Sari la conținut

fyt

Member
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fyt

  • Dată Naștere 09.10.2000

PC Specs & Gear

  • CPU
    i5-6500 Quad-Core 3.6 GHz
  • GPU
    GTX 1060 3GB
  • RAM
    8 GB RAM DDR4 HyperX Fury Black
  • Disk
    WD Black 1TB 7200rpm
  • PSU
    Sirtec EP-650S
  • Case
    Deepcool Smarter
  • Monitor
    AOC LED e2250Swda 60Hz
  • Keyboard
    Logiech Internet 350
  • Mouse
    Genesis Krypton 500
  • Headset
    HyperX Cloud II - Gun Metal
  • OS
    8.1 Pro

Vizitatori Recenți Profil

971 citiri profil

Realizările lui fyt

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

8

Reputație Comunitate

  1. fyt

    Reclamatie Gansacu`

    Profitati ca ma joc, ok. "A recunoscut ca au sv si ai facut reclama la sv lor". Am zis-o ironic baietas, sa va vad reactia, gansacu a inteles, numai tu nu, tu esti mai special, ai ceva cu mine, dar stai calm ca nu-mi mai bat capul cu tine.
  2. fyt

    Reclamatie Gansacu`

    *hai ca sterg ca iar sunteti ofensati* Domnule David, iti zic de pe acum ca nu a fost niciun server cu acel nume vreodata in csgo, RF eSports este o echipa, ca sa stii si tu si nu au avut niciodata server privat macar. Fara abateri te rog, ca stiu ce vorbesc.
  3. fyt

    Reclamatie Gansacu`

    "Hateri o sa fie mereu, ignora-i" - revin, ce reclama am facut? Ca tot nu inteleg.
  4. fyt

    Reclamatie Gansacu`

    Nu ma simt ofensat daca ma faci bou, ca nu ai motive pentru asta, nu ti-am gresit cu nimic si cand o fac, recunosc inainte sa-mi zici tu ca sunt bou. Nexus are si ea comunitatea ei, dar nu trebuie toti sa-i sustinem numai pe ei, sunt si altele, cum stii de Steaua, Dinamo, Rapid, asa ar trebui sa stii si de RF, NxS, myR si altele, ca de-asta esti "Administrator" pe un server de CSGO din Romania totusi
  5. fyt

    Reclamatie Gansacu`

    Te-am jignit? Sau tu ai jignit comunitatea romaneasca de CSGO? Te simti ofensat daca ti-am zis ca esti bou? Imi pare rau atunci, administratorule, trebuie sa ma adresez cu dumneavoastra de acum incolo. Ai facut ceva pentru acest server, esti minunat. Hai cu respect pentru acest baiat, ca merita ma, chiar merita.
  6. Nick: fyt Nick admin: Gansacu` Data și ora evenimentului: 01/09/2018; @4:18 PM Harta: de_mirage Detalii: Am primit ban de la un "Administrator" pe motiv de "reclama". Totul a decurs asa, eram intr-o runda, cand facusem mai multe kill-uri si runda urmatoare acest gansac imi zice: "fyt, schimba si tu numele" (eu avand numele "fyt" - simplu; eu stiind ca se refera la numele de grup ce era inaintea numelui, ii zic, in necunostinta lui de 600h in CSGO ca ce am la numele de grup este numele unei echipe mari in Romania, aceea fiind RF eSports, el a crezut initial ca fac reclama la nu stiu ce server sau pagina, dupa ma lua pe mine cu zaharelul ca da, stiu cine e RF eSports, cand el nu auzise nimic despre aceasta echipa/comunitate) Dovezi: Dovezi le aveti in log-urile unde vedeti chatul, noi fiind in echipe diferite, am scris pe chat ce aveam de discutat Alte precizări: Tin sa precizez ca m-am intors sa ma relaxez pe server dupa o perioada destul de lunga in care am jucat mai rar pe servere publice. Nu am venit sa dau de admini facuti peste noapte, ca am ore pe server cat nu are el in joc.
  7. fyt

    Reclamatie D3vyd_=))

    Exclude anul acesta, de cand ma stii tu pe server? Ca eu te stiu de azi
  8. fyt

    Reclamatie D3vyd_=))

    *Am fost la masa si nu am putut raspunde* Vrei demo? Si as mai dori sa vad si alea 2h/zi (trec cu vederea la tine, ca in regulament acum scrie sa nu lipsesti mai mult de 3 zile) necesare pentru a ramane printre admini. Si motivul a fost creat spontan cu mare dreptate, ca m-am saturat de toti codatii care intra pe publice cu gandul ca nu exista admini, ci doar admini asa de forma.
  9. Nick: fyt Nick admin: D3vyd_=)) Data și ora evenimentului: 3.06.2018, 13:18 Harta: de_dust2 Detalii: Am primit ban pe nedrept de la un inapt de admin pe nume @D3vyd, pentru ca am dat kick unui jucator cu care ma cunosc si stie de ce i-am dat si am si precizat si pe voice si pe team chat ca ne cunoastem. Dovezi: O conversatie cu un baiat care era pe server in acelasi timp in care mi-am luat ban: https://imgur.com/AtFoOrj Alte precizări: - comenzile între admini sunt interzise - doar ownerul are voie să folosească comenzi asupra adminilor - adminii nu au voie sa se certe intre ei sau sa le ceara socoteala actiunilor facute de adminii cu rank mai mare + Cer remove acestui inapt, inactiv si cu harfe de "ADMINISTRATOR". Gata, m-am saturat de admini doar o data pe luna/an in cazul lui.
  10. fyt

    Cerere Admin MikeeyS

    PRO
  11. fyt

    Cerere unban shaDE

    PRO - Nu joaca cu cod ✔ . Asteptam demo daca pentru asta s-a dat. Nu este toxic ✔ . Asteptam dovada daca a injurat vreun admin.
  12. fyt

    Cerere Unban -FAFAQ

    PRO - Jucator vechi pe care nu mi-l amintesc sa se fi certat cu vreun admin din nimic.
  13. Da, eu ti-am dat ban dupa ce am fost chemat de mai multi playeri care erau pe server. Am intrat pe Spec, m-am uitat la tine, totul parea ok la inceput, dar dupa se vede pe demo cum il astepti pe omul de la Checkers asa de mult si sigur pe tine. Demo: https://www72.zippyshare.com/v/MaDfVdRD/file.html @zlowy Nu inteleg ce legatura ai tu cu acest post, dat fiind faptul ca esti prieten cu el am inteles ca-i iei apararea, dar nici chiar in halul asta, sa minti ! Cum poti sa zici ca injur personal oamenii de pe server? Ai fost tu acolo cand s-a dat regula DESCARCARILOR NERVOASE ?( descarcare !== injurii personale, ca sa stii si tu ) Alte precizari: Ai fost tu acolo cand avea serverul nevoie de tine ca parte a STAFF-ului? De ce doar eu primesc mesaje si notificari de genul: "fyt hai pe server ca avem probleme pe aici", de ce doar eu? Nu ti-ai pus intrebarea asta? Membrule activ si ordonat si pus la punct ce esti ! Ori faci o fapta cu simt de raspundere, ori nu o faci deloc si stai in banca ta si nu o mai fortezi !
  14. Particip - Fie ca sarbatorile pascale sa va ajute la programat, Founderii comunitatii noastre, sa aduceti un cos de plugin-uri cat mai benefice serverului ! https://steamcommunity.com/id/fyt-Romania/
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.