Sari la conținut

_PIRATES

Member
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de _PIRATES

  1. Nu am avut probleme cu niciun admin. In afara de adminii care au arfe ? Crezi ca tu esti smecher ca ai admin ? Asta iti permite sa ma jignesti ? Mai ofensat esti tu, "baiatul mamei".
  2. Mi-am dat seama gata, ce fel de admin esti tu. Si daca toti adminii sunt asa, eu v-am salutat! Eu nu am zis ca vreau unban, am inteles ca am luat ban pentru limbaj. Reclamatia nu e pentru unban, reclamatia e pentru ca un admin m-a jignit.
  3. Bine ca am injurat "membri" ai staffului. Tu esti copil ? In primul rand invata sa scrii si dupa comentezi pe aici. 2 la mana, eu am zis "duceti-va in p*** mea" in momentul in care m-ati omorat desi veneam sa joc fotbal. Asta nu era un mesaj gen "membrii staff-ului, duceti-va in .... mea" intelegi ? Si 3 la mana, cu atitudinea asta nu demonstrezi ca ai o puta mai mare in pantaloni, drept dovada de cand ati inceput voi cu fotbalul, eram 4v4 fata de inainte cand jucam 8v8, as cataloga toata aceasta intamplare ca un abuz de "putere" si ca stricati jocul. Ps: un "admin" este acel membru al serverului care tine jucatorii pe server si aplaneaza conflicte, nu care da ban ca sa-si arate suprematia.
  4. Intrebarea ramane aceeasi, sa stii. De ce un admin poate jigni, iar un player nu. Daca tu ma faci pe mine distrus, eu de ce n-am voie sa te injur ? Ca esti admin ? Cu ce te face asta mai smecher ? Esti doar o alta suferinta.
  5. Nick: _PIRATES Nick admin: ۞Dani۞Star۞Man™ http://Youtube.com Data și ora evenimentului: 02.06.2018 - 23.00 Harta: DUST2 Detalii: Am intrat sa ma joc un competitive cu MikeeyS baietii s-au hotarat sa joace fotbal si sa sanctioneze jucatorii care nu vor sa joace. Totodata, am fost jignit pentru ca nu am facut cum au spus ei. Atunci cand am vrut sa joc fotbal, am fost omorat si am spus o expresie triviala, sa spunem... pentru care am luat ban 120 min. Intrebarea mea este urmatoarea. Daca un admin poate sa injure fara sa primeasca ban, un player de ce primeste ban ? Si totodata, exista comanda de GAG pe server ? De ce se da ban 120 min pentru o simpla injuratura ? In dovada o sa aveti cum adminul m-a jignit. Dovezi: https://imgur.com/a/QuDJWiN Alte precizări: -
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.