Sari la conținut
Bine ai venit pe EVICT!

Am3nTi

Membri
 • Număr conținut

  135
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

9 Incepator

Despre Am3nTi

 • Rang
  Junior
 1. Prezent
 2. Contra. Nutu a adaugat demo on la conectare pe server , deci nu cred ca iti era greu sa iei un demo din folder'ul cu cs sa-l pui la dovada. Si noi nu asa rezolvam problemele , cu injuraturi ca in jungla si etc. Nu suntem animale , suntem oameni "civilizati".
 3. Cum sa nu stii frate ca nu are admin ? Eu de fiecare data cand intru pe server dau amx_who , si dupa cand ii sa dau slay cuiva dau iara amx_who ca sa fiu sigur. Si Na_vi ala a mai avut admin de vreo 4-5 ori , tot prin donatii , dupa parerea mea , nu mai merita acces, doar beneficiile. Pro avertisment/-1
 4. Pro -1 sau chiar remove. Daca ai ajuns sa dai slay de ciuda , si tot tu sa-l ameninti ca-i faci reclamatie , esti degeaba.
 5. Pro pentru comenzi pe admin. Nu ne intereseaza motivul , daca face TB , ii faci demo si reclamatie.
 6. Contra , daca nu ma insel Gae ti-a dat 2 slay-uri pentru TB , nu stii regulamentul prea bine , eu sunt de parere ca nu esti pregatit sa ajungi la gradul acela.
 7. Contra.. Nutu a spus ca putem injura pe ts3 , nu sa ne injuram ca toti idiotii si cretinii .. Asta e lipsa de respect , si eu as fii procedat la fel ca emil daca ma injurau.. Pana la urma fiecare admin e obligat sa stea o ora pe ts3 pe zi , si sa intrii pe ts si sa te injure niste copii frustrati de viata , mai ales de familie, nu e cel mai frumos lucru..
 8. Nici noi nu avem nevoie de asemenea admini care dau ban altor admini si etc... Pro
 9. Contra , poate ca emil s-a simtit cand l-ai injurat..Razor , eu te-am avertizat de cateva ori sa ai grija cu limbaju , chiar daca e pe u@ pentru ca mereu poti sa prinzi un admin mai obosit sau sa nu se simta prea bine , si sa te penalizeze
 10. Pro helper.
 11. Contra.. Abia ai luat gradul.
 12. Sa zicem pro..
 13. Pro
×