Sari la conținut

Reclame plătite

Smookey

Supervizori
 • Număr conținut

  24
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

8 Incepator

Despre Smookey

 • Rang
  Ucenic
 • Dată Naștere 28.08.1999

Vizitatori Recenți Profil

123 citiri profil
 1. @HATEAND @sound @Panda un warn sau ceva pentru băiat?
 2. PRO, este cel mai activ player/admin de pe server, a avut cateva "greseli" (eu nu le consider greseli, a procedat corect), stie sa isi faca treaba ca si admin. A primit remove mult prea usor.
 3. @sound eu i-am dat ban, faci ce vrei cu el. :)
 4. Am vrut sa dau edit la postarea mea... dar nu gasesc butonul de edit :) (https://prnt.sc/imqnrr), Am incredere in decizia lui nesquick, il stiu de mult timp si are o experienta de necontestat, atat ca player cat si ca admin. Din cate vad si cererea de unban a fost facuta dupa cateva zile de la ban. CONTRA, banul ramane.
 5. Nu vrea sa recunoască nimeni banul? Pro unban
 6. Nu cred că o să mai apară dovada. Pro unban și remove adminului.
 7. Pro, remove Josh, a avut destul timp să pună dovada sau să spună ceva despre banul ăsta, dar văd că trece cu vederea peste el. Măcar de răspundea și zicea că a făcut o greșeală.
 8. @HATEAND @sound puteti rezolva cererile mai vechi? mersi :D
 9. @xartE înseamnă că nu ai jucat jocul ăsta suficient, să vezi ce fain îi când te incomodează unu când ai awp, doar să îl ia. Să îți facă cineva block sau să arunce grenade doar să îți ia awp-ul. Posibil să nu fi înțeles și ce a vrut Strix, unban pt un rahat de ban care durează 30min. Să meargă la reclamații dacă vrea. Oricum părerea mea rămâne aceeași. Zici de parcă a găsit un awp pe jos l-a luat. Este o diferența între a incomoda un player să îi iei arma și a găsi o armă pe jos.
 10. Pro remove. Lipsă de respect față de ceilalți playeri/admini.
 11. Cerere de unban inutilă, ai primit ban doar pentru 30min, perioada a expirat, deci poți intra pe server. Fyt a avut tot dreptul să îți dea ban 30min, atât timp cât tu îl incomodai pentru a îi lua awp-ul. (Joci, nu stai la miloagă)
 12. Această reclamație nu are legătură cu serverul, a fost greșeala ta să îi dai contul.
 13. Pro pentru gradul de administrator. Vreau sa vad cum plânge Nesquick pentru unban, kappa ;).
 14. Pro, îl văd mereu pe server, nu am văzut că abuzează și dacă a abuzat, mai trecem cu vederea ;), toată lumea merită o șansă.
 15. Rezolvat T/C.
×