Sari la conținut

dennismeister

Member
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui dennismeister

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. Habibi vorbe toți putem spune, știi cum e proverbu ala, "fapte, nu vorbe". Și btw și sa nu mai zicem ca pe ts stai cu clownfish ul și te muti la alte camera fără voia lor și începi sa vb sau sa urli sau sa bagi earrape.Daca zicem hai sa zicem toți fiecare ce facem. Salut
  2. Dany tu de ce trimiteai pe steam la staff mesaj cu linku și scriai dai up te rog sa iau și eu admin( sau ce grad ai) , rămân dator. Asa ca comentezi degeaba. Eu nu am rugat pe nimeni.
  3. Model: Nume:Denis Vârsta: 19 Nick:bGd SteamID:https://steamcommunity.com/id/dennismeister-/ Profil steam: https://steamcommunity.com/id/dennismeister-/ Ore jucate pe server:261 daca trebuie si dovada neaparat, am sa o postez. Ai citit regulamentul?:poate Gradul actual:helper De ce vrei upgrade?:comenzi P.s: Daca se poate as dori moderator.
  4. Am vazut dupa dar nu-s curios de copii cu suferinte.
  5. dennismeister

    Crere Grad

    As fi zis contra dar am sa zic PRO, sper sa nu abuzezi de el si sa fi smecher ca ai grad si sa arunci cu mute kick sau alte comenzi aiurea, chit ca nu prea cred ca ai merita.
  6. Numele dmv? Ce varsta ai? Descrie-te in cateva cuvinte : Salut numele meu este Denis, am 19 ani si sunt o persoana cu o fire calma si blanda. Imi place sa socializez cu oamenii si sa ne ajutam reciproc. Oamenii care ii apreciez cel mai mult sunt cei cu un caracter de "otel". Motto-ul meu in viata este "Respecta si vei fi respectat". De ce doresti acest grad? Cu ce ai putea sa ajuti? : Doresc sa ajut oamenii si sa aduc populatie pe server zilnic am activitate de minim 2-3-4h si vreau sa ajut sa se faca mai populat teamspeak-ul acestei comunitati deoarece, este in crestere constanta si de ce sa nu il crestem si mai mult daca putem si nu pierdem nimic. UniqueID :PXNY5Qj+Zt+9h49YsTfK2T7JDF8= Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui?: Pedepsele asupra membriilor care nu respecta regulile sa fie permanente. Si as propune sa se creeze o sectiune pentru fun sau vorbire libera sau despre cunoastere intre persoane. Si inca o propunere la numele dmv ar fi ok dacar ati pune Nume Dvs.
  7. dennismeister

    cerere admin

    Pro, il vad destul de des. Are microfon dar nu face rage si nu prea vorbeste numa cand este intrebat!
  8. @PacPac / Lighting God / ma confuzi :))) am 19 ani
  9. dennismeister

    Cerere Helper

    Nume: Denis. Vârsta (minim 14):19. Nick: deNNeS Profil jucător: https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:218907350 . Ore jucate pe server: Ore 218 ore 0 min 2 sec https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:218907350 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: Da. Ai dat like paginii de facebook a serverului?: Da. https://ibb.co/MZPZ1H5 . Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: Da, Denisx10. Ai intrat pe serverul de discord al serverului? Da, shaDEyyy-iwnl#9183. Ai citit regulamentul?: poate.
  10. logic ca vreau unban, am intrat ca am avut cooldown 20 minute pt compe ca nu am facut inca rank-ul si de pe main am 200h pe server si avea rost sa schimb conturile? Mda, asa ziceam si eu...
  11. Nick: sharck=DDD Nick admin: Nu il stiu, nu mi-a aparut Data și ora evenimentului:13/02/2019 Harta: cs_assault Detalii:Ban aiurea, mi-am facut un cont smurf cu 10h sa mai ma joc si eu cu colegii pentru ca aveam rank prea mare pe al meu si ei erau prea slabi (supreme). Main: https://steamcommunity.com/id/dennismeister-/ Dovezi: Nu am ce arata ca, aveam 11 sau 12 cu 0 si direct " You have been banned[...]" Alte precizări:Doresc adminul care a acordat banul sa fie sanctionat sau sa prezinte doveziile clare unde am folosit eu "hack" sau acum se da ban la conturile care nu au prime si joaca bine sau ? Multumesc, o seara faina. steamID STEAM_0:1:474517580 steamID3 [U:1:949035161] steamID64 76561198909300889 customURL http://steamcommunity.com/id/deNNes4k
  12. Acest player https://steamcommunity.com/id/Rekloo/ vorbeste de 4-5 zile non stop pe sv injura pune muzica si admini nu-i fac nimic il intarata mai mult si nu doar unul mai multi, nu vrea sau dau nume sa ii fac cuiva rau. Daca nu se rezolva aceasta "favorizare" o sa vin cu dovada video. P.S: Altii primesc mute ca injura sau altele dar el nu.
  13. dennismeister

    Cerere ShaDE

    Nume: Denis Vârsta: 17 Nick: shaDE SteamID: STEAM_1:1:218907350 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/-Fallencs/ Ore jucate pe server: shaDE: !ore shaDE has spent 75 h 17 m on the server. Ai intrat în grupul de steam al serverului? INFO:da Ai intrat în clanul gametracker al comunității INFO:da Ai citit regulamentul?:poate
  14. Nu, prefer sa nu primesc functia acolo in cerere nu scrie obligatoriu scrie doar daca ai intrat.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.