ALATURA-TE GRUPULUI EVICT STEAM CHAT
Sari la conținut

Hulix

Membri
 • Număr conținut

  40
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

9 Incepator

Despre Hulix

 • Rang
  Ucenic
 • Dată Naștere 27.06.2003
 1. Conta, motive mai sus!
 2. Contra, noi vipii la ce am donat? adica daca se schimba si la noi ceva gen 5 sec speed ar fi ok ca noi am donat pana la urma.
 3. [*] Numele tau: Alex [*] Nick: Hulix † [*] Durata: 2 saptamani [*] Motiv: Vacanta in alta tara si nu am acces la internet [*] Link catre ultima cerere: nu am mai avut cereri de inactivitate pana acum asa ca nu am :(( [*] Alte obiectii: Va pwp!
 4. [*] Numele tau: Hulix † [*] Propunere: E smk ca la Blind Seeker sa iti dea un menu in care sa iti arate toti Seekeri . [*] Cu ce crezi tu ca ar ajuta propunerea ta la imbunatatirea serverului: Cred ca ar ajuta vipii sa dea bild mai usor!
 5. PRO, este activ + comportament bun! ~_~
 6. Stiu panda ca am inactivitate dar am o alta motivatie daca am helper daca stii ce zic.
 7. Microfon am dar loc ala stii tu gaura e stricata!
 8. [*] Nume: Alex [*] Nick: [T] Hulix™ [*] Varsta: 14 [*] Locatia: Siegen, Nordrhein-Westfalen, Germany [*] Ore jucate (obligatoriu Gametracker): https://www.gametracker.com/server_info/hns.evict.ro:27015/top_players/?query=hulix [*] Steam ID: STEAM_1:0:194858736 [*] Steam Profile Link: http://steamcommunity.com/profiles/76561198349983200/ [*] Ai citit regulamentul serverului ?: Hide"n"Seek [*] De ce vrei acest grad pe server ?: Eu doresc sa detin aceasta functie pentru ajuta playeri noi si sa sau mute/slay/kick in unele cazuri necesare. [*] Alte obiectii: Pulix Gay
 9. Salut, renunt la functia mea de admin a fost frumos cat o fost ii salut pe Luci, Faizan, Saitama#mujemoreni, Nik, Alex. Respec lor: Red, Buric, Maruky si sa nu uit de Rock + nenea Garfilled faci o treba buna cu serveru continua tot asa. Motiv scoala csf :& clasa a 8 a
 10. deian suces in continoare.
 11. pro pwp faizan
×