Sari la conținut

Wazy

Membri
 • Număr conținut

  48
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

5 Incepator

Vizitatori Recenți Profil

90 citiri profil
 1. I-am zis si asta si a inceput un mare scandal si tot vina mea e, asta e.
 2. Contra, Reguli cerere upgrade admin: - trebuie sa treaca cel putin o luna de la ultima cerere facuta (admin/up) - trebuie sa ai 30 de ore in plus fata de ultima cerere facuta (admin/up) - trebuie sa fie 75% din pareri pro pentru a primii upgrade.
 3. Deci sa o luam cu inceputul: 1.Cererea e facut la misto, in bataie de joc. 2.Nici macar nu te-ai chinuit sa citesti regulamentul. 3.Ai luat un pro de la un membru simplu care pe langa ca nu are voie sa comenteze in acest topic mai are si ban. Toate astea adunate fac o mare bataie de joc, CONTRA.
 4. Pro, ori la vip ori la admin, dar as recomanda mai bine pentru admin pentru a nu abuza de comanda.
 5. Oameni care se ocupa cu totul de server <3
 6. ★ Nume real: Robert ★ Nickname: Robert ★ Ore jucate pe server (link gametracker): Nu am momentan asa multe nush daca are sens. ★ Ai avut ban-uri pe server? Daca da spune banurile si de ce: Nu. ★ Vârstă (minim 14 ani): Am varsta de 15 ani. ★ CNP (Primele 6 cifre): Daca se poate privat. ★ Steam ID (numeric): STEAM_1:1:120696993 ★ Motiv pentru care vrei Admin/Helper? (minim 80 cuvinte): As dori admin pentru a putea ajuta acest server impotriva celor care vor sa-l dezbine si pentru a putea sa ma ocup de el si in timpul noptii, plus ca nu prea sunt asa de multi admini pe acest server. ★ Grad-ul Dorit:Admin. ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru? Depinde. ★ Ai citit regulamentul?:po1nt ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:Da.
 7. Sunt de aceeasi parere, contra.
 8. Contra, nu ai citit regulamentul!
 9. Faza cu orele e corecta, dar cu regulamentul nu. Acum s-a schimbat si asa trb sa rsp cu poate.
 10. Exact, pro unban, daca aveai demo era altceva. Banul nu se da fara demo decat de smookey sau cei din staful mare..
 11. Imi pare rau pentru aceasta decizie, dar iti voi da contra deoarece nu ai minimul de ore jucate. Atunci cand vei face orele si va trece 1 luna poti aplica din nou si chiar o sa devii helper.
 12. Rezolvat meregzsak a primit ban permanent dovada: http://www.girlshare.ro/3490100476.5 . Acum sper sa ii prind si pe ceilalti.
 13. Nu detii varsta pentru a putea lua aceasta functie, deci contra.
 14. Pai cand faci 40 de ore si trec 7 zile de la ultima cerere respinsa, atunci linistit faci alta si poate vei fi acceptat.
×