Sari la conținut

xartE

Member
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Instagram
    Alex Alexu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui xartE

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

5

Reputație Comunitate

  1. xartE

    Helper go.evict.ro

    Deci tu chiar esti copil.. aparent.. nu mai spama topicul... pana nu primesti ban... doamne...
  2. xartE

    Cerere grad - fyt

    pai ramaneam... "de treaba" daca nu .. imi bagai mie, fite pe oveprass in competitive... si.. cand m-am bagat in discutie... e pentru ca ala te injura.. si aveam acces-ul sa ii spun sa taca... dar dupa tu batman..ai zis sa-l fac pe asta raie. .ca na.. asa mi se scoala mie..... si cred ca m-ai si injurat.. nu vreau sa spun da/nu la tine fiecare reclamatie.. are un "basm" trebuie sa argumentezi. .. ca daca ti-ai bagat p**a in jucatorii "ma-tii" daca incercam... sa par superior.... daca cineva spunea ceva de tine,reactionam,si zic sa nu mai amesteci,copilu aici.. si cand plm am zis eu ca am bmw =)) si daca am zis.. astept si eu o dovada =))) daca vei fii acceptat.. voi face orice sa fii dai jos.. crede-ma... ss-urii etc bafta.
  3. xartE

    Cerere Helper

    Ore jucate pe server: 4 din cate stiu daca nu ma insel.. minim 41 de ore pentru grad? (sper ca.. nu o sa fie acceptata doar pentru ca e fata...) =))) succes !
  4. xartE

    Cerere grad - fyt

    Contra,se da in figuri pe server cand avea grad.. si mai si injura.. snd... te rog eu sa te uiti,si la celalante reclamatii facute de playerii/admini Big Contra
  5. Din cate stiu.... sound mi-a spus.. ca o sa scoata gloante infinite.. si chiar daca nu le-ar scoate.. ar trebuii sa spameze maxim 3 secunde... propun -1 vip la toti ce-i care au level 3 vip 2 .. care contine gloante infinite pwp @Wazy saracie =))
  6. xartE

    Helper go.evict.ro

    contra,ai recunoscut pe server ca ai 11 ani + regulament necitit
  7. Nume real:Marcu Alexandru Vârsta:21 Vechime pe server:sunt nou .. De ce dorești acest grad:pai vreau sa dezvolt comunitatea si discord-ul.. acum ca nu mai avem ts Cu ce ai contribuit până acum?:cu nimic.. o sa contribui dupa ce o sa intru in "paine" Nivel experienta moderare Discord(1-10):8 Alte mențiuni:La multi ani @HATEAND
  8. xartE

    Unban

    am 3k de ore in jocul asta.. + esti pe publice.. si nu trebuie sa sufere
  9. xartE

    Unban

    explica ce e cu argumentarea asta omule.. in cacat e un joc.. daca furi un awp trebuie sa ii dai ban? tu gandesti? WTF @Smookey
  10. xartE

    Unban

    Propun Remove, nu isi mai face de loc treaba... face ce vrea el pe server... ✪ Ělite: a oke. ✪ Ělite: cica imi spune mie fyt ✪ Ělite: promit ca o sa te lasi de cs =))))))))) inca ceva de aroganta..
  11. Nume: Marcu Alexandru Vârsta: 21 Nick: xartE SteamID: STEAM_0:0:101926159 Profil steam: http://steamcommunity.com/id/xarteE2/ Ore jucate pe server: 120 de ore aproape doresc [Trusted] (dau poza daca e nevoie) Ai intrat în grupul de steam al serverului?:Desigur Ai citit regulamentul?:nu (cuvantul cheie)
  12. Nick: [numele tău de pe server]Xarte Nick admin: [numele adminului reclamat]crazy Data și ora evenimentului:8:39 seara 23/2/2018 Harta: [harta ce rula pe server în momentul întâmplării evenimentului]de_inferno Detalii:intrease un baiat pe server.. si crazy vorbea tipa,si injura nu avea treaba.. la un momendat.. baiatu i-a spus sa taca... si el a inceput sa injure Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat]http://www.girlshare.ro/3490062945.6 Alte precizări:sper sa dispara acest specimen.. care repet.. nu stie sa dea si el un ban.. etc dar stie sa ameninte,"taci ma ca iti dau mute"
  13. xartE

    Cerere Helper

    Big Pro.... nu inteleg dc ai primit respins,,, te pwp fratioru
  14. xartE

    Cerere Helper

    Pro,dar sa vorbesti si tu pe server.. =)) adica esti acolo in banca ta.. si nu spui nimic Big Pro
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.