Sari la conținut

yoyo

Ex Staff
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

1.084 citiri profil

Realizările lui yoyo

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

4

Reputație Comunitate

  1. Nume si Prenume: Pratik nichit Vârstă: 18 ani. Gradul pentru care doriți să aplicați: Global Moderator or moderator Categoria unde doriți să moderați: Unde vreti voi. Motivul pentru care doriți acest privilegiu: Vreau sa ajut pe cat de mult posibil comunitatea. O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Salut! Ma numesc pratik nichit, am 18 ani si sunt din orasul India. Sunt o persoana prietenoasa, cu simtul umorului, o persoana calculata si cu bun simt. In general scopul meu este sa fac ceea ce imi propun sa fac. De obicei imi place sa imi ajut colegii si ma implic foarte mult in ceea ce fac. Nu imi plac persoanele care fac glume proaste si care intrec limita. Imi plac jocurile pe calculator, in special cs 1.6 si CS:GO. In timpul liber imi place sa ma plimb si sa ma distrez cu prietenii mei,İmi place să ajut oamentii care sunt în suita dificilă. Experiență în domeniu: 90-100% PS: ( stiu ca sunt inchise cererile, totusi am zis sa incerc.)
  2. yoyo

    Prezentare yoyo

    Nume: Pratik Nichit nick: yoyo Profil abur: --- Varsta: 18 Locația: India (Bombay) hobby-uri: FootBall, cărți și jocuri de lectură. De unde ați auzit despre noi?: Am găsit ip-ul dvs. pe (GT) Game Tracker și din acea zi am început să joc completări: Calea de a te relaxa
  3. Nume si Prenume: Pratik nichit Vârstă: 18 ani. Gradul pentru care doriți să aplicați: Global Moderator. Categoria unde doriți să moderați: Unde vreti voi. Motivul pentru care doriți acest privilegiu: Vreau sa ajut pe cat de mult posibil comunitatea. O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Salut! Ma numesc pratik nichit, am 18 ani si sunt din orasul India. Sunt o persoana prietenoasa, cu simtul umorului, o persoana calculata si cu bun simt. In general scopul meu este sa fac ceea ce imi propun sa fac. De obicei imi place sa imi ajut colegii si ma implic foarte mult in ceea ce fac. Nu imi plac persoanele care fac glume proaste si care intrec limita. Imi plac jocurile pe calculator, in special cs 1.6 si CS:GO. In timpul liber imi place sa ma plimb si sa ma distrez cu prietenii mei,İmi place să ajut oamentii care sunt în suita dificilă. Experiență în domeniu: 80-90% PS: ( stiu ca sunt inchise cererile, totusi am zis sa incerc.)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.