ALATURA-TE GRUPULUI EVICT STEAM CHAT
Sari la conținut

IA UN LEU

Membri
 • Număr conținut

  31
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

5 Incepator

Despre IA UN LEU

 • Rang
  Ucenic
 1. CONTRA / Nici de o luna nu ai helper-ul.
 2. CONTRA / Proasta idee.
 3. CONTRA / No hate, dar cred ca nu meriti. Scuze, asta este parerea mea si sper sa mi-o intelegi.
 4. Big PRO / Fain day-ul.
 5. ★ Nickname-ul tau:IA UN LEU ★ Propunerea ta: Sa se adauge un day nou: acesta se numeste Freeze Tag Day. In acest day gardienii trebuie sa ii prinda pe prizonieri si sa ii inghete. Prizonierii isi pot salva colegii daca ii ating. Sprintezi cu ajutorul tastei E la acest day. ★ De ce crezi ca este o propunere buna?: Ar fii foarte tare sa se adauge un acest day, este destul de interesant.
 6. ★ Nickname-ul tau: IA UN LEU ★ Durata: 2 saptamani. ★ SteamID-ul Tau: STEAM_1:1:1545775 ★ Motivul inactivitatii: Am o problema destul de grava in familie, au murit niste rude intr-un accident de masina, si vreau sa nu mai intru pe niciun joc ceva timp. ★ Altceva de spus?: -
 7. PRO / Și regulile sunt ok,mai ales !extend
 8. PRO / toata lumea merita încă o sansa!
 9. PRO / Activ, de treaba, matur
 10. Contra / Activitate slaba, nu te cred in stare inca. Revin-o cand iti faci activitatea si poate mai vorbim dupa :))) LEU Out!
 11. Contra 25% - Vârstă Pro 75% / PRO Iti faci treaba , esti ok,activ,drăguț,"razboinic" daca putem spune asa.. deci.. mda Leu Out!
 12. Pro / Meriti o sansa.
 13. PRO / Meriti a doua sansa, de ce nu si unprestrict, oricum daca mai faci odata la fel sigur nu iti mai iei unban LEU Out! Seara faina!
 14. V1 se vede mai bine ! Si e mult mai ok
×