Sari la conținut

Franky

Member
  • Număr conținut

    48
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Franky a câștigat ziua ultima dată pe Ianuarie 23 2019

Franky a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui Franky

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

21

Reputație Comunitate

  1. Franky

    Portofoliu Munst

    treaba este ca pe forumurile de gaming din Romania nu se incurajeaza asa mult creativitatea cand vine vorba de o lucrare in ps si mi se pare normal,este o categorie numita "Design" pe o comunitate de GAMING,daca era o comunitate dedicata designerilor era alta treaba. Aici 75% ca sa nu spun mai multi stiu sa aplice un action fscut de ei sau de alti designeri,mai baga cateva efecte si text. Daca vrei sa arati cu adevarat nivelul tau renunta la avatare,renunta la semnaturi si apuca te de lucruri mai serioase. In loc sa faci avatarul ala in 2-3 ore puteai sa faci un logo/ceva cu vectori/icons/bannere/etc care poate nu e asa apreciat aici pe o comunitate de gaming iti zic eu ca daca faci ceva si ti se pare reusita lucrarea nici nu mai conteaza parerea celorlalți concluzie,perfect normal sa castigi cu un avatar fara efecte si cu unul pe care ai lucrat 3 ore sa pierzi,si ma refer ca ai pierdut timp,nu un concurs fara premii. keep work and do your best
  2. Franky

    [ Gallery ] Franky

    pentru rezolutia full deschideti in alta fila.
  3. Franky

    [SERVICE] MEDIA BOOST

    Nume pe forum: Franky Produsul scos la vânzare: media boost service. Descriere produs: [Instagram] Follows/like/comm/views stare/impressions [youtube] views,subs,like,unlike,watch time ( live ) [facebook] likes,comm,watch live Serviciile pot sa fie facute cu boti ( modalitatea ieftina) sau de conturi de instagram REALE si active. Modalitate de plată: paypal only Preț produs: pretul poate sa inceapa e la 0.50e Date de contact: FrankyArt skype / Shake#5132 discord / privat.
  4. Franky

    [Portofoliu]Daria

    Destul de frumoase,sper sa nu te lasi si ma bucur sa vad bannere si lucrari mai diferite decat un avatar :)) Daca video-ul este facut de tine felicitari dar nu inteleg de ce in descriere si la final ti-ai schimbat numele din Daria in Vlad ,e o schimbare destul de directa si neasteptata felicitari si sper sa mai postezi
  5. Franky

    [ Gallery ] Franky

    Prima lucrare cu tableta,inca nu m am obisnuit cu ea btw urmeaza lucrari fortini
  6. Franky

    [ Gallery ] Franky

    Mersi chebbac pentru unlock ?
  7. Franky

    [ Gallery ] Franky

    Scuze pentru lq la varianta blue:
  8. Franky

    Franky Gallery

    Up,am revenit dupa o vacanta de 2 luni,o sa dau edit cu niste avatare si peste 2 sapt o sa reincep sa postez si bannere,logo uri ( acum nu mai am deoc resurse,o sa incerc sa fac rost pana atunci si sa ma pun pe treaba )
  9. Franky

    Franky Gallery

    new Scuze pentru lq la varianta blue:
  10. Franky

    Franky Gallery

    100% din peen tool more banners
  11. Franky

    [ Gallery ] Franky

    Asa comentarii sa tot ai :)) mersi bro !! Revin cu edit sa nu ziceti ca e post hunt
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.