Sari la conținut

Andulinho7

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Andulinho7 a câștigat ziua ultima dată pe Iunie 14 2021

Andulinho7 a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Andulinho7

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

2

Reputație Comunitate

  1. Andulinho7

    Cerere unban Alex

    Eu joc pe serverul asta de mult timp, dar ce-i drept am facut pauze destul de lungi mai ales in ultimul an pentru ca sunt a 12-a si am reintrat pe server acum cateva zile deoarece mi-am gasit putin timp liber. E normal, iti dau dreptate, mai ales ca nu am nici rank mare pe server deoarece s-au modificat si orele petrecute pe server cred s-au resetat. Sunt oameni care joaca cat de cat si sunt noi pe server sau cum e cazul meu si de asta cred ca am fost luat in vizor xD . Faza cu pistoalele nu cred ca a fost chiar atat de wow, sigur ati mai vazut faze de genul si la altii. in afara de faza cu pistoalele eu am jucat doar awp, avand VIP implica faptul ca dispun de aceia +3000$ deci nu stiu de unde ati scos aim-ul. Am mai fost banat in trecut (acum un an cred) din greseala unui admin. Eu doar atat am avut de zis, ramane la latitudinea voastra sa decideti. Va pup Edit: Am mg1 pe mm, iar la faza cu tinta in pamant probabil eram cu o mana pe telefon. Nu cred ca asta e un argument solid.
  2. Andulinho7

    Cerere unban Alex

    Nick: [numele tău de pe server]: Alex Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198802285744/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:0:421010008 Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:421010008&advType=steamid&Submit Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/ALEX/go.usp.ro:27015/ Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]: da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] da Alexul Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] da Ai citit regulamentul?: nu pentru ca s-au cam schimbat regulile Descrie situația: Nu stiu sincer ce s-a intamplat, astept demo Harta + Ora aproximativ: Train 06.14.2021 ora 17:00 pe acolo
  3. Particip si Paste Fericit http://steamcommunity.com/profiles/76561198802285744/
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.