Sari la conținut

Sneaky_mode

Veteran
  • Număr conținut

    320
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Sneaky_mode a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 6 2021

Sneaky_mode a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

1.586 citiri profil

Realizările lui Sneaky_mode

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Very Popular Rar

Insigne recente

112

Reputație Comunitate

  1. Am tot încercat, poți implementa tu toate sistemele dacă e putredă treaba de la baza @snd . Am crezut că începem să fim corecți dar tot pe bisericuțe se mizează. @Angrry™ cred că se știe destul de bine cât de mult suport eu codați, dar nu poți să zici că warn pentru un tag la o cerere de unban a lui @UnReal a fost corectă măcar de ai recunoște că ai făcut un favor și un abuz de putere. dai warn pentru un tag la o cerere de unban hai mah las-o. Si ce vrei mai concret am zis de @gh0stw4ve si prietenul lui (sunt nub sau parca il chema) si faza cu unreal . Pentru că ești pe o poziție mare nu am eu ce să fac așa că o să caut alt server, am vrut doar sa sti ca se vede ce faci si nu este ok. Să nu credeți că sunt prieten cu unreal , sau joc pe steam cu el toată ziua (poate te simți ). Nu mai am nimic de zis, si asa nu se schimba nimic. si nici nu o sa mai raspund rog un remove
  2. Baieti va las , dupa cum am spus si in topicul de mai jos .Era nevoie de niste reguli. De când au fost implementate s-au întors și am chemat mulți jucători vechi cu promisiunea că scăpăm de codati. Apoi s-a întâmplat cum a mai fost și înainte că un jucător să primescă ban dar admini "proști" care sunt pe server tot timpul nu au știut că el defapt este cunoșțînță de a lui @Angrry™ și el o să schimbe regulile pentru că poate pur și simplu . Cum adică să îi baneza prietenul ori prieten din prieten. Apoi la vânat pe @UnReal pe forum pentru că s-a luat de @gh0stw4ve alt amic și el la rândul lui (altul care nu poate ține un cont timp de 1 an fără vac) prieten cu tipul banat pentru care sau schimbat regulile. (Nu mai aveam voie să dăm ban pt neprezentare main) Nu mai am energia necesară când văd astfel de rahaturi că nu am cum să le zic. Nu cred că în funcția pe care o ai poți să fii așa de subiectiv, dar ce știu eu. @snd eu te cred ca nu ai timp si ca prietenie si munca enorma pe care o face @Angrry™ nu se poate agala, dar nu este ok deloc ce se intampla. Pentru toți ceilalți care nu își bat pl de alți și nu găsesc scuze de tot râsul , bafta și multă răbdare.
  3. Sneaky_mode

    Cerere unban Bolt

    Contra ban si pe main https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1%3A0%3A533928592
  4. Eu îți înțeleg off-ul , dar încerca să fi mai concis vorbești de toți fără exemple concrete, frecție la picior de lemn. Cum că se enervează când îi critici tu, și multe alte pe care le bag la lipsa de experință( nu o lua în nume de rău).Nu ești tu în stare să le ti morală, nu este treaba ta. Vezi că regulamentul ăla nu este implementat degeaba.Vezi admini care nu își fac treaba, reclamație și așa scăpăm de ei. Concluzie prea subiectiv. Nici o soluție la nici o problema. Poți să urmărești activitatea și fără să ai moderator . Dacă veneai aici cu niște ore cu activiatea din ultima luna a adminilor sunt sigur că se lasă cu niște warnuri/remove.
  5. Sneaky_mode

    Cerere helper

    Contra, putina activitate in ultima luna
  6. Sneaky_mode

    UnBan

    Contra , wall
  7. @Metricsi Pentru ca toti au zis aici multe dar degeaba. Intradevar ai dreptate nu stiu de ce toata lumea nu iti intelege reclamatia , dar @UnReal a fost un caz mai special, si prin activitatea lui pe server a fost trecut cu vederea. Oricum regula de care zici este una noua, a fost implementata in 5 luna asta, nu era ok sa scoatem toti admini cu vac, multi isi fac treaba bine. De asta sunt mai multi admini cu vac pe cont si au fost iertati eu zic pentru ultima data. In concluzie se stie, schimbarea asta nu a fost facuta din topor incet incet se mai triaza.
  8. Eu zic sa aplicam regulamentul si vacul nu il primesti degeaba Contra
  9. Sneaky_mode

    Cerere Unban

    Dap dupa 2 min de munca de detectiv https://steamid.uk/profile/76561199046838823 vac de acum 250 zile Am mai gasit inca 3 conturi mult mai recente dar am zis ca asta e cel mai ok inca unu https://steamcommunity.com/id/dragosusu
  10. Sneaky_mode

    Cerere Unban

    Daca contul vechi are mai mult de 400 de zile de la vac Pro unban Daca Nu Contra unban
  11. Sneaky_mode

    Cerere helper

    Contra eu zic ca sunt destui admini in momentul de fata (peste 30)
  12. Nu mai are rost a primit ban de la mine . I-am cerut mainul pt că avea un scor de zeu când nu era nimeni spec pe el. Mi -o dat un cont pe care a zis că nu are acces . Așa că l-am adăugat la prieteni și surpriză nu era el. Mai jos conversatia cu "el" care de fapt este o cunostinta. https://ibb.co/gW2fRcG https://ibb.co/3Mh55NL
  13. Sneaky_mode

    Sugestii GO

    Trebuie făcut ceva că pleacă toată lumea, eu ziceam că următoarele reguli să fie implementate (am găsit pe alte servere) 1)Playerii carora li se cere main-ul si nu raspund in maxim 3 runde (aprox 6 min) vor primi ban 7 zile, iar cei care ies de pe server vor fi banati permanent, in acest caz, cererile de unban fiind considerate nule si inchise imediat. 2)Jucatorii care sunt prinsi cu VAC BAN pe CSGO sau alt cont (iar ban-ul este luat recent: 1-400 zile) sunt considerati codati si vor fi banati permanent! 3)Cererile de unban se fac in maxim 72 de ore de la primirea acestuia. 4)Ai luat vac ai priedut adminul nu cum este acum 2 runde spec pe unu cu cod 2 pe cate un admin ca jum au vac pe cont de mai putin de 400 zile. @snd @case @TwiX sau cine se mai ocupa de serv. asta. În momentul de față nu mai are nici un haz să întru pe serverul asta.Poate în al doisprezecelea ceas se face ceva. Dacă tot nimic atunci considerați asta cererea de remove pentru , că nu se aliniază gândirea mea cu ce vreit voi de la serv. asta.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.