Sari la conținut

damyy2019

Banned
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de damyy2019

  1. Anvelope OFF Road 4x4 - RESAPATE sau NOI? Pentru a lua cea mai buna decizie in achizitia unui set nou de anvelope off road ar trebui sa tinem cont intodeauna de cateva lucruri: bugetul de care dispunem, cati KM facem pe an cu masina in regim Off Road, cat de noua sau veche e masina, cat de accidentate sunt drumurile pe care megem, participam sau nu cu masina la competitii, cat de mult mergem pe asfalt, experientele personale ale prietenilor, etc... Asa ca nu va grabiti sa faceti alegerea unui set de anvelope Off Road pana cand nu puneti in balanta toate aceste aspecte. In tot cazul, pretul achitat se va r**cenzurat**ecta de cele mai multe ori si in calitate si performante... nu va asteptati sa dati pe o anvelopa resapata sa spunem 350 lei si sa se comporte ca una noua de 600 lei, o anvelopa resapata este totusi o anvelopa reconstruita peste o carcasa veche! Trebuie sa aveti in vedere faptul ca anvelopele resapate sunt mai grele decat cele noi si totodata si mai zgomotoase. De asemenea trebuie avut mare grija si la profilul ales, un profil foarte agresiv gen Simex va fi intodeauna destul de zgomotos pe asfalt. Daca nu participati la competitii, nu mergeti pe zone foarte abrupte, albii de rauri, etc... atunci puteti sa alegeti un profil ceva mai putin agresiv gen Dakar sau Sahara de la Insa Turbo. Daca mergeti cu masina mai mult pe asfalt si doar ocazional off road atunci va puteti lua doar niste anvelope all season cu profilul mai cramponat. Nu e cazul sa va sacrificati confortul si sa solicitati inutil articulatiile masinii. In fine, daca va doriti totusi un profil foarte agresiv si in acelasi timp nu foarte zgomotos pe asfalt atunci nu alegeti o anvelopa resapata, alegeti intodeauna o anvelopa off road noua... alegerea optima ar fi un BF Goodrich, dar daca bugetul va permite puteti sa alegeti si alte marci mai scumpe. Mai multe detalii despre anvelopele off road dar si despre alte tipuri de anvelope poti afla intrand pe site-ul celor de la anvelope Vadrexim.
  2. CAUCIUCURI sau JANTE - De unde cumparam? In functie de bugetul disponibil ar trebui sa ne decidem cam din ce gama ar trebui sa faca parte anvelopele sau jantele: premium, medium sau buget. Daca V-ati decis asupra gamei si bugetului, urmatoarul pas ar fi sa va documentati putin despre caracteristicile anvelopelor si jantelor, ne uitam in cartea tehnica, pe masina si eventual mai vorbim cu un prieten sau apelam la Google. Pe vadrexim.ro gasesti cauciucuri auto, precum si jante la preturi foarte bune iar daca nu prea stii ce sa-ti cumperi asigura si consultanta gratuita pentru oricine isi doreste sa-si ia un set nou de anvelope sau jante. Fie ca ai nevoie de cauciucuri iarna pentru anotimpul rece, fie ca aveti nevoie de cauciucuri vara gasesti atat anvelope premium cat si de buget, marci consacrate dar si mai putin cunoscute pe piata: anvelope MICHELIN, GOODYEAR, DUNLOP, NOKIAN, PIRELLI, CONTINENTAL, FULDA, BF GOODRICH, DEBICA, SAVA, MATADOR, TIGAR, RIKEN, SAILUN, ROVELO, etc si jante OZ, DEZENT, ENZO, DOTZ, AEZ, MSW, ASW, ALCAR STAHLRAD, MAGNETO...
  3. Anvelope PREMIUM sau de BUGET? La fel ca si la alte produse si la anvelope de cele mai multe ori pretul se r**cenzurat**ecta in performantele si calitatea acestora. Atunci cand ne dorim cumpararea de anvelope vara, iarna sau all season intodeauna incercam sa alegem o varianta cat mai buna avand in vedere bugetul de care dispunem. In functie de buget, avem cam 3 optiuni principale: - daca bugetul este nelimitat, atunci alegem o varianta premium (Michelin, Goodyear, Dunlop, Continental, Pirelli, Nokian, etc) si cu clase de performanta de top, sa zicem clasa A sau B la consum si clasa A la aderenta; - daca bugetul este unul mediu, atunci ne vom orienta catre o clasa medie de anvelope gen BF Goodrich, Falken, Hankook, Kumho, Nexen, etc... si cu clase de performanta aproape la fel de bune ca si la cele premium; - daca bugetul este unul mai redus, atunci alegem fie o anvelopa de buget a unui producator renumit de anvelope dar cu clase de performanta mai slabute, gen Taurus By Michelin, Debica by Goodyear, Matador by Continental, etc... fie alegem o anvelopa de buget cu clase de performanta mai bune dar care nu e facuta de un producator la fel de renumit gen Sailun, Rovelo, GT Radial, Kama, etc. Mai trebuie avut in vedere faptul ca atunci cand este vorba despre anvelope iarna performantele acestora nu mai sunt chiar ca ale anvelopelor de vara intrucat cauciucul este mai moale pentru a fi aderent iarna si in mod implicit clasa de Consum nu mai este A nici macar la anvelopele premium, ci B sau chiar C la avelopele premium, ajungandu-se pana la G la anvelopele de buget. Daca vreti sa va cumparati un set nou de anvelope sau jante incercati sa cautati si pe vadrexim.ro, au super preturi la toate tipurile de anvelope si jante auto.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.