SUNTEM IN PROCES DE MUTARE AL HOSTULUI LA TNI. SITE-UL POATE SA NU FUNCTIONEZE CORECT IN URMATOARELE ZILE SI EXISTA POSIBILITATEA SA SE PIARDA ANUMITE DATE.

Welcome to EVICT.RO - COMUNITATE CS:GO, SERVERE CS:GO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

TwentySkroll

Membri
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Incepator

Despre TwentySkroll

 • Rang
  Nou-venit
 • Dată Naștere

PC Specs & Gear

 • GPU
  Gigabyte GTX 1060 6GB
 • CPU
  Intel i7-6700
 • RAM
  HyperX Fury 16gb DDR4
 • Memory
  Si RAM si Memory cum vine asta?
 • Power
  Corsair VS550
 • Monitor
  1x 29'' 2560x1080 LG UM58-P 1x 24'' 1920x1080 Samsung LS24F350FH
 • OS
  W10
 1. Add @TwentySkroll pe Twitter, sau pe steam. (link la profil)
 2. Nu prea ai inteles ce am zis. N-am zis sa mergi la nici un curs, marea majoritate din designerii freelancer sunt self-taught, doar ca tu ai spus ca lucrezi in Photoshop de 4 ani, ceea ce este o exprimare proasta. Sa faci ce ai postat tu aici in 6 luni e mai credibil, totusi trebuia sa treci de avatare de mult, sau mai bine nici sa nu incepi cu asa ceva. IN fine, am vrut sa spun ca cei ce lucreaza de 4 ani nu sunt la un nivel incepator, si ca e imposibil in 4 ani sa fi invatat doar sa faci niste avatare cu blur. aici chiar nu inteleg ce ai vrut sa zici, si nici nu inteleg ce relevanta are varsta ta, deci trecem peste.
 3. La semnaturi dupa mine renderul ar trebui sa iasa in evidenta nu sa fie bagat o data cu bacgrkoundul sa nu mai intelegi ce si cum. Iar la semnatura cu textul 3D puteai sa mai umpli fundalul ca pare prea gol si ai cam exagerat cu triunghiurile alea. Nici cu culoarea nu e prea impresionanta dar aici mai mult intervine preferinta perosnala probabil. Textul e ok dar materialul pe "sfori" nu se potriveste. Acum la cererea de designer ai spus ca lucrezi in PS de 4 ani cu pauze mari, nu stiu daca ai spus doar ca sa ai sanse mai mari sa iei gradul, ceea ce nu era cazul, sau chiar lucrezi de 4 ani, ceea ce e cam grav. Singura explicare ar fi in astia 4 ani sa fi facut pauza in total de vreo 3 ani jumate, altfel nu pot sa-mi dau seama. Uita-te si tu pe net la niste portofolii al unor persoane ce lucreaza doar de 2 ani si ramai cu gura cascata, de 4 nu mai zic. Si vorbesc tot de designeri self-taught, nici n-are sens sa-i mentionez pe cei ce au urmat o universitate/cursuri de design grafic.
 4. Thumbnailuri:
 5. Ce ai facut la ultima lucrare mai exact? Ca nu prea pot sa-mi dau seama.
 6. Daca tu crezi ca exista tutoriale specifice sa iasa exact cum ai dat tu exemplu, si in romana, te cam inseli. Nu tot ce vezi e facut dupa un tutorial "mot a mot". Daca tu cauti asa ceva mai bine nici nu te apuca sa lucrezi sau sa cauti, pune pe cineva sa-ti faca un avatar si gata. Si asa tu cel mai probabil o copiezi ca tontu' din tutorial fara sa ai habar ce face cel ce a facut videoul, la felul in care te-ai exprimat in post. Ori iti schimbi mentalitatea in legatura cu tutorialele si design in general, ori nu mai te apuci de loc ca iti pierzi timpul aiurea.
 7. Unele cam vechi si cam urate, dar mi-a cam fost lene sa stau sa ma uit prin toate sa le adaug. Mai am si cateva thumbnailuri postate p-aici @TwentySkroll Bannere: Stream Stuff: Coveruri: Wallpaperuri: