Sari la conținut

rLk.TheKing

Membri
 • Număr conținut

  37
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

2 Incepator

Despre rLk.TheKing

 • Rang
  Ucenic

Contact Methods

 • Facebook
  -

Vizitatori Recenți Profil

146 citiri profil
 1. Vreau parola ! evict
 2. 1. Nick : reLike2. Absenta / retragere : Abs.3. Motiv : Probleme cu PC, functioneaza 5-10 minute si se opreste fara sa primesc vreo eroare. Trebuie sa-l duc intr-un service sa vad care e problema, pana luni rezolv, sper.4. Durata : 23.08 - 28.08.
 3. Contra, oricum erai in banlist pentru aimbot.
 4. Pentru "rupt" se da ban mai nou, frumos. Sa inteleg ca tu esti mai presus de regulament si iti permizi sa banezi si adminii pentru motive absurde? Culmea ma, tot noi avem ceva cu tine, asa e, "hotul striga hotul". Si croos are ceva cu tine, d'aia l-ai banat, corect? Toata lumea are ceva cu tine. Revizuieşteţi comportamentul dacă mai vrei să joci pe acest server , că sunt sătul până peste cap de copii ca tine , care nu îşi văd de treabă. Tinere, eu zic sa lasi amenintarile cu "daca mai vrei sa joci pe acest server", nu de alta, dar ma sperii si nu mai intru pe cs de frica ta. Ce sa faci si tu acum, fa ce poti, ameninta lumea pe un joc, ca mai mult nu te duce capu' aparent.
 5. 1. Nick-ul d-voastra : ReLike2. Nick-ul reclamatului : SoRe3. Data si ora : se vede in poza.4. Motivul reclamatiei : : » Sub nicio forma nu mai folositi comenzi pe admini (SLAY - KICK - BAN ) 5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) :
 6. Am fost de fata : Pro remove.
 7. Asa justifici tu limbajul pe care l-ai avut pe chat si ungag-ul lui tyty? Ce legatura are schimbatul IP cu limbajul tau si cu motivul ungagului. Asta nu e motiv de ungag, ca isi schimba IP. El a zis sa ii dai ungag, tu i-ai dat ungag ca si o maimuta.
 8. 1. Nick-ul d-voastra : reLike2. Nick-ul reclamatului : Frunza^3. Data si ora : 21.08.2017 | 15:304. Motivul reclamatiei : Tyty a primit ban pt aimbot, aveti aici demo : http://www.girlshare.ro/3489911648.3 Iar mai tarziu vine frunza si ii da unban. BTW, sa stiti ca mai am vreo 7demo-uri cu tyty jucand cu aimbot. Da-o dracu' de treaba. L-am avertizat pe u@ sa nu ii dea, dar am vorbit cu peretii.5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) :
 9. 1. Nick-ul d-voastra : reLike2. Nick-ul reclamatului : CROOS3. Data si ora : 21.08.2017 | 15:004. Motivul reclamatiei : ii scoate gag-ul prietenului sau tyty dupa ce injura ca un spart. + LIMBAJ de "colorat" / injura in chat.5. Dovada (se accepta doar print la consola/demo) :
 10. Lipsesc 2 poze chiar, nu doar 1.
 11. Pro,activ.
 12. Pro.
 13. Pro, activ.
 14. Contra, banat pentru no.ss.
 15. Contra, nici nu prea ai dat pe furien in ultimele 4zile.
×