Sari la conținut

pcm

Veteran
  • Număr conținut

    272
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

pcm a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 13 2022

pcm a avut cel mai apreciat conținut!

2 Urmăritori

Vizitatori Recenți Profil

2.531 citiri profil

Realizările lui pcm

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Dedicated Rar
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator

Insigne recente

50

Reputație Comunitate

  1. Propun o tema noua @snd
  2. pcm

    Pareri host TNI

    gazduire jocuri sunt top acuma.
  3. pcm

    Absente/Retrageri Admini

    Nick: pcm Perioada: de tot Motivul: (optional) motiv personal.
  4. contra unban, ramai cu ban-ul. te salut cu respect.
  5. pcm

    Cerere admin: DAVID

    Scuze ca scriu iar, dar tu faci cerere de admin pe numele WORST, iar pe server intri acuma cu numele ♕ 𝓓𝓐𝓥𝓘𝓓. Alege si tu un nume.
  6. pcm

    Cerere admin: DAVID

    Contra, de la ultima cerere nu te am vazut deloc pe server.
  7. pcm

    Reclamatie -pcm

    Nu inteleg de ce ai atat tupeu sa tot comentezi pe aici. O sa primesti ungag (posibil de la kent) dar daca viitoare cand ai injurat si ai iesit ai BAN!
  8. pcm

    Reclamatie -pcm

    Si flash-ul din Squeaky.. nu zici nimic de el? sau ai uitat de el?
  9. pcm

    Reclamatie -pcm

    Te salut, ggabel! In primul rand reclamatia nu ai completat o corect. 1. Nick: trebuia nick-ul tau. 2. steamid: trebuia sa-l treci pe al tau, nu al meu Si in al doilea rand, tu imi faci reclamtie la faza de saptamana trecuta cand eram cache la tero si pe mid/connector cica ai ratat tu un flash dar erai in spatele meu si mi l ai aruncat in fata.. Bun.. no problem. ti-am zis de ce mi ai dat flash si ti-am dat slay. Pana aici este totul oke. Dupa ai venit dupa mine in Squeaky si mi ai dat flash-ul in fata. Ai noroc ca nu aveam demo-ul pornit si nu am prins fazele respective. Dar am prins o faza in care vei trage singur concluzii, o postez mai jos. Cand injuri/jignesti un admin ramai pe server nu-ti da disconect. https://imgur.com/qOcjK6R iar regulamentul zice asa, poate nu-l stii Limbajul vulgar,rasismul,jignirile si mistourile aduse unui membru din Staff sunt interzise Pedeapsă: Avertisment / GAG / MUTE 10-30 minute sau permanent / BAN TEMPORAR 1- 6h / BAN PERMANENT (injurii grave). Iti las link de la regulament ca sa-l citesti. cu respect, pcm.
  10. pcm

    cerere drkk.dll

    Hristos a inviat! Văd că ore ai suficiente ( Time Played - 32 h). Pe server nu prea te-am văzut activ, foarte rar. + vezi că nu prea îmi place ce văd la tine pe profil, doar - rep. contra. app. asta-i steam id-ul tău: STEAM_0:0:549886635, nu ce ai pus tu.
  11. pcm

    Cerere admin

    Sa zicem pro. Dar nu meriti. Ai fost inactiv si acuma vii iar cu cerere. Ar fi oke sa mai joci sa mai faci cateva ore. Dupa o luna iar vad ca nu mai intri si iar ramai fara.. :))) Salut!
  12. pcm

    cerere admin

    să zicem un pro. meriți o șansă
  13. pcm

    Cerere UNBAN

    Contra unban. Eu la fel as fi facut, ori iti dadeam silence si gag permanent.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.