Sari la conținut

Reclame plătite

djkocain

Membri
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Incepator

Despre djkocain

 • Rang
  Ucenic
 1. Scuze ca ii spun ceva si stiu ca nu am grad dar domnule Air headshot nu o sa ai helper deoarece insisti foarte mult macar taci din gura si doneaza!
 2. Multumesc tuturor de pro si multa sanatate la toata familia voastra si multi ani sa traiti!:)
 3. ★ Nume real: Ignat Alin Ionut ★ Nickname: CaliNN ★ Ore jucate pe server (link gametracker): https://www.gametracker.com/server_info/JB.EVICT.RO:27015/top_players/?query=CaliNN ★ Vârstă (minim 14 ani):14 ani ★ CNP (Primele 4 cifre):5031 ★ Steam ID (numeric): STEAM_1:1:206021071 ★ Motiv pentru care vrei Helper? (minim 80 cuvinte): As dori sa am gradul numit Helper ca sa sa il ajut in legatura cu cei care au limbaj vulgar pe K ca ct sau ca t.Sunt o persoana activa care a citit regulamentul de la bun inceput cu cei 7 ani de acasa,niciodata nu injur si daca cineva de la ct greseste cu o comanda ii spun pe chat ca a gresit si il rog sa mai invete regulamentul si il mut in echipa tero. As fi foarte dispus ca sa am grija de serverul acesta bine intretinut de catre SniperHero si Garffield. Daca as avea gradul helper as devni un om responsabil fata de server si din ce in ce mai activ pentru ca al intretine si as putea sa va ii conving pe alti oameni sa fie activi cu cei 7 ani de acasa cu bunul simt al umoruli fata de ceilalti jucatori. Multumesc de timpul acordat si multa sanatate la tot server-ul si sa ajungem pe top 1 in lume! ★ Grad-ul Dorit:Helper ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru?Da. ★ Ai citit regulamentul?:jailbreakregulament2018 ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:Da.
 4. ★ Nume real: Ignat Alin Ionut ★ Nickname: CaliNN ★ Ore jucate pe server (link gametracker): https://www.gametracker.com/server_info/JB.EVICT.RO:27015/top_players/?query=CaliNN ★ Vârstă (minim 14 ani):14 ani ★ CNP (Primele 4 cifre):5031 ★ Steam ID (numeric): STEAM_1:1:206021071 ★ Motiv pentru care vrei Helper? (minim 80 cuvinte): As dori sa am gradul numit Helper ca sa sa il ajut in legatura cu cei care au limbaj vulgar pe K ca ct sau ca t.Sunt o persoana activa care a citit regulamentul de la bun inceput cu cei 7 ani de acasa,niciodata nu injur si daca cineva de la ct greseste cu o comanda ii spun pe chat ca a gresit si il rog sa mai invete regulamentul si il mut in echipa tero. As fi foarte dispus ca sa am grija de serverul acesta bine intretinut de catre SniperHero si Garffield. Daca as avea gradul helper as devni un om responsabil fata de server si din ce in ce mai activ pentru ca al intretine si as putea sa va ii conving pe alti oameni sa fie activi cu cei 7 ani de acasa cu bunul simt al umoruli fata de ceilalti jucatori. Multumesc de timpul acordat si multa sanatate la tot server-ul si sa ajungem pe top 1 in lume! ★ Grad-ul Dorit:Helper ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru?Da. ★ Ai citit regulamentul?:jailbreakregulament2018 ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:Da.
 5. Se pare ca nu pot sa fac cumva sa o pun pe imgur dar daca doriti va bag la prieteni imi acceptati si va uitati la screenshot
 6. Vrei sa fac poza ca am 25 de ore?
 7. Domnule TheBeatDown nu am fost acel om care a cerut sa ma muti cum s-ar zice a fost unu killer si cam atat cred.De stiut stiu sa intru spec la tero la ct etc Deci nu ma puteti acuza fata de ca eu nu am fost sa tot va zic sa ma muitati ct si tero am spus atunci cand am avut lag in rest nu.
 8. scuze de greseala facuta si mersi de atentie
 9. ★ Nume real: Alin ★ Nickname: CaliNN JB.EVICT.RO ★ Ore jucate pe server (link gametracker): https://www.gametracker.com/player/CaliNN JB.EVICT.RO/JB.EVICT.RO:27015/ ★ Vârstă (minim 14 ani):Am varsta de 14 ani si am sa fac maine 15. ★ CNP (Primele 4 cifre):5031 ★ Steam ID (numeric): STEAM_0:0:11101 ★ Motiv pentru care vrei Helper? (minim 80 cuvinte): As dori sa am acest grad numit Helper deoarece is unii oameni care fac ghosting cei care au lbj vulgar fata de ceilalti jucatori. Imi place sa ma joc pe acest server ca exista niste persoane foarte de treaba cum e Bolt,SniperHero,Garfield,Lake si multi altii. Si as dori sa am acest grad pentru a ingriji si eu serverul cu ce pot si eu.Daca nu voi avea gradul helper si ma respingeti si il bagati pe altul care scrie tot din comanda !rules cand e in joc asta inseamna necinstire,plus ca eu sunt in fiecare zi il puteti intreba pe domnul raducu,lake etc. Multumesc de timpul acordat si sper sa il primesc! ★ Grad-ul Dorit:Helper. ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru? Probabil ★ Ai citit regulamentul?:jailbreakregulament2018. ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:Da.
 10. Pai cat mai astem domnule Red? Ca nu am ce sa ma mai joc si daia.
 11. ★ Nickname tau:CaliNN ★ SteamID tau: STEAM_0:0:11101 ★ Motiv pentru care ai luat ban:FK si eu am spus ca Simon spune cine misca moare si 2 jucatori au miscat,iar eu ii omorai si dintr-o data luai ban motiv fk de la domnul BlackMamba.(P.S.)Daca am facut fk va rog dati unban ca e contul unui prieten si nu vreau sa afle si el.:( ★ Nickname-ul adminului care te-a banat:BlackMamba ★ Dovada(Poza):https://imgur.com/a/cAz2S ★ Ora si data: 3:27 data 20.02.2018 ★ Adresa IP:92.82.8.141
×