Sari la conținut
Bine ai venit pe EVICT!

Ex1D

Membri
 • Număr conținut

  365
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

25 Activ

1 Urmăritor

Despre Ex1D

 • Rang
  Senior

Contact Methods

 • Facebook
  Ai vrea tu sa-l stii !? :))
 1. Contra, foloseste cfg uri pt strafe, zboara mai repede decat furienii.
 2. Asteptam dovada de la admin cum ca aveai aim
 3. Nu merge sa dau edit. PRO adunat de pe cele 2 nume ai 123 de ore,
 4. ★ Nick: Ex1D ★ Ce propunere ai?: Monitorizare activitate ts3. ★ Cu ce ar ajuta server-ul?: Ar fi respectat regulamentul. ★ Motiv?: Adminii nu intra pe ts3, chiar daca este obligatoriu. ★ Alte detalii?: Eram pe srv. impreuna cu alti 10 admini dupa cum se vede si aici https://imgur.com/a/aQ13M , din acestia nici unul nu se obosea sa intre pe ts3. https://imgur.com/a/gGyx8 .Dupa ce le-am atras atentia au intrat 2 yoyo si keynas , Deci propun sa se creeze un topic pe forum unde sa postam ss de pe ts3 in care sa se vada timpul. Ceva gen cum era topicul pt prezenta pe forum. ★Nume: Ex1d ★SS de pe ts3 : luni https://imgur.com/a/gGyx8 :marti ..... miercuri Sunt constient ca nu toti pot intra zilnic pe ts3, dar macar cand sunt pe srv sa intre si pe ts3. Nutu v-a pus la dispozitie si versiunea pt mobil.
 5. Contra ,eu nu inteleg care esti tu din lista de gametraker . m-am uitat la cel cu cel mai bun rank si daca esti tu acela nu ai orele necesare pt admin. P/s vino cu o lamurire si o sa editez.
 6. Contra. Din discutie nu reiese ca se vb de srv Furien.evict.ro
 7. PRO iti faci treaba pe srv, dar mai multa activitate pe forum, iar pe Ts3 nu te-am vazut deloc.
 8. E complicat cu regula asta. Eu unul sunt de acord cu ea..Daca esti bun castigi si treci furien . Dar cei mai slabi si mai nestiutori urla "Echilibrati " pe chat , de parca daca intra furien or sa fie mai buni.Deci ii dau dreptate si lui xpoc. Eu zic un avertisment ar fi suficient .
 9. Din cate stiu eu nu se ia in considerare WG , Ti-am zis si la topicul anterior, ia cs din alta parte . Daca nu te descurci vino pe ts3 si poate te pot ajuta. ts.evict.ro
 10. Din pacate nu ai dat pozele .Nu trebuie sa descarci alta versiune , descarci tot cs 1.6 dar din alt loc. Recomand Warzone sau Nvidia (ai voie pe srv cu maxim E6 )
 11. Are admin de cateva saptamani bune si nu avea cont de forum, facea figuri la Nutu cand i-a zis de forum. Asteapta raspunsul de la nutu.
 12. Numele filmului (obligatoriu) DeadPool , Thor Ragnarok , Spider Man Homecoming The Other Side of the Door SUPERFAST! Nota personala (obligatoriu) 100/100 : 9/10: 9/10 10/10 horor 9/10 Parodie dupa furios si iute
 13. Pro unban .Dragi colegi fiti mai rabdatori, unii au internet mai slab, mai ales la upload .
 14. Trebuia sa faci reclamație .Așteptam dovada ca aveai aim ,cookie daca nu e deranjul prea mare pui demo?
 15. PRO unban .Sunt curate :))) Chiar nu stii cum arata un wall? Se vede din prima de la mana pe arma ca nu e wall.
×