Sari la conținut

Am3nTi

Membri
 • Număr conținut

  132
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

9 Incepator

Despre Am3nTi

 • Rang
  Junior
 1. Contra. Nutu a adaugat demo on la conectare pe server , deci nu cred ca iti era greu sa iei un demo din folder'ul cu cs sa-l pui la dovada. Si noi nu asa rezolvam problemele , cu injuraturi ca in jungla si etc. Nu suntem animale , suntem oameni "civilizati".
 2. Cum sa nu stii frate ca nu are admin ? Eu de fiecare data cand intru pe server dau amx_who , si dupa cand ii sa dau slay cuiva dau iara amx_who ca sa fiu sigur. Si Na_vi ala a mai avut admin de vreo 4-5 ori , tot prin donatii , dupa parerea mea , nu mai merita acces, doar beneficiile. Pro avertisment/-1
 3. Pro -1 sau chiar remove. Daca ai ajuns sa dai slay de ciuda , si tot tu sa-l ameninti ca-i faci reclamatie , esti degeaba.
 4. Pro pentru comenzi pe admin. Nu ne intereseaza motivul , daca face TB , ii faci demo si reclamatie.
 5. Contra , pentru helper s-a stabilit ca trebuie sa ai 20 de ore. Si Lewandowski , trebuie sa astepte acele 7 zile , pentru ca asa e regulamentul , pentru a fi ordine.
 6. Nu noi vrem ceva , tu vrei slot , asa ca nu ne lua tu pe noi cu "va e lene sa cautati" , daca vrei slot , trebuie sa completezi modelul cum trebuie , nu sa-ti bati joc. Contra , parca imi este lene sa scriu PRO..
 7. Contra 2 topic'uri si lipsa de la link ore.
 8. Contra , daca nu ma insel Gae ti-a dat 2 slay-uri pentru TB , nu stii regulamentul prea bine , eu sunt de parere ca nu esti pregatit sa ajungi la gradul acela.
 9. Contra.. Nutu a spus ca putem injura pe ts3 , nu sa ne injuram ca toti idiotii si cretinii .. Asta e lipsa de respect , si eu as fii procedat la fel ca emil daca ma injurau.. Pana la urma fiecare admin e obligat sa stea o ora pe ts3 pe zi , si sa intrii pe ts si sa te injure niste copii frustrati de viata , mai ales de familie, nu e cel mai frumos lucru..
 10. Sa zicem pro pentru ca ai orele si ai respectat modelul.
 11. Contra , motivele mai sus.
 12. Pro , esti activ si sper sa ai grija de server.
 13. Nu stiu ce sa zic...Eu as vrea o poza cu tine sa vad daca chiar ai atatia ani pentru ca CNP-ul nu corespunde cu varsta.
×