Sari la conținut

MikeeyS

Member
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre MikeeyS

  • Dată Naștere 02.06.1994

Metode de contact

  • Instagram
    https://facebook.com/mikeeys

PC Specs & Gear

  • CPU
    Intel® Core™ i7-8700K Coffee Lake
  • GPU
    2 x GeForce GTX 1080 Founder Edition
  • RAM
    2 x HyperX Fury Black 16GB
  • Case
    Lenovo by Razer
  • Monitor
    2 x Lenovo Legion 144Hz & Acer GN246HLBBID 144Hz
  • Keyboard
    Razer Blackwidow Chroma V2
  • Mouse
    Razer Deathadder Elite
  • Headset
    HyperX Cloud II 7.1
  • OS
    Windows 10

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui MikeeyS

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

3

Reputație Comunitate

  1. MikeeyS

    Cerere helper Ner0

    PRO fara dar si poate.
  2. MikeeyS

    cerere admin Rainq

    Contra. Motivele se regasesc la sectiunea de Reclamatii.
  3. E a nu stiu cata oara cand imi comentezi aiurea in nas fara vre-un motiv si nu ti-am dat nimic pentru ca de multe ori trec cu vederea, oricine injura sau comenteaza dar tu ai exagerat. Ti-am zis de nenumarate ori ca se joaca doar A, eram 6 playeri pe server. Daca esti atat de toxic incat nu poti intelege o regula simpla, mergi pe alt server sau "tinele" pentru tine.
  4. MikeeyS

    Reclamatie

    Nu am nimic cu nimeni, nu tin partea nimanui doar as vrea in aceasta reclamatie daca tot s-a vorbit de badbear si de tine stf, sa-mi spun si eu parerea. Am impresia ca voi credeti ca statutul de admin va da superi puteri sau ceva de genul asta, atat tu cat si badbear sunteti niste frustrati, dati ban pentru injuraturi cand in regulamentul scrie ca se da mute/kick/ban. Credeti ca daca cumparati un admin puteti sa faceti ce vrei ca nu o sa luati remove. Este strict decizia lui snd cui da remove si din ce motive. Admini frustrati, abuz la greu, smecherie pe burta goala si injuraturi peste injuraturi. Nu stau sa pun aici dovezi ca nu vreau sa demonstrez ceva, am vrut doar sa-mi exprim sincera opinie despre ce a ajuns cs.evict.ro. Mai devreme cand eram pe server, te-a intrebat un pusti "bafta coaie" daca poti sa vinzi iteme avand vac inregistrat, l-ai facut prost, el normal ca te-a injurat si tu ca un admin cu super puteri ce este, i-ai dat ban. @sound clear your users.ini pana nu ajunge mai rau. Stima.
  5. MikeeyS

    cerere unban zeking

    Aici se vede diferenta de varsta, 24 vs 16. gg
  6. MikeeyS

    cerere unban zeking

    Crezi ca imi era greu sa spun ca e curat? Am facut asta de atatea ori. Uita-te mai atent, tu nu iei in calcul multe aspecte legate de info, radar, s.a.
  7. MikeeyS

    cerere unban zeking

    Salut. Dovada: https://www26.zippyshare.com/v/XIIg6t5g/file.html Cum a pushat ala long s-a bagat dupa cutie s-a ascuns si a iesit direct pe el, fara info fara nimic. Imi fac doar treaba.
  8. Nick: MikeeyS Nick admin: - Data și ora evenimentului: 16.08.2018 / 01:57 Harta: de_cache Detalii: Nu stiu daca aici trebuia sa postez sau daca am dreptul ca player sa fac asta dar cer sa dati ban acestui jucator pentru ca foloseste spinbot. Dovezi: https://uploadfiles.io/pyx7v Alte precizări:
  9. MikeeyS

    Cerere Admin MikeeyS

    Nume: Alexandru Dragomir Vârsta: 24 Nick: MikeeyS Profil jucător: https://evict.eu/go/jucator.php?id=9828 Ore jucate pe server: https://evict.eu/go/jucator.php?id=9828 Ai intrat în grupul de steam al serverului?: DA Ai invitat prietenii în grupul de steam al serverului? Am adus cativa si au fost nevoiti sa dea pentru a beneficia de !ws Daca nu se pune fara dovada, puteti sa o luati ca un NU Ai dat like paginii de facebook a serverului?: DA Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: DA (happyro) Ai citit regulamentul?: Poate
  10. OWNER 1: MikeeyS OWNER 2: - IP+PORT SERVER: - SUBDOMENIU: CS.EVICT.RO MOD: Competitive SLOTURI: 32 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: TNI VECHIME SERVER: - LINK GAMETRACKER: - AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: - AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: - STRUCTURĂ FORUM: Regulament, Anunturi, General (Echipa, Retrageri, Absente, Cafenea), Cereri (Admin/Up/Unban), Reclamatii
  11. MikeeyS

    Cerere Admin MikeeyS

    Vad ca iti place sa duci aceasta vorba la superlativ, am zis ca sunteti retardati tu si cu ala care ati facut abuz de functie. Daca nu face nimeni ca voi incepeti si injurati si dati ban aiurea. Nu stiu cine v-a dat aceasta functie dar il rog sa mai verifice o data abilitatile voastre de "admin" cu super puteri. Pacat ca stricati un server atat de frumos.
  12. MikeeyS

    Cerere Admin MikeeyS

    Cred ca aseara e fost singura daca cand "am fost tare in gura" si am avut motiv. Dope BoosteD@ Sorry mane, nu am nimic cu tine, chiar esti linistit fata de alti admini. D3vyd@ Cu ce ocazie iti dai cu parerea acestei cereri? Presupun ca doar adminii au voie sa raspunda aici.
  13. MikeeyS

    Cerere Admin MikeeyS

    Tocmai, as putea demonstra ca nu ce faceti voi se numeste "admin".
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.