Adresa serverului de TeamSpeak s-a schimbat! Noua adresa este 89.40.233.182:9987.

Welcome to EVICT.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Anunțuri

  • snd

   SC GOODPLAY SRL - Gazduire Web & Jocuri [reclama platita]   24.07.2017

   - SC GOODPLAY SRL a fost infiintata pe 10.07.2017 folosind codurile caen 6110 (Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu) si 6311 (Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe)
   - SC GOODPLAY SRL este o firma de gazduire jocuri si servicii web ce cauta sa gazduiasca cat mai multe servicii la cele mai bune preturi de pe piata si sa ofere o calitate inalta in schimbul aprecierilor venite din partea clientilot.
   De ce sa ne alegi pe noi?
   * Sunt o firma inregistrata la Registrul Comertului, avand C.U.I: 37926818 si Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   * Suntem o firma neplatitoare de TVA, asta inseamna ca preturile afisate pe site sunt cele finale
   * Dedicatele folosite sunt colocate in Datacenter-ul BTSTELECOM
   * Ne straduim sa tinem preturile cat mai jos posibil si calitatea serviciilor oferite sa fie cat mai ridicata   Contact:
   Mail: contact@good-play.biz sau contact@good-play.com.ro
   Telefon: Vodafone: 0738 468 814 / Orange: 0746 548 997
   SC GOODPLAY SRL SRL
   Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   C.U.I: 37926818
   Locatie Sediu: Bucuresti, Sectorul 2, Sos. Morarilor, Nr. 2B, Parter, Camera 6


   Modalitati de plata:
   - Card Online (urmeaza)
   - Transfer Bancar
   - PaySafeCard
   - PayPal
   - Skrill (urmeaza)
   - SMS

     Gazduire WEB cPanel: 

     Gazduire Counter-Strike 1.6 GameCP: 

     Gazduire Counter-Strike Global Offensive GameCP: 

     Gazduire San Andreas MultiPlayer GameCP: 

     Gazduire Radio WHMSonic:    
     Inregistrare Domenii: 
     Link-uri utile:
   SITE
   CLIENTI
   GAMECP
   CPANEL

Gae

Members
 • Număr conținut

  26
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Incepator

Despre Gae

 • Rang
  Ucenic
 • Dată Naștere
 1. eIonut ai admin?? Ti-a cerut wg si pare destul de normal ce a facut atat timp cat esti suspect..Si pana la urma care era scopul reclamatiei?? CONTRA
 2. Este activ omul nu am ce sa zic..Din partea mea merita un pro si poate poate face un lucru bun.. Nimeni nu e perfect si putem invata daca ne dorim.Merita o sansa zic eu.. PRO
 3. Vezi ca e posibil sa ai windows pe 64 si tu ai descarcat pt windows de 32 de biti.. Din partea mea ai PRO..
 4. Contra..numele e furat..Ai max 10 ani..Nu stii nici macar ce inseamna CNP.. 14. Experienta AMX :poi de la 7 ani joc cs mod furien pana acuma 6 ani :))) :))) iar asta a fost cea mai tare.. CONTRA
 5. Pro..hai odata pe srv ca innebunesc singur..numai camperi si codati
 6. Merge..ms frumos..se poate da tc..
 7. Da..am incercat pe altele si merge...doar pe asta nu merge..
 8. Salut all..Am probleme cu ts3..Nu reusesc de 2-3 sapt sa ma conectez pe ts.. <10:18:00> Trying to resolve hostname ts.evict.ro <10:18:00> Trying to connect to server on ts.evict.ro <10:18:05> Failed to connect to server Am incercat si pe ip si la fel..Am incercat si cu google si am pus dns gen 8.8.8.8 si 8.8.4.4 cum aratau pe net si pe youtube si nimic..am incercat si schimbare de ip(sunt la munca si m-am gandit ca ip e banat si am facut host de pe tel ca aici am ip fix) si tot nimic.. Am reinstalat ts-ul nici o rezolvare..Windows ul nu pot sa il reinstalez ca pierd prea multe date :( Chiar nu poate nimeni sa ma ajute? O zi placuta!
 9. Contra.. Prima data iei slot.. A 2-a oara am un presentiment ca ai in jur de 12 ani Nick ul este al unui prieten.. Nu incurajez admini straini
 10. Mai greseste omul..era frumos sa isi accepte greseala si sa isi ceara scuze..asta e..tu de ce ai facut tb daca era bmb pusa? :)) glumesc.. Contra..e omeneste sa gresesti..
 11. Asa imi arata si mie de 2 saptamani si nimeni nu stie si nu a putut sa ma ajute..am incercat reinstall la ts3 si nimic..daca aflii sa imi zici si mie..
 12. Pro..multi admini care isi platesc gradele de fond sau daimond se cred mult superiori ceilorlalti in loc sa fie exemplu..
 13. O cautare in log urile cs ului din ftp si daca se demonstreaza ca asa e (ca au fost anuntati codati si el juca linistit) direct remove..ai admin sa ai grija de srv nu sa joci.. Daca aveati si dovada era mai bine dar log urile spun tot..
 14. Unul din cei mai problematici admini..a mai luat remove..de ce inca mai e admin? Pro remove
 15. 1. Nick-ul d-voastra : Gae2. Nick-ul reclamatului : Kanabys High3. Data si ora :14.22 23.07.174. Motivul reclamatiei :I-a dat ban permanent lu Marco ca cica ce e smecher asa Marco..Dupa care a intrebat care mai e smecher.?? Poc si eu ban permanent cu reason zat..Kanabys esti mare scula pe bascula?? Hai sa iti rup o mana sa ti-o bag undeva sa te linistesti..5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) :