Sari la conținut
Bine ai venit pe EVICT!

MNS# Andrei

Membri
 • Număr conținut

  274
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

MNS# Andrei a câștigat ziua ultima dată pe Noiembrie 26 2017

MNS# Andrei a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

18 Incepator

Despre MNS# Andrei

 • Rang
  Senior
 1. Vezi limbajul bai ca*****e! M**s de aici! Copil cretin! Dute în plm de aici!
 2. Contra! Nu sta spec deloc și face camp si tb! Dimineața sunt aimeri și walleri și el nu sta deloc spec! Nu își face treaba deloc! Și azi cică sunt în banlist, dar eu nu am primit ban niciodată pe acest server (permanent)!! Îmi intra cineva pe nume și el zice ca îmi da ban!
 3. Nu știu ce sa zic! Ori a avut vreo problema cu tn! Ori a intrat cineva pe numele lui! sau pe al tău și a primit ban! Ori omu e dus cu pluta!
 4. Vezi lbj bai copil de 12 ani frustrat!
 5. Nu asa se vorbește despre un fondator! App DC ai scris sa nu răspundă Simple? Crezi ca el e 'bătut în cap?' nu, nu este doar ca tu dacă nu ai primit gradul acum zici sa nu îți mai răspundă simple! Daca vrea îți dă TC și nu mai primești niciun grad!....
 6. Pro, ai activitate
 7. Exista o astfel de comanda! Trebuie sa ai admin ai sa ai acces la comenzi! Comanda: Amx_psay! Exemplu : Amx_Psay Kenny Salut, Ce faci!? Iar,el la rândul lui trb sa aibă acces la comenzi!
 8. Pro! Ai orele și ești activ!
 9. Prietene vad ca nu încetezi sa minți! Vad ca ai 12 ani, dar totuși sa.minti în halul asta!? Las-o asa! Doamne...
 10. Nu știu ce e un admin? Nu ma laud sau ceva, dar frate eu joc furien de 4 ani și tu joci de 2 luni! Asa ca știu f bine ce ai făcut! Nu fac eu ce vreau, ci vreau sa fie un sv făra probleme și în regulament scrie clar ca dacă ești singurul admin după sv trb sa stai spec! Și tu erai de 2 ore pe sv și nu ai stat deloc și au fost Aimeri! Asa ca să se uite un fondator în consola sa vedem!
 11. Dacă zici ca atunci ai intrat spun sa se uite un fondator! Și ai sa vezi ca eu nu mint! K? Și vezi ca mulți au zis ca nu adminezi bine! Asa ca știu f bine ce zic! Ms de înțelegere
×