sa primească remove cât mai repede! Nu se poate asa ceva! Îți bate joc de server! 1 Folosește comenzi pe admini! De 2-3 ori! 2. Era mapa de_dust2_2006 și el a schimbat mapa zicând : Îmi merge în lag și nu am chef de mapă asta! Mapă începând de 2 minute! 3. Nu am poze deoarece mi-a dat ban ca i-am zis :Dc schimbi mapa! Și el a băgat motiv : Camp! 4. Da slay și kick încontinuu celor care îl omoara! 5. Înjura pe sv. Am martori pe: Dark Music YTB, MAX, Do iT AgAiNNNNN, ShockBladeTM! Nu se mai poate! Oameni ca el strica serverul! 5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) :-
 3. Pro remove! Nu merita! Pe server se comporta f urat!
 4. I le-am dat!
 5. Am făcut cerere helper și mi-a acceptat-o simple și nu am primit gradul! I-am dat mesaj, dar nimic! Sper sa se rezolve!
 6. Pro! Încearcă sa fii mai activ! Bafta!
 7. Frate nu fac camp! Vorbesc cu adminii și stau pe loc! Eu nu cred ca Nuțu Procedează corect,deoarece le da celor care au făcut cerere absenta și mie nu îmi da gradul! Pt ca și eu am făcut! Eu chiar nu am putut ajunge! Netu p##ii ce sa fac?
×