ALATURA-TE GRUPULUI EVICT STEAM CHAT
Sari la conținut

☆Vlădu☆

Membri
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Incepator

Despre ☆Vlădu☆

 • Rang
  Ucenic
 • Dată Naștere 30.09.2001
 1. Cu azse ma cunosc in viata reala, are ban pe h1z1 nu vac ban:)))))))))))))))))))))))). Primesc odata unban?
 2. Mi-a respins 2 cereri ca mi-a dat el ban, pana l-am reclamat la sound unde el mi-a zis sa fac cerere de unban iara sa vina cu dovezi si uite-l acuma ca e de 2 zile cererea si e de negasit
 3. Aici iti dai cu parerea daca stii ce s-a intamplat atunci. Nu vi tu picat din cer ca asa a zis ala si dau si eu contra. Daca nu aveti nici o treaba nu va bagati. Eu am luat ban ca i-am zis ca e incompetent ce i-am spus asa rau?
 4. Nu am zis ca sunt sfant, dar si Bogdan a procedat si prima si a doua oara dezastruos la ban-uri.
 5. Sound a zis sa mai fac una, si uita-te ca de la prima a trecut o saptamana pana la a doua dupa care sound a zis sa mai fac una sa lamurim tot.
 6. Nick: Vladu Nick admin: BOGDANvsl STEAMID: STEAM_1:0:114821843 Motiv: haha Dovezi: - nu am mai facut poza e ban permanent Alte precizări: A intrat un player cu un alt nume de server in nick si i-am spus frumos sa i schimbe numele sau sa i dea kick pentru ca face reclama. Bogdan a spus ca nu, si eu i-am spus ca poate nu stii cum sa i dai kick si mi-a dat primul ban cu motiv-ul ''pa'' // Dovada : https://prnt.sc/ivpv9v Dupa care s-a scurs primul ban pe nedrept, am intrat frumos pe server si era on, i-am spus ca de ce mi-ai dat ban prima oara si i-am spus ca e incompetent si ca habar nu are sa administreze. Dupa care mi-a dat ban permanent pe motiv-ul ''haha''. edit : am martori pe clasixx si pe azse care si ei au primit ban 30 minute ca l-au facut incompetent ! Sper sa raspunda si ei aici.
 7. Nici macar nu stii despre ce e vorba :))
 8. Nick: Vladu Nick admin: BOGDANvsl STEAMID: STEAM_1:0:114821843 Motiv: haha Dovezi: - nu am mai facut poza e ban permanent Alte precizări: Am inteles ca am gresit si vreau unban daca se poate, nu vreau sa pierd orele aiurea pentru care am muncit si statusul de pe server :) .
 9. Nick: Vladu Nick admin: BOGDANvsl STEAMID: STEAM_1:0:114821843 Motiv: haha Dovezi: - nu am mai facut poza e ban permanent Alte precizări: E un admin ingamfat da ban-uri pe nimic, inchide reclamatii pe motiv-uri de nimic. Pe scurt isi bate joc de server. Acuma i le-am spus in fata si mi-a dat ban permanent pe motiv haha. Ar trebui scos din functie si eu as vrea unban. As vrea sa raspunda fondator-ul nu acest copil incompetent. Si as vrea sa fiu debanat. Snd nu mai lasa toti copii care nu stiu sa se ocupe si isi bat joc de munca ta.
 10. Nu conteaza cat am luat ban, conteaza ca a dat 3 ban-uri inutile!
 11. Nick: Vladu Nick admin: BOGDANvsl Data și ora evenimentului: 24.03.2018 // 14:20-14:28 ( in decurs de nu mai stiu exact) Harta: Dust II Detalii: Jucam linistiti si radeam pe server si dintr-o data intra un player cu nume de alt server. I-am explicat sa i schimbe numele pentru ca e reclama. Si el a zis ca il lasa asa. Dupa care i-am zis ca nu stie sa-l schimbe deaia nu o face. Apoi si la Classixx si Azse le-a dat si lor ban cu motivul ''pa'' Dovezi: https://prnt.sc/ivpv9v Alte precizări: A dat si mute aiurea de atatea ori, dupa mine este un incompetent.
×