Adresa serverului de TeamSpeak s-a schimbat! Noua adresa este 89.40.233.182:9987.

Welcome to EVICT.RO

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

 • Anunțuri

  • snd

   SC GOODPLAY SRL - Gazduire Web & Jocuri [reclama platita]   24.07.2017

   - SC GOODPLAY SRL a fost infiintata pe 10.07.2017 folosind codurile caen 6110 (Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu) si 6311 (Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe)
   - SC GOODPLAY SRL este o firma de gazduire jocuri si servicii web ce cauta sa gazduiasca cat mai multe servicii la cele mai bune preturi de pe piata si sa ofere o calitate inalta in schimbul aprecierilor venite din partea clientilot.
   De ce sa ne alegi pe noi?
   * Sunt o firma inregistrata la Registrul Comertului, avand C.U.I: 37926818 si Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   * Suntem o firma neplatitoare de TVA, asta inseamna ca preturile afisate pe site sunt cele finale
   * Dedicatele folosite sunt colocate in Datacenter-ul BTSTELECOM
   * Ne straduim sa tinem preturile cat mai jos posibil si calitatea serviciilor oferite sa fie cat mai ridicata   Contact:
   Mail: contact@good-play.biz sau contact@good-play.com.ro
   Telefon: Vodafone: 0738 468 814 / Orange: 0746 548 997
   SC GOODPLAY SRL SRL
   Nr. Reg. Com.: J40/11797/2017
   C.U.I: 37926818
   Locatie Sediu: Bucuresti, Sectorul 2, Sos. Morarilor, Nr. 2B, Parter, Camera 6


   Modalitati de plata:
   - Card Online (urmeaza)
   - Transfer Bancar
   - PaySafeCard
   - PayPal
   - Skrill (urmeaza)
   - SMS

     Gazduire WEB cPanel: 

     Gazduire Counter-Strike 1.6 GameCP: 

     Gazduire Counter-Strike Global Offensive GameCP: 

     Gazduire San Andreas MultiPlayer GameCP: 

     Gazduire Radio WHMSonic:    
     Inregistrare Domenii: 
     Link-uri utile:
   SITE
   CLIENTI
   GAMECP
   CPANEL

Clau#

Ex Staff
 • Număr conținut

  15
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4 Incepator

2 Urmăritori

Despre Clau#

 • Rang
  M&C&D
 • Dată Naștere 30.05.1996

Contact Methods

 • Facebook
  https://www.facebook.com/claudiu.sunrise

Vizitatori Recenți Profil

121 citiri profil
 1. Respins din cate stiu,tu ai grad altundeva!
 2. Salutare, daca doresti sa participi la un interviu cu repoterii nostri tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi modelul de mai jos si sa-l postezi intr-un reply in acest topic. MODEL: Nick: Data la care doresti sa participi la interviu: Intervalul orar la care doresti sa participi la interviu: Ce tip de interviu doresti? (vocal sau text): Alte precizari: ATENTIE! Dupa ce vi se accepta cererea de interviu, aveti la dispozitie 24 de ore pentru a va prezenta pe teamspeak la camera News Reporters pentru a intra in contact cu repoterul aferent. Interviul se tine pe serverul nostru de teamspeak (TS.EVICT.RO) la camera News Reporters. Interviul poate fi, fie vocal, fie sub forma de text. REPORTERI:
 3. Acceptat! TC
 4. Ti-am scos gradul si nu e pentru a 2 a oara,eu ti-am dat gradul eu ti-l scot,daca oamenii se plang de tine,eu cu ce sunt de vina? Data viitoarea ai ban permanent,ori cum gradul pe care il ai,il ai degeaba,ti-a zis si zuppie ieri la sedinta! Si cu ce drept dai tu interdictie pe canal daca,e canalul lui? <15:49:32> "AWESOME": BA SCOATE-I GRADU LU SLEED <15:49:33> "AWESOME": IAR FACE <15:49:36> "AWESOME": <16:46:20> Channel group "→ Interdictie pe Canal" was assigned to "SLEED" by "AWESOME". <15:49:41> "AWESOME": Channel group "Utilizator EVICT" was assigned to "SLEED" by "SLEED".
 5. Pentru ca cerere să fie luată în considerare trebuie să aveţi în vedere urmatorii paşi: Orice topic trebuie să aibă numele de genul "[TS3] Cerere grad - nume", altfel cerere este trecută ca "cerere invalida"; În topic au voie să posteze doar cel care doreste gradul şi membrii care deţin acces pe serverul de teamspeak. Orice membru din staff care dă o părere doar să fie acolo, o să fie sancționat drastic. Nick tău: Gradul dorit: Cu ce ai ajutat serverul?: UniqueID: Poti Dona?:
 6. Pentru injuraturi nu se da ban pe server mai ales intre admini,iar pe ts la fel nu se da ban trebuia sa faci reclamatia intai. O sa discut cu ambii cat se poate de clar sa intelegeti niste lucruri!
 7. Nu m-am vandut pe  avere!

  1. INSqs

   INSqs

   Eh nu..

 8. Nume: . Nick: cLau# Profil steam: www.steamcommunity.com/id/claugho Vârsta: 21 Locație: Bucuresti Hobbyuri: Gamming,Muzica De unde ai auzit de noi?: Sound Completări: Sper sa ne intelegem.
 9. Nick: Nick reclamat: Motiv: Dovadă (prtscreen): Alte mențiuni: