Sari la conținut

baiku

Member
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

baiku a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 7 2018

baiku a avut cel mai apreciat conținut!

Despre baiku

  • Dată Naștere 14.09.1988

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui baiku

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done

Insigne recente

13

Reputație Comunitate

  1. 1. Profil steam : hhttp://steamcommunity.com/id/baiku88 2. Profil jucator : https://evict.eu/go/jucator.php?id=10071 3. Steamid numeric : STEAM_1:1:14539417
  2. baiku

    Cerere unban- Scream

    #1 Nu asa se face o cerere de unban. Chiar daca ai respectat modelul, descrierea ta lasa de dorit. Ai exact "comportamentul" si reactia unui pustan de 13-14 ani (care te reclama pe tine ca esti codat). #2 YouShouldRun, in topicurile de unban au voie sa dea reply doar adminii, ownerii si cel banat. Cu atat mai putin sa jigneasca adminii (chiar nu vad ce importanta are rankul din MatchMaking pe un server public, ca sa nu mai zic ca habar nu ai ce rank au adminii de pe acest server pe MM). #3 Daca nu te mai intereaza serverul de ce ai facut cerere unban ? Puteai sa faci reclamatie, zic si eu. #4 O sa-mi cumpar si eu un cont de steam cu 10000 de ore pe CS GO, deci e irelevanta treaba cu orele. #5 Curat in demo.
  3. baiku

    Cerere Helper

    Contra, mai cresti si te asteptam cu o alta cerere .
  4. Pro, activ si la locul lui.
  5. baiku

    Cerere Helper Luca

    Contra, motivele mai sus
  6. Dragi colegi, tin sa va anunt ca in perioada mentionata in titlu voi avea o activitate scazuta deoarece voi fi ocupat cu nunta,cununia si vacanta de dupa . Cheers !
  7. baiku

    Unban

    Ma scoate din cs cand day play la demo ...
  8. La asa cerere, nu pot decat sa dau contra, indiferent de situatia care a fost pe server. Ma indoiesc, ca ai primit kick degeaba, ulterior ban. Have a nice day, or don't :).
  9. Pro, cu conditia sa nu mai vorbeasca atat de mult pe server
  10. baiku

    Cerere unban Anto

    Demo : Anto Daca mai avea rost sa-l postez :)). CONTRA UNBAN
  11. baiku

    Cerere Unban - Megatro90

    Eram pe server cand s-a intamplat, a fost o greseala din partea lui zizone. Faceam demo unui jucator si l-am rugat sa-l baneze ca avea wall. Cred ca a gresit id-ul cand a scris comanda :)), pro unban.
  12. baiku

    Cerere up baiku

    Nume: Baicu Alex Vârsta: 29 Nick: baiku SteamID: STEAM_1:1:14539417 Profil steam: http://steamcommunity.com/id/baiku88/home Ore jucate pe server: 94 Ai citit regulamentul?: poate Gradul actual: Helper De ce vrei upgrade?: Nu pot sa-i stapanesc doar cu gag/mute/slay :)). Uneori nu sunt admini cu comanda de ban ...
  13. baiku

    Cerere unban - Gion

    Asteptam un demo
  14. baiku

    Unban Ion

    Doar pentru ultimul post ar trebui inchis acest topic :). Suntem oameni si toti gresim, ai rabdare sa se uite si restul adminilor la demo si mai usor cu sarcasmul. Revin cu edit dupa ce ma uit la demo. L E : Curat in demo, l-a auzit pe main cand a intrat la ultima faza. Alta data un demo de 3-4 runde daca se poate :). Cheers.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.