Sari la conținut

Angrry™

Fondatori
 • Număr conținut

  53
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

22 Activ

7 Urmăritori

Despre Angrry™

 • Rang
  SysAdmin@EvicT.Ro
 • Dată Naștere Octombrie 20

Contact Methods

 • Facebook
  www.fb.com/AngrryX

PC Specs & Gear

 • GPU
  AMD RX 460 4GB GDDR5
 • CPU
  AMD A 10 5800K @ 4.2 GHz
 • RAM
  16 GB @ 1600 MHz
 • Memory
  1x SSD 256GB, 1x HDD 500 GB, 1x HDD 1 TB, 1x WD Blue 2 TB
 • Power
  620 W
 • Case
  Tablă
 • Monitor
  LG
 • Keyboard
  Razer BlackWidow Ultimate
 • Mouse
  A4Tech
 • Headset
  Razer Kraken Pro
 • OS
  Windows 10 Pro & Ubuntu 16.04

Vizitatori Recenți Profil

534 citiri profil
 1. Cercetătorii au descoperit un nou ransomware care aduce un omagiu lui Joseph Stalin, liderul controversat al Uniunii Sovietice în anii 1940 și 1950. Denumit "StalinLocker", malware-ul infectează dispozitivele direcționate și le oferă victimelor 10 minute pentru a intra în codul de deblocare. Dacă codul nu este introdus, virisul încearcă să ștergă toate fișierele de pe dispozitiv. Source: https://www.hackread.com/stalinlocker-ransomware-unlock-code-deletes-data/
 2. PUBG: E mai ok daca iti place FPS (First Persion Shooter). E mai aproape de CS:GO ca grafica, si desii are cateva bug-uri, e ok, decent, daca ai 1-2 prieteni cu care sa joci e chiar ok. La 30 de euro se merita in timp, pentru ca oricum jocul este in continua dezvoltare. Fortnite: E gratis, e 3d person, e mai cartonish. Iar ce e in plus si nu imi place ca e cu constructii si e un gameplay/mecanica interesanta, dar schimba mentalitatea si felul cum joci.
 3. Din cate am inteles, daca dezactivezi senzorul de amprenta, creste dramatic durata bateriei.
 4. O firmă olandeză de securitate informatică a descoperit că sistemele infotainment (IVI) instalate pe vehicule cu unele modele de automobile de la grupul Volkswagen sunt vulnerabile la hacking-ul de la distanță. Cercetătorii Computest au reusit sa hack-uiască VW & Audi prin conexiune WiFi. Cei doi cercetători au declarat că au folosit o conexiune Wi-Fi a unei mașini pentru a exploata un port expus și pentru a obține acces la IVI-ul mașinii, fabricat de vânzătorul de produse electronice Harman. Cercetătorii ar fi putut face mai mult, dar s-au oprit. Source & More: https://www.bleepingcomputer.com/news/security/volkswagen-and-audi-cars-vulnerable-to-remote-hacking/
 5. Well over 185,000 TP-Link routers that are connected to the internet have a critical vulnerability, for which no patch is available yet. The vulnerability allows an attacker to execute code remotely on the device. The routers affected are the TL-WR740N, which suffers from the same vulnerability that was found in theTP-Link TL-WR940N router last year. Source: http://www.guru3d.com/news-story/over-185000-tp-link-routers-vulnerable-to-remote-code-execution-(again)-with-no-patch-available.html
 6. Uite pe forum, facem ceva mai bun in Romania
 7. Pro Discord: Friendly-Interface, simplu de configurat, free. Contra Discord: Thread-ul de voice send/recive e cam prost facut, nu ai freedom-ul care il ai si pe TeamSpeak. Pro TeamSpeak: Voice Thread good, pretty simple UI pentru user. Contra TeamSpeak: Serverul >32 costa, Complicat de configurat/administrat, grade, etc. + Ca ai nevoie si de alte aplicatii pentru management.
 8. DigiTimes a publicat doar o prezentare generală a procesului de fabricație a cipurilor de ultimă generație. În general, compania declară că Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (NYSE: TSM) este pregătită să înceapă producția de masă pe un proces de fabricare a cipurilor de 7 nanometri în al doilea trimestru al anului 2018, cu o versiune îmbunătățită a acestei tehnologii care intră în producție la începutul anului 2019. În acest moment, cred că este sigur să spun că Intel și-a pierdut poziția de lider de fabricație la TSMC. Continuare & Source: http://va.newsrepublic.net/article/i6547477401012535817
 9. Reguli aditionale ale categoriei 'Linux': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar topicuri legate de diferite Stiri/Tutoriale din lumea Linux. Topicul trebuie sa contina tag-ul: Linux si Titlul: Numele descriptiv Folositi o descriere scurta dar atractiva, puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 10. Reguli aditionale ale categoriei 'Windows': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar topicuri legate de Windows (Tutoriale/Stiri). Topicul trebuie sa contina tag-ul: Windows si Titlul: Nume descriptiv Folositi o descriere scurta dar atractiva, puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 11. Reguli aditionale ale categoriei 'Stiri': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar topicuri legate de diverse stiri din IT care nu au categorie proprie (Windows,Android, etc). Topicul trebuie sa contina Titlul: Numele Stirei Folositi o descriere scurta dar atractiva (care este scopul stiri), puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 12. Reguli aditionale ale categoriei 'Hard ware': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar topicuri legate de diferite componente noi (Placi video, Monitoare, etc). Topicul trebuie sa contina tag-ul: Hard Ware si Titlul: Numele Produsului Folositi o descriere scurta a componentei, puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 13. Reguli aditionale ale categoriei 'Tutoriale': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar tutoriale generale care nu au propria categorie*. Topicul trebuie sa contina tag-ul: Numele Programului (la care se face tutorial) si Titlul: [Tutorial] Descriere scurta Tutorial** Incercati sa faceti tutorialul inteles pentru toata lumea (nu trebuie neaparat sa o lungiti), puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban. *Tutoriale permise: ex: Cum sa incarci video pe Youtube, Cum sa stergi mesajele din Whatsapp, Cum sa faci topic nou pe Forum. *Tutoriale excluse: ex: Cum sa instalezi Android 8 (Este sectiune de Android, deci nu aici se vor face tutorialele). **Titlul trebuie sa contina descrierea scurta a tutorialului: ex: [Tutorial] Port Forward TP-Link
 14. Reguli aditionale ale categoriei 'Android, iOS': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta: Tutoriale pentru Android/iOS, Anunturi precum update-uri de sisteme de operare, Alte stiri legate de Android/iOS, Alte topicuri informative. Topicul trebuie sa contina tag-ul: Android sau iOS (Utilizati Android sau iOS ca item prefix) si Titlul: Nume Descriptiv (Android 8.1/Cum sa folosesti iTunes) Folositi o descriere scurta dar atractiva (cateva informatii principale), puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
 15. Reguli aditionale ale categoriei 'Software': Respectarea regulamentului general al forumului. Cautati inainte de a posta. (Nu faceti topicuri multiple pe acelasi subiect) In aceasta categorie se vor posta doar topicuri legate de diferite programe/soft-uri noi. Topicul trebuie sa contina tag-ul: Software si Titlul: Numele Programului Folositi o descriere scurta dar atractiva (ce face programul), puteti folosi si cateva imagini/videoclipuri din articolul sursa. La sfarsitul topicului, postati link catre sursa unde poate fi gasit tot articolul in detaliu. Incercati sa nu dati copy-paste. Aveti voie Maxim 5 topicuri pe zi. Nerespectarea regulamentului va duce la warn/ban.
×