Sari la conținut

NisQ

Manageri
 • Număr conținut

  15
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Incepator

Despre NisQ

 • Rang
  zZap TEAM

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. fy_snow fy_snow_orange gg_bikini gg_fy_inferno gg_pace fy_pool_day gg_33_shudder gg_crazy gg_fest gg_iceworld gg_india fy_castle gg_mini_dust2 gg_star gg_yhea fy_arab gg_3way gg_bat gg_buzz gg_corsica gg_gardenworld gg_magichall gg_shugga gg_visual gg_warcraft vb_insula
 2. Accesul pe serverul nostru este un privilegiu si nu un drept, asadar fiind un jucator pe serverul nostru trebuie sa respecti regulamentul nostru si deciziile luate de catre adminii serverului. Nu sunt permise injuriile pe server, cuvinte vulgare, acte de rasism, link-urile catre alte site-uri inafara de comunitatea noastra. Nu sunt permise scripturi care ajuta la gameplay (wallhack,aimhack, speed,etc). In cazul in care un jucator / admin este prins, va fi banat atat pe server cat si pe forum In cazul in care sunt probleme pe server / forum, nu ezitati sa contactati un owner al serverului cat mai urgent posibil. Ne rezervam dreptul de a edita / adauga linii in regulament fara a instiinta partile terte (jucatori/admini), asadar, in fiecare saptamana este necesar pentru a arunca un ochi peste regulament in cazul in care s-au facut modificari si/sau adaugat linii noi.
 3. In cazul in care ati fost nedreptatiti pe serverul nostru, va rugam sa faceti un topic dupa urmatorul model Numele vostru in momentul incidentului: Data si ora: Admini implicati: Motiv si dovada: Alte explicatii: Cererile unban si reclamatiile fara dovada vor fi sterse / ignorate.
 4. Pentru a fi parte din echipa gungame.evict.ro trebuie sa faci o cerere dupa modelul urmator. Numele tau: Varsta: Nickname & steamID: Experienta amx: De ce vrei sa devii un admin pe serverul nostru: Ore jucate:
 5. NisQ

  Daca ai avut parte de neplaceri pe serverul nostru si crezi ca ai fost nedreptatit, te rugam sa creezi un topic in acest forum dupa modelul urmator Numele tau: Numele reclamatului: Data si ora: Explicatii: Dovezi (se accepta printuri sau video/demo):
 6. NisQ

  Salut si bine ai venit. Daca ai intrat in acest topic inseamna ca vrei sa faci parte din echipa GG.EVICT.RO. Asadar, pentru a intra in echipa noastra, te rugam sa creezi un topic dupa modelul urmator. Numele tau: Varsta si locatie: Nickname si steamID: De ce doresti admin: Recomandari: Experienta amx: Ore jucate (le poti gasi aici): Daca ai fost acceptat, te rugam sa trimiti un PM unui administrator responsabil de server (Nu spama topicul cu alte mesaje si nici mesajele private. Cand accesul este gata o sa primesti raspuns prin PM) Succes !
 7. 20+ fy_snow (mica) gg_fest (mica) gg_aztecplace (mica) fy_poolday (mica) gg_dusty (mica) gg_fest2 (mica) de_dust2 gg_4fun gg_4one gg_abstrakt gg_aim_speedball gg_aim_taliban gg_aztec_express gg_bloodsnow gg_corsica gg_dust_stairs (mica) gg_fr0zen (mica) gg_fy_tournament gg_ice gg_iceblocks gg_legendarka_ne_padaet_v1 gg_portal_v1_fix gg_small_india_v1 (mica) gg_stairs_and_boxes (mica) gg_tri_urovn9 gg_zima_dust fy_bloodstrike_new fy_gg_maskset fy_snow_play fy_sonic (mica) fy_buzzkill2008 fy_dustworld fy_inferno (mica) gg_csbase fy_mini_dust fy_ozzy gg_concrete fy_pb_library gg_ancientbattlearena gg_aztec_fire gg_azze_leet (mica) gg_battlefield_cs16 gg_bummbumm gg_dust_arena (mica) gg_elevated gg_fabrix gg_flatiron gg_freak (mica) gg_fy_ag_world fy_lights gg_carnage gg_konveer gg_m9sko_v1 (mica) gg_meat_india_v1 (mica) gg_mnogo_kolonn (mica) gg_pace (mica) gg_parebrik_v1 (mica) fy_dust17 gg_dich2 gg_meat_cross (mica) gg_portal_v3 gg_zoog (mica) gg_aim_deagle gg_aim_map (mica) gg_aztec_VS_dust 10-18 sloturi gg_arena <10 sloturi gg_elixir Ce inseamna "mica" dintre paranteze ?!?!? Inseamna ca acea harta se poata juca si cand numarul jucatorilor este 20+ pe server si cand numarul jucatorilor scade sub 10 (harta este mica, deci nu se pierde timpul sa cauti inamicii)
 8. NisQ

