Sari la conținut

REZ

Member
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

589 citiri profil

Realizările lui REZ

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. REZ

    Cerere Unban Lewy 2

    Am 3450 de ore adunate din 2016 pana in prezent. Da, intr-adevar, in global joc fara hack iar pe un server public am nevoie de unul pentru a "face fata" celorlalti playeri... Nu ma intereseaza consecintele actiunilor tale, din partea mea poti sa nu primesti nimic, nu ma incanta cu ceva daca esti tu sau nu "pedepsit". Daca zici ca a primit eroare demo-ul, aia e, i se poate intampla oricui. M-a deranjat faptul ca mi s-a inchis cererea de unban fara a primi un raspuns clar. " Intra cu mainu si mai discutam "Niciun "banul ramane" sau "unban", am fost lasat "in plop" cum s-ar zice Seara faina!
  2. REZ

    Cerere Unban Lewy 2

    "------------ ROMÂNĂ 1. Profil jucător: https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:0:141210818 2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:141210818&advType=steamid&Submit 3. Descrie situația: Jucam de plictiseala pe server, asteptam sa se termine mapa sa ies si eu din joc (incepea sa faca lag server ul, probabil de la prea multi jucatori, idk), iar dintr-o data iau ban. 4. Dovezi: este sourcebans" ---- Eram pe main, domnul meu, insa am profilul de steam privat. Asteapta sa-ti raspund la "raspunsuri" inainte sa dai un verdict (topic closed). Cel care ai facut demo, chiar si cei care aveau de cand sa stea pe mine. Un simplu click in tab pe profilul meu si vedeai ca joc din 2016, ca sa nu existe dubii ca e cont nou sau ceva. Asta e o chestie standard de facut atunci cand decizi sa stai spec pe un player si sa i dai ban, sa vezi daca e cont nou sau vechi, parearea mea. Ori nu te-ai obosit sa o faci ori nu stiai, desi e posibil sa ma insel in legatura cu a doua varianta. Poza dupa ce am luat ban: https://imgur.com/a/6xfjEym se poate vedea si faptul ca server-ul facea lag, dupa cum spuneam in cererea anterioara, care mi-a fost inchisa.
  3. REZ

    Cerere Unban Lewy

    ROMÂNĂ 1. Profil jucător: https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:0:141210818 2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:141210818&advType=steamid&Submit 3. Descrie situația: Jucam de plictiseala pe server, asteptam sa se termine mapa sa ies si eu din joc (incepea sa faca lag server ul, probabil de la prea multi jucatori, idk), iar dintr-o data iau ban. 4. Dovezi: este sourcebans Astept demo ul adminului. Chiar sunt curios ce aimlock a vazut el, tinand cont ca jucam chiar slab, fiind obosit si fara chef...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.