Sari la conținut

Bolt

Veteran
  • Număr conținut

    336
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Orice postat de Bolt

  1. Bolt

    Cerere unban Bolt

    Si cum ti ai dat seama de asta?
  2. Bolt

    Cerere unban Bolt

    "problema nu este ca acest jucator a mai jucat cu coduri si are vac pe alte conturi problema de la o vreme este ca unii dintre voi nu prea dati ban decat pe motive gen 'neprezentare main', 'vac pe alt cont' etc. fara dovada, fara spec pe el cateva runde etc. daca te iei dupa conturile alea de steam merita banat dar daca ii faceati si un demo nu mai era nimic de adaugat" -snd Deci cu topicu asta ce faceti? Imi iau si eu unban zic? Edit: Ar fi bine daca am avea si un demo ca dovada, ca eu stiu ca banu pe servere competitive se da cu demo, trebuie sa fi facut ceva "suspect" incat sa stai pe mine si sa mi ceri mainu.
  3. Bolt

    Cerere unban Bolt

    am spus in cerere ca nu am vazut chat-ul, ban-ul e pe csgo de la ultimul vacwave
  4. Bolt

    Cerere unban Bolt

    Nick: [numele tău de pe server]: Bolt Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199135532350/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:587633311 Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro]: - Ore jucate pe server [link gametracker]: maxim daca am jucat 30 de minute pe contu asta Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]:nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]: da, Bolt Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu]: nu Ai citit regulamentul?: Da Descrie situația: Mapa, Inferno, jucam normal, nu am vazut niciun mesaj in chat daca ar fi fost cazul pentru ca nu eram atent la chat deoarece jucam, am primit ban pentru "neprezentare-main" daca e nevoie, o prezint chiar acum nu e problema =]]] Dovezi: -
  5. Bolt

    Cerere avatar

    a 2 a e super faina,dar mai astept variante nu dati t/c
  6. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: forum Text principal:Bolt Text secundar [usp.ro] usp.ro Dimensiuni:150x250 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: Alte precizari:daca puteti sa i uneti niste blur,textul sa aiba ce font doriti si un glow,si de ce nu daca vreti sa faceti o varianta cu lil uzi cu efectu de glow in jurul lui idk poate arata bine Multumesc Anticipat!
  7. Bolt

    Sugestie/Propunere

    Pro,ar avantaja mult comunitatea si chiar ar fi misto
  8. Bolt

    prezentare ella

    salutare si bine ai venit
  9. Bolt

    Prezentare Kappa

    Bine ai venit !!
  10. Bolt

    Prezentare- zeze

    Hai noroc si bine ai venit
  11. hai noroc si bine ai venit
  12. salut si bine ai venit
  13. 1. Numele tau ( din joc ) :Bolt 2. Numele celui reclamat:Dorian 3. Steamul celui reclamat:STEAM_1:0:163202216 4. Motiv: "limbaj staff" =]] 5. Dovada:https://imgur.com/a/YmaFj6z 6. Alte detalii:Deci sa va zic cum s-a intamplat: Eram la echipa teroristilor,alaturi de acest Dorian,ramane un baiat in viata la echipa noastra Lorzian, apoi scriu: !votekick lorzian,in gluma,apoi alt baiat din echipa adversa intreaba de ce,ii spun ca face camp,dar nu spun unde nu spun pozitia,apoi imi da Dorian kick cu motivul: Ghost Team. Intru iar pe server si il intreb: Esti retardat? Ce ghost am facut cand am spus ca sta camp,am zis pozitia am zis site ul ce am zis? Apoi imi da ban 30 min cu motivul: limbaj staff.
  14. Bolt

    Prezentare Jojo ♥

    salut si bine ai venit!
  15. salve,am si eu o intrebare,cum faci member reputation?
  16. Cand aveam Samsung,uram iPhone ul,si mi am cumparat iPhone sa vad daca e chiar asa de rau,acum ca am ramas cu el si ca il folosesc,as alege mereu iPhone,ai mult mai multe posibilitati,ai apple TV,ai Watch,ai un Wallet chiar in telefon,ai un Compas,ai o ruleta practic in telefon,ai Apple Pay,mi se pare mult mai avantajos iPhone ul
  17. Instagram,chiar daca apartine de Facebook,mi se pare ca e mai bine configurat,are o interfata mai clean,parerea mea,si are un theme mai frumos.
  18. Bolt

    Teamspeak User

    Done RIa0bgeWttkbYsC8B0W4upP82cc= Nume:Botlulet Astept emblema,multumesc anticipat!
  19. Bolt

    Prezentare Luchian

    Hai noroc si bine ai venit
  20. Astept medalia, bolt-usp pe gametracker, twitch.tv/Bolt-in game name
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.