Sari la conținut

Guard-

Member
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Guard- a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 14 2017

Guard- a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

1.010 citiri profil

Realizările lui Guard-

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

13

Reputație Comunitate

  1. Usor sa nu-l iei la bataie .. ____________________________________________________________________ [ Opinie proprie ] ___________________________________________________ Eu sunt Contra acestei propuneri, de ce?! pentru ca daca ar fii adaugata acea "imagine" ca si rank bar la Informatiile profilului, ar arata astfel: Inainte: Dupa [ cu aproximatie ] ------------------------------------> Adica, explicat in text, "imaginea" rank-bar-ului va fi adaugata sub rank-ul membrului respectiv si va arata dezgustator ( scuzati expresia ). Exista insa o modalitate de a scoate rank-ul membrilor din post, dar asta ar necesita editarea temei ce poate duce la anumite erori.* Si in legatura cu asta, tot Contra, pentru ca Administrator reprezinta ordinea si conducerea unui "staff" ( echipa ) a unei institutii / site / orice din categoriile bussines, altfel Fondator* nu ar fii prea ok* zic eu, si cred ca si altii, fondatorul este doar cel ce fondeaza ceva, Administratorul ramane ca fiind coordonator general.
  2. Poliţia Capitalei transmite că vineri, poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat de 51 de ani, bănuit de săvârşirea unei tâlhării asupra unui tânăr, în sectorul 5. ,,La data de 29 mai a.c., în jurul orei 04.00, poliţişti din cadrul Secţiei 19 au fost sesizaţi de un tânăr de 29 ani, cu privire la faptul că o persoană necunoscută, prin violenţă, l-a deposedat de telefonul mobil şi de mai multe obiecte personale. În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat un bărbat în vârstă de 51 de ani bănuit de comiterea faptei, cunoscut cu preocupări de natură infracţională”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. Bărbatul a fost reţinut şi prezentat ulterior magistraţilor cu propunere de arestare. ,,Astfel, la data de 01 august a.c. bărbatul bănuit a fost depistat şi a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare. În urma probatoriului administrat, s-a stabilit că în data 29 mai a.c., în jurul orei 03.50, bărbatul bănuit l-ar fi urmărit pe tânăr, din zona unei staţii de autobuz din sectorul 5, apoi l-ar fi lovit lasându-l inconştient şi deposedându-l de un rucsac în care se aflau mai multe bunuri, un telefon mobil şi încălţăminte”, mai arată documentul. Cercetările continuă sub supravegherea procurorilor parchetului Judecătoriei Sectorului 5. ,,Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Secţia 19, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de arest”, mai informează comunicatul direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
  3. Salvamont Sibiu intervine, duminică, în zona cabanei Suru din Munţii Făgăraş, după apelul de ajutor făcut de două turiste din Germania care au anunţat că sunt epuizate, după ce au mers prin ploaie, vânt şi ceaţă. „Două turiste germane au solicitat ajutorul salvamontiştilor întrucât sunt epuizate. Ele se află în zona de creastă a munţilor Fagaraşului, la Sud de cabana Suru. Turistele au ajuns în această stare după ce au mers câteva ore pe ploaie, vânt şi ceaţă la altitudine de peste 1.700 metri”, a declarat Adrian David, şeful Serviciului Salvamont Sibiu. O echipă de intervenţie Salvamont Sibiu a plecat spre locul indicat de turiste. Potrivit salvatorilor, intervenţia este dificilă deoarece condiţiile meteo sunt total nefavorabile.
  4. „Ne vei lipsi, nu vei fi uitată, oriunde ai fi”, a fost mesajul rostit de pe scena Cluj Arena, în timpul concertului susţinut de DJ Don Diablo, la UNTOLD. Pe ecranul principal al scenei a fost postată o poză cu Alexandra. Gestul DJ-ului suedez a emoţionat cei pe cei peste 100.000 de fani prezenţi la festival. Alexandra Măceşanu (15 ani) a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut în aprilie 2019 şi Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, 26 iulie, după ce Alexandra a sunat, joi, de trei ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea. Dincă şi-a recunoscut duminică faptele şi a spus le-a omorât pe fete şi că a ars cele două cadavre.
  5. Presa iraniană a informat că forţele maritime ale Gardienilor Revoluţiei din Iran au capturat un petrolier care încerca să extragă combustibil pentru ţările arabe. Petrolierul ar fi transportat aproximativ 700.000 de litri de petrol. Toţi cei şapte membri ai echipajului au fost reţinuţi. Gardienii Revoluţiei din Iran au anunţat, săptămâna trecută, capturarea unui petrolier britanic în Strâmtoarea Hormuz, în replică la oprirea în Strâmtoarea Gibraltar a unui vas care ar fi transportat petrol iranian destinat Siriei. Nava britanică Stena Impero a fost oprită de Gardienii Revoluţiei pentru "nerespectarea codului maritim internaţional, la solicitarea Autorităţii portuare şi maritime din provincia Hormuzgan". Marea Britanie şi Statele Unite au condamnat vehement capturarea petrolierului britanic.
  6. Potrivit Poliţiei din Dayton, Ohio, autorul atacului a murit în urma incidentului armat. Asistentul şefului poliţiei, Matt Carper, a declarat pentru reporteri că ofiţerii au reuşit să îl doboare pe atacator. "Oamenii noştri sunt foarte bine antrenaţi pentru o astfel de situaţie", a declarat acesta. Poliţia a fost anunţată că un astfel de incident este în desfăşurare în jurul orei locale 01.00, în faţa unui bar din districtul Oregon, Ohio. Victimele au fost transportate de urgenţă la spitale, a informat presa. "Am avut ofiţeri în apropiere şi au reuşit să răspundă la timp şi să pună capăt incidentului", a informat Departamentul de Poliţie din Dayton. Incidentul a avut loc la doar câteva ore de atacul armat din El Paso, Texas, în urma căruia alte 20 de persoane au murit. Autorităţile cer ajutorul martorilor.
  7. Guard-

    Propunere

    Chestia* asta nu este necesara absolut deloc, pentru ca toate Avertizarile apar in ModeratorCP si pe fiecare profil al membrilor respectivi ( cei ce pirmesc "warn" ) Exista deja, orice forum IPS este prevazut cu functia asta ..
  8. Guard-

    Propunere

    Contra. Chiar si cu platforma "Downloads" nu vor exista prea multe persoane sa uploadeze doar moderatorii, si cei ce se ocupa de aceasta.. + Nu cred c-ar fii cine stie ce sa adaugam ceva ce vedem pe alte forumuri.
  9. Guard-

    Promovarea forumului

    Pro. E foarte buna initiativa, dar nu vor fii multi care sa "promoveze" comunitate, si chiar daca ar fii mai mult de 5-10 (maxim) persoane nu ar venii.
  10. Guard-

    Propunere emoticoane

    Pe de-o parte pro, pentru ca ar da un aspect frumos posturilor din topicuri. Pe de-o parte contra, pentru ca ar da unii vor folosii aceste emoticoane, altii nu .. asta ar face sa nu mai arata atat de "frumos". Se poate pune cu imprimare automaata ( ex: :pro: / :contra: / :respins: / :acceptat: / :topic closed: ) Depinde in mare parte si de parerea administratorilor.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.