ALATURA-TE GRUPULUI EVICT STEAM CHAT
Sari la conținut

Marius. #

Membri
 • Număr conținut

  66
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

32 Activ

5 Urmăritori

Despre Marius. #

 • Rang
  Fondator SURF

Vizitatori Recenți Profil

524 citiri profil
 1. V4. - este versiunea la care mi s-a parut ca s-a lucrat cel mai mult, textul, din punctul meu de vedere e superb, borderul e ok, efectele ok.
 2. v1. Versiunea 1 e mult mai mult pe placul meu, cu toate ca, presupun, s-a pus prea mult sharpen, cred. La versiunea 2, textul secundar nu are drop shadow, e pierdut prin avatar.. fontul textului e ok. Eu consider ca la v1 s-a lucrat mai mult [atat pe baza de text cat si imagine] si vizibil arata mai ok.
 3. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 4. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 5. Oferte inchise momentan.
 6. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 7. Respins.
 8. Marius. # Lica aNdrei♢ nxtwolf AlyAlex Rujuscul Monster Stixulete cLau TwIsT #Get-Shrekt m8 LuciXD luscious RgS Fr33 Giovanni
 9. Salutare, avand in vedere ca au fost multe nemultumiri cu privire la "DJ" de pe server, am hotarat sa pun conditiile urmatoare: - intre fiecare muzica redata pe server va fii minim o pauza de cate 1 minut, daca in respectiva pauza de 1 minut nu vorbeste nimeni / nu au intrebari legate de server / vorbesc intre ei se poate reda muzica in continuare, dar daca sunt persoane care au diverse subiecte de discutat / intrebari, etc, asteptati sa termine discutia sau ce au de intrebat si dupa reporniti muzica. - muzica precum: populara, manelele, satra benz sau asemanatoare acestora sunt interzise.. cei ce sunt prinsi ca pun diverse sunete stupide sau alte porcarii care ar deranja serverul primesc mute permanent / in cazul adminilor primesc atat remove cat si stergerea titlului de DJ. Sper ca m-am facut inteles.
 10. Esti admin si nu stiu eu sau ? Respins.
 11. Am rezolvat. Voi adauga o noua regula, se vor mai baga astfel muzica dar, va fii pauza intre ele de cel putin 1 minut.. astfel, dupa terminarea melodiei respective dj sunt obligati sa opreasca muzica si sa lase playerii sa vorbeasca daca au ceva de zis.. daca nimeni nu vorbeste dupa minim 1 minut se poate reda muzica in continuare, sa nu mai fie probleme. Persoanele care sunt prinse ca pun manele, muzica populara, satra benz sau genuri asemanatoare.. [nu ca nu mi-ar placea mie, dar acestea sunt displacute in general].
 12. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 13. Salutare, dupa preferintele voastre muzicale se pot orienta si DJ de pe server ce gen de muzica pot sa puna. In acest topic pot raspunde atat playerii cat si adminii serverului. Model: "Numele melodiei -> link youtube" ; Exemplu de raspuns: "Valahia - Banana -> https://www.youtube.com/watch?v=fQqHOhHPaBI" (odata cu acest exemplu, spun, ca melodii gen acesta NU sunt permise pe server) In general acceptam: Trap nation, Chill nation. Nu acceptam: Manelele, Satra benz si toate genurile asemanatoare sau cu "reviewuri negative". Se pot baga si melodii de la noi din Romania cat si din strainatate, dar sa fie peste 50 mil. views. Voi da un edit preferintelor dvs. muzicale daca pot sau nu sa fie redate pe server.
 14. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 15. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
×