Sari la conținut

AwK

Membri
 • Număr conținut

  46
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Incepator

Despre AwK

 • Rang
  Ucenic
 1. ★ Nick: AwK [;x] ★ Vârsta: 16 ★ Ai citit regulamentul? (click): Nu prea. ★ ID Skype/Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198380172836/ ★ Link GameTracker cu orele (click): https://www.gametracker.com/server_info/furien.evict.ro:27015/top_players/?query=AwK+[%3Bx]
 2. Avea un bug, cred ca era de la cs. Ce abuz e asta ? incerca sa scape de bug. Daca am folosit (eu cu yoyo) comenzi pe alt admin el trebuia sa ne faca reclamatie nu tu.
 3. Contra pana dai pozele.
 4. Contra! Crezi ca o sa numere cineva cati sunt in grup? Sa le si dea slay?
 5. Pro! Nu are voie sa va mute de la o echipa la alta fara permisiune.
 6. Pro! Remove =))
 7. Contra! ai ceva cu toti admini Acel player caruia ia cerut wg sa ii faca reclamatie nu Tu.
 8. Asteptam o dovada din partea lui snk.
 9. Stiu regulamentul, il stiu chiar foarte bine. Dar in acel moment am decis sa il mut ct.
 10. Da, crezi ca e prima oara cand fac 65-0 ? Cum vroiai tu sa echilibrez cu 2 beneficiari intr-o echipa? Plus ca eu cu celalalt beneficiar eram pe locul 1 ce sanse mai aveau cei de la t daca ma mutam eu? Mentalitate de copii ? serios? Nu stiu care dintre noi este copil, nu stau admini toata ziua pe server ca sa faca reclamatii adminilor. Dupa parerea mea esti un copil frustrat care nu a luat admin pe vreun server si incearca sa se razbune pe admini.
 11. Eram 2 beneficiari, eu t ,iar celalalt ct. Daca ma mutam eu la ct cei de la t nu mai aveau nici o sansa. Am vrut sa echilibrez. Imi asum responsabilitatea pentru ce am facut! Post hunter mic ce esti.
 12. Deja exagerezi. Nu ma chinui sa scriu pe server cu cratima. Daca ar fi sa o luam asa nu sunt eu cel care incepe propozitie cu litera mica, de virgula nici nu ai auzit si ce sa mai spun de punct.
×