  Nu am tinut prea mult sa fac un regulament aparte pentru serverul de gungame, insa vreau sa pastram cat de cat serverul la un nivel acceptabil, nu vreau sa ajungem top1 insa nici sa fim pleava comunitatii CS. Asadar, adminii / playerii care nu respecta regulamentul, vor fi sanctionati. Nu sunt acceptate scripturi / cfg-uri care ajuta la gameplay. Adminii care nu au cont activ pe forum vor primi remove. (cont activ nu inseamna ca ai cont si intri azi si duminica pe forum, inseamna sa postezi si sa te implici. Sunt n forumuri pe comunitate unde poti crea topicuri) Nu sunt permise comenzile intre admini. Exceptie fac cazurile in care un admin face abuz de putere. Pastrati un limbaj decent pe server. Nu sunt preoti, insa acceptam glumele proaste dar bune. Fiecare admin este OBLIGAT sa prezinte o dovada pentru banul dat. In cazul in care playerul banat face reclamatie iar adminul in cauza nu prezinta o dovada, accesul ii va fi suspendat pe durata nedeterminata. Cum poti obtine un acces mai mare sau mentine accesul activitate forum + server => iti mentii accesul activitate forum + server + lista banuri => +1 activitate forum + server + steam + donatie server => co-owner Pentru intrebari, lasati un mesaj privat.
 9. Sistemul de donatii a fost si este activ dintotdeauna, puteti dona prin SMS (cea mai simpla varianta). Pentru a donat pentru serverul nostru, urmareste pasii de mai jos Intra pe site-ul celor de la 0ping - https://www.zeroping.ro/doneaza.html Completeaza casuta "doneaza prin sms catre" (la adresa IP puneti IP-ul serverului nostru - 93.119.26.38:27015) Alegi suma pe care doresti sa o donezi si reteaua de pe care faci plata Lasi un reply aici cu data donatiei. Multumim ! Donatie de tip "server boost" La ce ne ajuta ? O sa avem playeri pe server si o sa va puteti juca pe un server plin. Detalii despre cum si cat costa boost-ul. Intra pe aceasta pagina -->> CLICK Trimite mesaj la numarul 1235 cu textul "TXT GTRS 93.119.26.38:27015 nume" Exemplu: TXT GTRS 93.119.26.38:27015 NisQ Pretul pentru SMS boost este de 1 euro + TVA (1.20 total)
 10. NisQ

  Din cauza dezinteresului fata de server si fata de acest forum, de acum inainte se vor acord admine in functie de donatie/ activitate. Asadar, toate adminele vor fi acordate pe merit sau in functie de donatie. ATENTIE insa, regulamentul este valabil pentru toata lumea. Lista preturi OWNER - 10 euro OWNER (nedeterminat - inseamna minim 6 luni de zile) - 30 euro Co-owner - 7 euro Moderator - 5 euro Admin - 3 euro Helper - steam Metode de plata paypal SMS taxabil (la platile prin SMS taxabil se percepe 1 euro in plus fata de pretul initial datorita comisionului perceput de compania de plati prin sms) Persoanele interesate sau cei care aveti intrebari, ma puteti cauta pe privat.
 11. NisQ

  *Nume pe forum: NisQ *Produsul scos la vânzare: gifturi steam la diverse jocuri (left4dead2, payday 2, csgo,euro truck simulator 2, etc) *Descriere produs: gifturi steam *Modalitate de plată: paypal / sms *Preţ produs: in functie de giftul dorit *Date de contact: http://steamcommunity.com/id/nisq4vibe/*Dovadă produs (ss) : le gasiti pe inventar
×