Sari la conținut

GenJo

Membri
 • Număr conținut

  15
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Incepator

Despre GenJo

 • Rang
  Ucenic
 • Dată Naștere 21.02.1999

Vizitatori Recenți Profil

138 citiri profil
 1. GenJo

  Salut si bun venit.
 2. GenJo

  Salut si bun venit
 3. GenJo

  Bun venit !
 4. GenJo

  Salut si bun venit
 5. GenJo

  MODEL: Prenume : Vârsta : Locația : Ocupație : Hobby-uri și pasiuni : Nick CS : Mod preferat : Steam ( On/Off ) : De unde ai auzit de EVICT? : Acordă o notă comunității : Contact : Alte detalii :
 6. In acest topic se poate discuta orice tip de problema!
 7. In acest topic puteti lasa propuneri pentru noi mape pentru server.
 8. GenJo

  Model Cerere Unban Nickname-ul dvs: Nickname-ul Adminului: SteamID : Motivul pentru care ai primit ban : Dovada : Atentie: Titlul topic-ului trebuie sa fie [Cerere Unban] Nume !
 9. Model Reclamatie: ATENTIE : Titlul topic-ului trebuie sa fie [Reclamatie]-Nume !
 10. NUMELE REAL : NICK : VARSTA: STEAMID NUMERIC : STEAM PROFILE LINK : ORE JUCATE ( scrii !ore in chat si faci screenshot ) : INVITA TOTI PRIETENII IN GRUPUL DE STEAM(uploadeaza un screenshot AICI) : CATE ORE POTI JUCA PE SAPTAMANA? : POTI INTRA PE SERVERUL NOSTRU DE TS3(TS.**cenzurat**.RO)? : AI CITIT REGULAMENTUL? : ATENTIE!!! CITITI SI MAI JOS! * STEAMID-UL NUMERIC IL AFLATI PRIN TASTAREA COMENZII "status" IN CONSOLA IN TIMP CE SUNTETI PE SERVER * INAINTE DE A FACE CEREREA DE HELPER, CITITI REGULAMENTUL ! ! ! * PENTRU HELPER ESTE NECESAR MINIM DE 12 ORE *VARSTA MINIMA : 15 ANI * ORICE CERERE CARE NU RESPECTA MODELUL DE MAI SUS VA FII RESPINSA AUTOMAT SI NU AVETI VOIE SA FACETI ALTA IN URMATOARELE 7 ZILE!
 11. GenJo

  Reguli jucători: 1. Păstrați un limbaj decent altfel veți suporta consecințele. Pentru limbaj ofensatoriu sau abuzul și/sau deranjarea jucătorilor = sm_silence aplicat pe jucătorul în cauză. Pentru comportament deviant persistent de-a lungul timpului = ban permanent. Este interzis deranjarea celorlalti jucatori prin punerea de muzica pe voice chat, acest lucru aduce urmatoarele sanctiuni: mute, kick, ban. 2. Folosirea cheat-urilor sau orice altfel de script se taxează cu ban permanent pe acest server. 3. Este interzisa publicitatea de orice fel, se sanctioneaza cu ban permanent. 4. Este interzica folosirea de nickname-uri indecente, in prima instanta se va sanctiona cu kick dupa care cu ban pe o perioada cuprinsa intre 1-4 ore, ramane la latitudinea adminul. 5. Cuvantul cheie pentru a aplica pentru admin este: 1V1EVICT 6. Nu aveti voie sa chemati la competitive. La prima abatere primiti SILENCE iar la a 2-a ban 30 de minute. 7. Nu aveti voie sa campati, puteti primi slap/slay/kick . ------------------------------------------------------------------------------------------------ Reguli admini: 1. Toți adminii sunt obligați să adopte un comportament exemplar față de jucătorii serverelui. 2. Fiecare admin are datoria de a frecventa secțiunea serverului și de a se implica în cererile de admin/unban sau reclamații. 3. Adminii au datoria de a înregistra (de a face demo) jucătorilor ce sunt posibili codați inainte de a-i sanctiona. 4. Atentie !!! Este interzisa folosirea adminului in interes personal (abuz de admin, va credeti zei etc.). 5. Este INTERZIS abuzul comenzilor (sm_say ; sm_tsay ; sm_slap ; sm_slay etc ) pentru a iesi in evidenta, aceste comenzi se folosesc doar daca este necesar. 6. Adminii trebuie sa respecte regulamentul si sa aibe un limbaj decent pentru ca trebuie sa fie un exemplu pentru ceilalti jucatori. 7. Adminii care nu frecventeaza serverul primesc remove. 8. Adminii nu au voie sa foloseasca comenzi intre ei! 9. Adminii sunt obligati sa ii sanctioneze pe cei ce pun muzica pe server prin intermediul voice chat-ului. 10. Nu aveti voie sa schimbati mapa cand vreti voi. Puteti cere permisiunea unui Owner/ Co-Owner daca credeti ca mapa nu este placuta de jucatori. 11. Fiecare admin la conectarea sa pe server este obligat sa tasteze record <zz/ll/aaaa> in consola iar la deconectare stop record pentru a monitoriza jocul si pentru a motiva ulterioarele sanctionari ale jucatorilor.
 12. GenJo

  Nume: Cristian Balan Nick: GenJo sau Cristian. Profil steam: http://steamcommunity.com/id/691337133769 Vârsta: 7 ani. Locație: La cules capsuni cu curu in Cuenca, Spania. Hobbyuri: In mare parte sportul, sunt innebunit dupa el. Mai joc si eu cand m a plictisesc. De unde ai auzit de noi?: De la mama lui snd, P.S: MI-a placut mult sa-i fac Cunnilingus Completări: Sper sa o mai vad <3 @GenJo
×