Sari la conținut

AwK

Membri
 • Număr conținut

  46
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Incepator

Despre AwK

 • Rang
  Ucenic
 1. Avea un bug, cred ca era de la cs. Ce abuz e asta ? incerca sa scape de bug. Daca am folosit (eu cu yoyo) comenzi pe alt admin el trebuia sa ne faca reclamatie nu tu.
 2. Contra pana dai pozele.
 3. Contra! Crezi ca o sa numere cineva cati sunt in grup? Sa le si dea slay?
 4. Pro! Nu are voie sa va mute de la o echipa la alta fara permisiune.
 5. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
 6. Contra! ai ceva cu toti admini Acel player caruia ia cerut wg sa ii faca reclamatie nu Tu.
 7. Asteptam o dovada din partea lui snk.
 8. Stiu regulamentul, il stiu chiar foarte bine. Dar in acel moment am decis sa il mut ct.
 9. Da, crezi ca e prima oara cand fac 65-0 ? Cum vroiai tu sa echilibrez cu 2 beneficiari intr-o echipa? Plus ca eu cu celalalt beneficiar eram pe locul 1 ce sanse mai aveau cei de la t daca ma mutam eu? Mentalitate de copii ? serios? Nu stiu care dintre noi este copil, nu stau admini toata ziua pe server ca sa faca reclamatii adminilor. Dupa parerea mea esti un copil frustrat care nu a luat admin pe vreun server si incearca sa se razbune pe admini.
 10. Eram 2 beneficiari, eu t ,iar celalalt ct. Daca ma mutam eu la ct cei de la t nu mai aveau nici o sansa. Am vrut sa echilibrez. Imi asum responsabilitatea pentru ce am facut! Post hunter mic ce esti.
 11. Deja exagerezi. Nu ma chinui sa scriu pe server cu cratima. Daca ar fi sa o luam asa nu sunt eu cel care incepe propozitie cu litera mica, de virgula nici nu ai auzit si ce sa mai spun de punct.
 12. Care este problema ta? Nu ma inveti tu pe mine sa adminez + plus ca acel player nu dadea def la bomba inca era 1v1. Nu ai venit cu nici o dovada cum am vorbit pe u@, te bazezi doar pe vorbele altora. Sunt un panicat mai baiatule? Daca toti admini ar fi fost ca tine serverul era plin de codati. Daca tu ma injuri pe mine ce ar trebui sa fac? Sa tac? normal ca ti-am raspun replicilor tale de toata jena.
 13. 1. Nick-ul d-voastra : Awk [;x]2. Nick-ul reclamatului : nu stiu cine3. Data si ora : acum, 19:494. Motivul reclamatiei : cineva se joaca cu comanda amx_blind5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) : cred ca se poate verifica in loguri, nu am dece sa pun demo cum imi apare ecranul negru, a folosit comanda de vreo 5 ori
 14. Pugilistu' nu mai are grad.
×