Sari la conținut

icy

Member
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

614 citiri profil

Realizările lui icy

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

7

Reputație Comunitate

  1. icy

    vreau unban

    Nick: [numele tău de pe server] Nick admin: [numele adminului care te-a banat] STEAMID: [scri status în consolă, necesită să fi conectat pe un server] Motiv: [motivul pentru care ai fost banat] Dovezi: [dovezi care să ne ajute să înțelegem mai bine ce s-a întâmplat] Alte precizări: Cererile lipsite de dovezi nu vor fi luate în considerare. Fa alta cerere dupa modelul asta.
  2. icy

    HELPER

    pro. e activ si joaca bine.
  3. Prima impresia a fost foarte proasta, si ce ai facut dupa a fost urat, Panda, dar eu nu-ti port pica. Imi place ca de cateva zile raspunde repede la cereri si tot. Pe server nu are de ce sa intre, numai sa ne cunoasca pe noi, adminii. Rar se intampla sa nu fie absolut nimeni si sa fie codati. Si cand se mai intampla, playerii care intra foarte des au admini la prieteni si ne dau repede mesaj.
  4. Mi se pare ca daca iti pui sensitivity la maxim si misti non-stop pe acolo apare ca ai spinhack. Am mai intalnit cazuri sa spuna asta la oameni pe care ii cunosc si stiu sigur ca joaca fara coduri, deci, pur si simplu te uiti putin pe ei.
  5. Contra. Se vede din ss-uri cum iti bati joc de ce spune catzelus. Ai tupeu.
  6. icy

    Reclamatie D3vyd_=))

    Da baieti, stiu si eu, am zis-o aiurea, dar nu propozitia aia e importanta din tot ce am zis.
  7. icy

    Cerere Admin MikeeyS

    pro. Nu stiu ce zic baietii pe aici, dar prefer admini mai "batrani".
  8. icy

    Reclamatie D3vyd_=))

    - adminii care lipsesc mai mult de 3 zile trebuie sa fac cerere de invoiere si sa-i anunte pe SOUND si Smookey Dupa ce ca intrii din an in paste, mai dai si pro si contra aiurea la oameni pe care nu ii cunosti. In plus, prima oara cand te-am vazut pe server a fost si prima oara cand am intrat eu si mi-ai dat ban aiurea, iar a doua oara, adica zilele astea, ii dai ban unuia cu grad mai mare decat tine. Eu zic sa te linistesti pentru ca, sincer, nu mai meritai gradul, si cand scapi de toate problemele pe care le ai te intorci sa iei grad. Asa pare cel mai corect.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.